Foto-papir za uređaje PIXMA

Pronađite najbolji fotopapir iz tvrtke Canon za svoje potrebe ispisa, bez obzira izrađujete li studijske ispise profesionalne kvalitete za prikaz u svojem izložbenom prostoru ili kreativne projekte kojima ćete zabaviti djecu. Imamo vrlo kvalitetne sjajne, polusjajne, mat i "lustre" foto-papire u veličinama A2, A3+, A3, A4 i veličini dopisnice.

Kvaliteta poput one u galeriji

Dizajnirani u skladu s potrebama profesionalaca i entuzijasta, ovi vrhunski papiri svaki put daju rezultate galerijske razine. Uz sjajne, glatke i matirane završne obrade pronaći ćete papir koji najbolje odgovara vašim kreativnim zamislima.

Izrada fotografija kod kuće

Otkrijte sav potencijal svojeg uređaja PIXMA i iskusite brz ispis fotografija profesionalne kvalitete u vlastitom domu. Odaberite sjajan, gladak ili matirani papir koji će u živim bojama na najljepši način prikazati vaše fotografije s odmora ili obiteljske fotografije.

Kreativni projekti

Od foto-naljepnice, preslika za majice i papira za poslovne prezentacije do matiranog papira idealnog za čestitke, kalendare i nevjerojatne 3D modele od papira – kreativni mediji iz tvrtke Canon vode vašu kreativnost u novim smjerovima.