Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

EF 70-200mm f/2.8L IS II USM snažni je telefoto objektiv sa zumiranjem dizajniran za profesionalnu upotrebu. Ima robustan i izdržljiv dizajn, stabilizaciju slike u četiri koraka i specijalizirane elemente objektiva.

Prednosti

  • Odličan telefoto objektiv sa zumiranjem iz serije L
  • Stalni maksimalni otvor blende f/2,8
  • Stabilizacija slike u četiri koraka
  • Fluoritni i UD elementi objektiva
  • Poboljšana izdržljivost
  • Minimalna udaljenost izoštravanja od 1,2 m
  • Otporan na vodu i prašinu
  • Prstenasti USM AF motor

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM

Kvaliteta serije L


Serija L istaknuti je asortiman profesionalnih objektiva tvrtke Canon koji predstavlja najbolje na području EF optike dizajnirane za preciznost. Objektivi serije L udružuju vrhunske radne značajke s izuzetnom lakoćom rukovanja i vrlo su otporni na prašinu i vlagu.

Veliki, konstantni maksimalni otvor blende


Snimajte iz ruke pri slabom osvjetljenju zahvaljujući brzom maksimalnom otvoru blende od f/2,8 koji se ne mijenja u cijelom rasponu zumiranja. Takav otvor blende fotografu pruža i kontrolu dubinske oštrine.

Stabilizator slike


Stabilizator u četiri stupnja tvrtke Canon čini objektiv EF 70-200mm f/2.8 IS II USM idealnim za snimanje pri slabom osvjetljenju u situacijama kada nije moguće koristiti stativ. Sustav stabilizatora slike omogućuje brzine zatvarača do četiri stupnja sporije od normalne, bez zamućivanja slike.

Fluoritni elementi i elementi izuzetno niske disperzije (UD)


Objektiv ima elemente napravljene od fluorita koji smanjuju kromatske aberacije. Koristi se pet UD (izuzetno niska disperzija) elemenata kako bi se osigurali visok kontrast i prirodna reprodukcija boja u cijelom rasponu zumiranja.

Uglađeno zamućivanje pozadine


Gotovo kružna opna otvora blende zaglađuje područja izvan fokusa i ujednačuje ih. Izoštreni objekti u prednjem planu ističu se na uglađenoj zamućenoj pozadini.

Ultrazvučno izoštravanje


Prstenasti ultrazvučni motor omogućava izuzetno brzo, i gotovo nečujno, automatsko izoštravanje. Odličan statički moment motora osigurava precizno dosezanje točke izoštravanja, bez pogrešaka. Štoviše, dostupno je ručno dotjerivanje koje omogućava prilagodbu fokusa bez izlaza iz načina rada automatskog izoštravanja.

Dodatna oprema


Objektiv se standardno isporučuje sa sjenilom objektiva ET-87 kako bi se spriječio utjecaj na slike uslijed odbijanja svjetlosti te s odvojivim priključkom za stativ i mekom torbicom.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products