Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Sjajni fotopapir za ispis svakodnevnih fotografija i ponovni ispis uz kvalitetu poput one u laboratoriju. Fotopapir za svakodnevnu upotrebu omogućava vam da ekonomično i kod kuće izradite fotografija s odmora sa sjajnom završnom obradom.

Prednosti

  • Sjajna završna obrada
  • Odličan za svakodnevni ispis fotografija
  • Odlično odgovara tintama ChromaLife100+ tvrtke Canon

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon Everyday Use Glossy GP-501

Fotografije s odmora


Ako želite ispisati uspomene s odmora, treba vam ispis koji se može mjeriti s ispisom u fotografskom laboratoriju, a pravi izbor u tom slučaju je Glossy Photo Paper "Everyday Use".

Fotografije koje se odmah suše


Originalni fotopapiri tvrtke Canon imaju premaz s mikroporama koji brzo upija tintu duboko ispod površine kako bi se spriječilo zadržavanje suvišne tinte na površini papira. Rezultat: trenutno sušenje ispisanih fotografija.

Savršen sjaj


Sjajni papiri tvrtke Canon zadržavaju tintu dublje ispod gornjeg sloja sjajne površine nego što to čine drugi papiri. Na taj način sjajna završna obrada uvijek ostaje sjajna.

Fotografije koje traju cijeli život


Glossy Photo Paper "Everyday Use" odlično odgovara ChromaLife100+ tintama tvrtke Canon. Kombinacija ispisne glave FINE, tinti i originalnih fotopapira tvrtke Canon osigurava zaštitu fotografija od plinova i svjetla te tako čuva dragocjene uspomene za buduće generacije.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Everyday Use Glossy GP-501, njegovim značajkama i mogućnostima.

200-gsm

Masa u gramima po metru kvadratnom

0.21-mm

Debljina u milimetrima

Softver za fotografije

Oživite uspomene pomoću softvera koji će vas potaknuti na kreativnost prilikom ispisa.

Saznajte više