Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Objektiv EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM dio je Canonove prestižne serije L, a pruža izvrsne radne značajke uz širok raspon zumiranja i vrhunsku kvalitetu slike u robusnom i kompaktnom dizajnu.

Prednosti

  • Odličan telefoto objektiv sa zumiranjem
  • Dio priznate Canonove serije L
  • Stabilizator slike u 4 stupnja
  • Dva UD elementa
  • Izuzetno otporan na prašinu i vodu
  • Kružni otvor blende s 8 listića
  • Tiho i brzo automatsko izoštravanje
  • Kompatibilan s prstenom za stativ

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

Telefoto objektiv sa zumiranjem odličnih radnih značajki


Uz raspon žarišne duljine od 70 - 300 mm, EF 70-300mm f4-5.6L IS USM kompaktan je i svestran telefoto objektivi sa zumiranjem koji pruža vrhunsku kvalitetu slike. Idealan za snimanje divljih životinja i sporta, kao i za fotoreportaže i portrete.

Kvaliteta serije L


Serija L istaknuti je asortiman profesionalnih objektiva tvrtke Canon koji predstavlja najbolje na području EF optike dizajnirane za preciznost. Objektivi serije L udružuju vrhunske radne značajke s izuzetnom lakoćom rukovanja i vrlo su otporni na prašinu i vlagu.

Stabilizator slike s kompenzacijom od 4 koraka


Optički stabilizator slike u 4 stupnja - posebno dizajniran za specifični raspon žarišne duljine na objektivu - kompenzira zamućenje slike do kojeg može doći tijekom snimanja iz ruke ili pri malim brzinama zatvarača. Automatsko prepoznavanje pomicanja fotoaparata osigurava učinkovitost prilikom praćenja objekata u pokretu, a budući da se sustav za stabilizaciju slike nalazi u objektivu, rezultati su vidljivi u tražilu prilikom kadriranja.

Dva UD elementa


Kromatska aberacija gotovo je eliminirana zahvaljujući dvama UD elementima, čime se osiguravaju optimalna kvaliteta slike i oštrina.

Kreativno zamućenje pozadine


Kružni otvor blende sa 8 listića na objektivu EF 70-300mm f4-5.6L IS USM stvara predivno zamućenje pozadine pa je objekt istaknut uz dramatičan efekt.

Brzo i tiho automatsko izoštravanje


Prstenasti USM (ultrazvučni motor) koristi vibracije ultrazvučnih frekvencija za pokretanje gotovo nečujnog i vrlo brzog automatskog izoštravanja. Brzi centralni procesor i optimizirani AF algoritmi dodatno doprinose povećanju brzine automatskog izoštravanja. Dobar statički moment zaustavlja grupu za fokusiranje bez pogrešaka. Elektroničko ručno dotjerivanje fokusa dostupno je bez isključivanja automatskog izoštravanja.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.