Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Topla bijela glatka površina za otiske bez refleksijskog odbljeska. Idealno za crno-bijele i fotografije u boji kao i za umjetničke reprodukcije kod kojih je potrebno postići izražajnost toplih boja i tonova sive.

Prednosti

  • Izvrsno za reprodukciju toplih boja
  • Savršene gradacije tonova kod crno-bijelog ispisa
  • Glatka, matirana površina bez odsjaja
  • Odlično odgovara pisačima PIXMA Pro

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon Pro Premium Matte PM-101

Vrhunski izgled i tekstura


Razvijen imajući u vidu posebne profesionalne i kreativne potrebe, papir Pro Premium Matte odlikuje topla bijela glatka površina bez refleksijskog odbljeska. Ovaj teški papir iznimno je kvalitetan i krut te savršeno ravan.

Profesionalni rezultati ispisa


Dizajniran za postizanje optimalnih rezultata profesionalnih pisača za fotografije PIXMA tvrtke Canon, ispisi na papiru Pro Premium Matte uvijek će biti spektakularni, bez obzira na to koristite li LUCIA pigmentne tinte ili ChromaLife100+ tinte na bazi topivih bojila.

Vrhunska reprodukcija boja


Ovaj višenamjenski papir idealan je za ispis crno-bijelih te fotografija u boji kao i za umjetničke reprodukcije kod kojih se postiže vrhunska reprodukcija toplih boja i tonova sive. Slike ispisane na ovom iznimno glatkom papiru odlikuje elegantniji završni izgled od onih ispisanih na standardnim sjajnim fotopapirima.

Fotografije koje traju cijeli život


Fotopapir Pro Premium Matte pruža izvanrednu kvalitetu slike i dugotrajnost. Kada se upotrebljava s originalnim Canon tintama, štiti fotografije od propadanja izazvanog plinovima i svjetlom, tako da s pouzdanjem možete izlagati ili prodavati svoje fotografije.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Pro Premium Matte PM-101, njegovim značajkama i mogućnostima.

210-gsm

Masa u gramima po metru kvadratnom

0.31-mm

Debljina u milimetrima

Softver za fotografije

Oživite uspomene pomoću softvera koji će vas potaknuti na kreativnost prilikom ispisa.

Saznajte više