FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

Dugotrajne uspomene: kreirajte male ispise dostojne vjenčanog albuma

Otkrijte zašto su Zoemini S2 tvrtke Canon i pisač Zoemini tvrtke Canon savršeni dodaci na vjenčanju – i za vas i za vaše goste.
Ženske ruke lijepe male ispise s vjenčanja u spomenar, a pokraj se nalazi bijeli Zoemini S2 tvrtke Canon.

Mali trenuci radosti na vjenčanju su ti koji čine nezaboravne fotografije. Smijeh, suze i kuckanje čaša dok različite generacije slave zajedno – često s najmlađim gostima koji trčkaraju uokolo s licima prekrivenim tortom. Profesionalni fotografi ponekad mogu propustiti te male uvide u veliki dan, jer su zauzeti trudeći se kreirati savršene snimke. No što ako bi vaši gosti mogli snimiti manje očite trenutke?

Snimanje instantnih vjenčanih snimki i selfija lako je džepnim fotopisačem/fotoaparatom 2 u 1 Zoemini S2 tvrtke Canon. Ovdje dijelimo neke kreativne ideje o tome kako vi i vaši gosti možete upotrebljavati ovaj instantni pisač Zoemini tvrtke Canon kako biste potražili i podijelili dragocjene trenutke.

Savršen za probijanje leda

Muškarac i žena snimaju selfie ružičastim Zoemini S2 tvrtke Canon. Fotoaparat je izoštren, ali par je zamućen.

Uz ugrađeno zrcalo i prstenasto svjetlo, Zoemini S2 tvrtke Canon idealan je za snimanje selfija – naročito onih na vjenčanju, kad su gosti obično u najboljem izdanju i raspoloženi za zabavu.

Bilo da se odvija na tropskoj plaži, u slikovitom domu ili u prostoriji iznad lokalnog bara ili restorana, vjenčanja obično uključuju upoznavanje novih ljudi. Iako biste mogli isplanirati nekoliko igri nakon obreda kako biste svoje goste potaknuli da se upoznaju, zajedničko snimanje fotografija može biti prirodan i jeftin način na koji će gosti probiti led.

Instantni fotoaparat na namjenskom stolu na prijemu sa značajkom kao što je toranj od šampanjca, nekoliko zabavnih rekvizita ili knjiga gostiju na vjenčanju mogu stvoriti savršene prilike za fotografiranje i pokretanje razgovora.

Idealna mjesta za dodavanje malog pisača

Crni Zoemini S tvrtke Canon na knjizi gostiju na vjenčanju.

Zoemini S2 tvrtke Canon savršen je dodatak na vjenčanju. Gosti mogu organizirati vlastito improvizirano fotografsko snimanje i odmah vidjeti rezultate na prekrasnom malom ispisu, a ispise mogu učiniti još posebnijima tako da ih potpišu ili na njihov rub napišu kratku poruku.

Dva pisača Zoemini tvrtke Canon na stolu s tanjurom torte i pićima.

Uz samo 160 g, pisač Zoemini tvrtke Canon elegantan je i lagan, što ga čini nenametljivim dodatkom na stolovima sa svadbenom tortom, stanicama za igre i mnogim drugim mjestima. Osim toga, vrlo je jednostavan za upotrebu.

Postavljanjem fotopisača/fotoaparata Zoemini S2 tvrtke Canon pokraj torte ili knjige za uspomene možete potaknuti goste na snimanje i ispisivanje fotografija. Umjesto toga, ako gost već ima savršenu snimku spremljenu na pametnom telefonu od ranije istog dana, pisač Zoemini tvrtke Canon povezuje se putem Bluetooth veze i omogućuje ispisivanje s pomoću aplikacije Canon Mini Print. Gosti zatim mogu zalijepiti odabranu sliku pokraj rukom napisane poruke koja će vam ostati kao uspomena, dodajući tako još jedan element u knjigu gostiju.

Kad kombinirate 1,3-inčni prethodno izrezani papir za okrugle naljepnice ZINK tvrtke Canon s pisačem Zoemini tvrtke Canon, možete trenutačno kreirati ljepljive ispise s telefona s pomoću aplikacije Canon Mini Print. Prijatelji i obitelj mogu jednostavno snimati, ispisivati, odlijepiti i zalijepiti svoje snimke s vjenčanja u knjigu gostiju ili album.

Izradite vlastitu fotokabinu

Žena snima selfie plavim Zoemini S2 tvrtke Canon.

Ako želite napraviti improviziranu fotokabinu bez troška, možete upotrijebiti funkciju Live View u aplikaciji Canon Mini Print u kombinaciji s modelom Zoemini S2 tvrtke Canon kako biste postavili mjerač vremena, što vam daje vremena za sastavljanje savršene snimke.

Dvije mlade žene gledaju kolekciju živopisnih malih ispisa na kojima su one uz dodani tekst i crteže.

Među opcijama koje nudi aplikacija Canon Mini Print nalaze se crteži, tekst, okviri i čak AR efekti.

Fotokabine zabavan su i neformalan način poticanja odraslih gostiju na vjenčanju da se oslobode, pokažu smiješnu stranu i izmame dijete u sebi. Odlične su i za djecu, naročito kad je dostupna i kutija puna smiješnih igračaka na napuhavanje, izrezanih papira, ekstravagantnih vlasulja, velikih sunčanih naočala i smiješnih šešira.

Mogućnosti su ogromne kad je u pitanju kreiranje fotokabina – od snimanja fotografija na cvjetnoj pozadini do izrade ogromnog okvira za fotografije s izrezom iza kojeg će gosti pozirati. Zoemini S2 tvrtke Canon uparen s aplikacijom Canon Mini Print omogućuje grupne snimke s praktičnim samookidačem i daljinskim okidačem, što vašim gostima omogućuje kreiranje i ispisivanje sentimentalnih uspomena koje će vas nasmijavati godinama.

Skupite ispise nakon vjenčanja i izradite kolaž za uokvirivanje kojim ćete dočarati duh proslave. Zasigurno će živopisno izgledati u vašem domu i biti zabavan kontrast tradicionalnijim fotografijama vjenčanja.

Nikad nemojte propustiti trenutak

Izbor pisača Zoemini S2 tvrtke Canon u tirkiznoj, bijeloj i ružičasto-zlatnoj boji.

Zoemini S2 tvrtke Canon nudi približno 25 fotografija po punjenju, a dostupan je i utor za Micro SD karticu pa je lako pohraniti snimke za naknadno ispisivanje, tako da ne propuštate bitne trenutke.

Prijem je mjesto gdje se događa čarolija na vjenčanjima, dok proslave prelaze u sitne sate, gosti postaju opušteniji i ljudi od kojih biste to najmanje očekivali mogu pokazati plesne pokrete koje su rezervirali isključivo za ovakve događaje. Službeni fotograf i videograf često su do tog trenutka već otišli pa je na vašim prijateljima i obitelji da snime te spontane trenutke fotoaparatom.

Zašto ne biste postavili stanicu za selfije blizu plesnog podija gdje mogu trenutno snimiti, ispisati i podijeliti omiljene fotografije? Fotopisač Zoemini S2 tvrtke Canon idealan je za to, a dostupan je u tirkiznoj, bijeloj i ružičasto-zlatnoj boji pa će odgovarati vašoj temi.

Ako još uvijek imaju dovoljno energije nakon što se isplešu, gosti mogu čak i personalizirati ispise efektima i okvirima putem aplikacije Canon Mini Print. Štoviše, ako vam ponestane papira, fotoaparat će spremiti snimke na karticu Micro SD za naknadno ispisivanje.

Idealan za svaku priliku

Zoemini tvrtke Canon ispisuje obješen na niz lampica ispred prozora.

Fotopapir ZINK TM tvrtke Canon otporan je na mrlje i vodu, što ga čini savršenim izborom visoke kvalitete za upotrebu s pisačem Zoemini tvrtke Canon.

Zoemini S tvrtke Canon s odabranim ispisima i značkom, pokraj albuma s fotografijama na čijoj prednjoj strani piše Team Bride (Tim mladenka).

Od vjenčanja i rođendana do spontanih izlazaka s prijateljima, Zoemini S2 tvrtke Canon i Zoemini tvrtke Canon odlični su za svaku priliku.

Kad su u pitanju spontane fotografije vjenčanja, postoje neograničene perspektive, a postavljanjem vlastite oznake za vjenčanja poslije ćete moći pregledati sve fotografije svojih gostiju snimljene na taj poseban dan i ispisati one koje vam se svide. Ako se osjećate umjetnički raspoloženi, odaberite omiljene snimke s pametnog telefona i upotrijebite fotopapir ZINKTM tvrtke Canon veličine 2 x 3 inča s pisačem Zoemini tvrtke Canon kako biste ispisali odabir i čak ih pretvorili u zahvalnice. Budući da su potpuno otporni na razmazivanje, vodu i cijepanje, omiljene ispise možete zalijepiti na zrcala, navlake za telefon, prijenosna računala ili u papirnati album i dnevnik.

No Zoemini tvrtke Canon i Zoemini S2 tvrtke Canon nisu samo za vjenčanja, već su idealni za sve životne događaje kao što su rođendani, mature, vjerske ceremonije i bilo koje vrijeme kad želite snimiti trenutak i ispisati fotografiju kako biste imali uspomenu koju možete izložiti ili podijeliti s drugima – možete čak ispisati nekoliko kopija iste fotografije kako biste grupni selfie podijelili svima na njemu.

Budite kreativni uz aplikaciju Canon Mini Print

Žena upotrebljava aplikaciju Canon Mini Print na pametnom telefonu. Na stolu ispred nje su Zoemini S2 tvrtke Canon i spomenar prekriven malim ispisima s vjenčanja.

Gosti vjenčanja mogu stilizirati svoje fotografije na pametnom telefonu s pomoću filtara u aplikaciji Canon Mini Print.

Dvije okrugle fotonaljepnice koje prikazuju selfije.

Možete izraditi čak i zabavne okrugle naljepnice koje ćete podijeliti s prijateljima s pomoću prethodno izrezanog papira za okrugle naljepnice ZINK tvrtke Canon.

Kreativni gosti vjenčanja možda će htjeti uložiti dodatni trud po pitanju kreiranja instantnih fotografija, a aplikacija Canon Mini Print donosi mnoštvo značajki koje ćete moći iskoristiti, uključujući zabavne tekstne fontove, privlačne okvire i čak efekte proširene stvarnosti (AR).

Tu je i pametna značajka kolaža gdje možete odabrati tri, četiri ili devet omiljenih fotografija, a zatim će aplikacija ponuditi nekoliko kreativnih načina njihovog izlaganja. Potpuno je kompatibilna s modelima Zoemini tvrtke Canon i Zoemini S2 tvrtke Canon putem Bluetooth veze, tako da gosti mogu snimati, uređivati i ispisivati fotografije veličine 2 x 3 inča koje će onda moći pregledati svi koji su vam dan učinili doista posebnim.


Napisala Lorna Dockerill

Slični proizvodi

 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Canon Zoemini 2

  Osigurajte trenutačne ispise s pametnog telefona u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz džepni pisač Zoemini 2 s baterijskim napajanjem.
 • Instant fotoaparati i džepni pisači

  Canon Zoemini S2

  Unaprijedite svoje selfije uz džepni fotoaparat s pisačem koji ima zrcalo, prstenasto svjetlo, daljinsko okidanje i prikaz uživo.
 • Pisači za upotrebu kod kuće

  Zoemini

  Snimajte, prilagođavajte i ispisujte gdje god da krenete uz ovaj dodatak za mobilne uređaje koji je savršene džepne veličine.

Slični članci