MAXIFY GX3040

Pisači MegaTank

Canon MAXIFY GX3040

Ispisujte velike količine vrlo kvalitetnih poslovnih dokumenata uz veliku uštedu na troškovima po stranici1 i ukupnim troškovima vlasništva 2 uz ovaj 3 u 1 MegaTank pisač MAXIFY GX s punjivim spremnicima koji se lako upotrebljava.

Briljantna produktivnost, najbolji CPP i TCO u klasi3

Trošak po stranici (CPP) novčani je iznos potreban za ispisivanje jedne stranice. Određuje se tako da se trošak tinte podijeli s učinkom po stranici.

Ukupni trošak vlasništva (TCO) izračun je troškova pisača na temelju početnog troška kupnje hardvera i troškova tinte tijekom fiksnog razdoblja.

MAXIFY GX3040

Vrlo kvalitetan poslovni MegaTank pisač za veliku količinu ispisa s iznimno niskim troškovima rada.
MAXIFY

Usporedite značajke

Odaberite pisač za kućni ured koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Funkcije

Ispisivanje, kopiranje, skeniranje uz Wi-Fi i računalni oblak

Ispisivanje, kopiranje, skeniranje, faksiranje uz ADF, Wi-Fi/Ethernet i oblak

Tehnologija ispisa

Pisač s punjivim spremnicima s tintom

Pisač s punjivim spremnicima s tintom

Učinak po stranici (ispisivanje A4 dokumenata u boji)

Crno-bijelo: 6000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 9000 stranica)5

U boji: 14 000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 21 000 stranica)5

Crno-bijelo: 6000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 9000 stranica)5

U boji: 14 000 stranica4 (u ekonomičnom načinu rada 21 000 stranica)5

Zaslon

LCD od 1,35 inča / 3,4 cm, monokromatski

Dodirni zaslon od 2,7" / 6,7 cm, u boji

Velike brzine ispisivanja6

Crno-bijelo 18 ipm
U boji 13 ipm

Crno-bijelo 18 ipm
U boji 13 ipm

Vrijeme do prvog ispisa (FPOT) crno-bijelo

Pribl. 8 s

Pribl. 8 s

ADF

Nije dostupno

ADF za 35 stranica

Rukovanje raznovrsnim medijima

Obični papir, Red Label Superior, Canon Oce Office papir u boji, fotopapir Pro Luster, fotopapir Plus Glossy II, mat fotopapir, sjajni fotopapir, papir visoke razlučivosti, omotnice, polusjajni fotopapir Plus, ljepljivi fotopapir, magnetski fotopapir, papir za preslikavanje glačalom na svijetlu tkaninu, natpisi od 1200 mm

Obični papir, Red Label Superior, Canon Oce Office papir u boji, fotopapir Pro Luster, fotopapir Plus Glossy II, mat fotopapir, sjajni fotopapir, papir visoke razlučivosti, omotnice, polusjajni fotopapir Plus, ljepljivi fotopapir, magnetski fotopapir, papir za preslikavanje glačalom na svijetlu tkaninu, natpisi od 1200 mm

Potpuna povezivost

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Skeniranje

Skeniranje u e-poštu

Skeniranje u e-poštu
Skeniranje u mapu

Kapacitet običnog papira

Stražnji odlagač: 100 listova
Kaseta: 250 listova

Stražnji odlagač: 100 listova
Kaseta: 250 listova

Dimenzije

Pribl. 399 x 417 x 216 mm

Pribl. 399 x 417 x 251 mm

Spremnik za održavanje

Da – može zamijeniti korisnik

Da – može zamijeniti korisnik

Ogromne prednosti za vaše poslovanje

Ovi iznimno učinkoviti pisači MAXIFY GX osmišljeni su za zahtjevna radna okruženja.

Ključne prednosti

Kompatibilne aplikacije i softver

Ispisujte dokumente, fotografije i još mnogo toga izravno s pametnog uređaja uz besplatnu aplikaciju Canon PRINT ili brzo dizajnirajte i ispisujte vizualno dojmljive postere i letke uz PosterArtist. Iskoristite PIXMA Cloud Link za slanje skenova u popularne usluge računalnog oblaka, među kojima su Dropbox, Google Drive i OneDrive, te ispisujte iz njih.

Easy-PhotoPrint Editor tvrtke Canon vaše omiljene fotografije (s uređaja ili pohrane u oblaku) pretvara u moderne, personalizirane darove kao što su čestitke i kalendari.

Easy-Layout Editor jednostavan je za upotrebu i omogućuje vam slobodno sastavljanje rasporeda raznih dokumenata prije ispisivanja. Idealni za ispisivanje slika, postera, web-stranica i još mnogo toga.
SAZNAJTE VIŠE

Pronađite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude tvrtke Canon, najbolje savjete i praktične vodiče te novosti i pozivnice za lokalne događaje.
MAXIFY GX3040

Sadržaj pakiranja

Sve što trebate za iznimno učinkovito poslovno ispisivanje – samo dodajte papir.

 • Punjivi tintni MegaTank pisač MAXIFY GX3040

 • 4 bočice s tintom visokog učinka (1 x crna i 1 x C/M/Y)

 • Kabel za napajanje

 • Priručnici i drugi dokumenti

 • CD-ROM za postavljanje (CD samo za sustav Windows)

Radite u harmoniji

Upotreba tinti i papira tvrtke Canon u kombinaciji s pisačem tvrtke Canon jamči izvanredne rezultate svaki put.

 • GI-46 BK

  GI-46 BK

  Crna pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • GI-46 C

  GI-46 C

  Cijan pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • GI-46 M

  GI-46 M

  Magenta pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • GI-46 Y

  GI-46 Y

  Žuta pigmentna tinta velikog kapaciteta za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.
 • mc-g03

  Tinta

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Spremnik za održavanje koji korisnik može sam zamijeniti kako bi se prekidi rada sveli na minimum.
 • Tražite nešto slično?

  Zašto ne biste istražili neke od ovih proizvoda iz naših asortimana PIXMA i MAXIFY.

  Moglo bi vas zanimati

 • MAXIFY GX3040

  Tinta, toner i papir

  Potpun asortiman tinti, tonera i papira tvrtke Canon za vaš pisač.

 • MAXIFY GX3040

  Originalni potrošni materijal

  Originalni potrošni materijal tvrtke Canon dizajniran je za rad u savršenoj harmoniji s vašim pisačem tvrtke Canon.

 • MAXIFY GX3040

  Poslovni pisači

  Bez napora ispisujte, kopirajte, skenirajte i faksirajte pomoću našeg opsežnog portfelja pisača.

  1. Trošak po stranici (CPP) novčani je iznos potreban za ispisivanje jedne stranice. Određuje se tako da se trošak tinte podijeli s učinkom po stranici.
  2. Ukupni trošak vlasništva (TCO) izračun je troškova pisača na temelju početnog troška kupnje hardvera i troškova tinte tijekom fiksnog razdoblja.
  3. Odricanje odgovornosti: ukupni trošak vlasništva (TCO) temelji se na početnom trošku kupnje hardvera i troškovima tinte ili tonera tijekom fiksnog razdoblja (uvjete potražite u nastavku). Imajte na umu da dodatni varijabilni troškovi mogu utjecati na ukupni trošak vlasništva, uključujući, ali ne ograničavajući se na, druge potrošne materijale, komplete tinte i tonera, komplete tinte i tonera velikog učinka, servisiranje, potrošnju energije i zamjenske dijelove.

   Navedena ušteda u postotcima predstavlja procjenu ukupne uštede za navedenu količinu ispisa od 1000 stranica mjesečno (50 % u boji i 50 % monokromatski) tijekom razdoblja od 60 mjeseci (5 godina).

   Ukupni trošak vlasništva (TCO) temelji se na sljedećem izračunu: [prosječni trošak po stranici u boji x količina ispisa u boji - minus broj stranica za tintu/toner iz kompleta] plus [prosječni trošak po stranici monokromatski x količina ispisa monokromatski - minus broj stranica za tintu/toner iz kompleta] plus [trošak hardvera] plus [trošak spremnika za održavanje samo za modele MAXIFY GX].

   Modeli za usporedbu uštede u ukupnom trošku vlasništva (TCO) obuhvaćaju usporedive konkurentske modele tvrtke Epson. Prodajna cijena pisača u eurima (€) i cijena potrošnog materijala preuzete su sa službenog web-mjesta proizvođača (https://www.epson.de/) 12. rujna 2022.

   Obuhvaćeni su hardver i potrošni materijal serija MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 i GX3000 tvrtke Canon te isključivo u svrhu ovog TCO kalkulatora uz upotrebu preporučene maloprodajne cijene („RRP“) koja uključuje PDV.

   PDV je uključen, ali imajte na umu da naknade za dostavu nisu uključene u izračun cijena. Cijene su podložne promjenama zbog tržišnih uvjeta.

   Troškovi ispisivanja temelje se na upotrebi zadanih postavki na pisačima tvrtke Canon i konkurentnim pisačima. To je u skladu s uvjetima testiranja koji su se primjenjivali u ISO/IEC testiranju učinka za odgovarajuću kategoriju.

   Trošak po stranici izračunat je na temelju prodajne cijene potrošnog materijala, koja je navedena na web-mjestima proizvođača, podijeljene s učinkom koji su proizvođači službeno objavili u javno dostupnim informacijama. Trošak po stranici temelji se na simulaciji ispisivanja testnih uzoraka iz ISO/IEC24712 za tintne pisače.

   Sve specifikacije i podaci o radu koje su dali proizvođači razvrstavali su se iz javno dostupnih informacija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vlastite brošure i web-mjesta proizvođača. Učinci tinte tvrtke Canon i konkurencije uzeti su iz objavljenih tehničkih podataka proizvođača.

   U svrhu poštene usporedbe i preciznog izvješćivanja o podacima, podaci o učinku potrošnog materijala uzeti su toner ili tintu najvišeg standardnog učinka dostupnu u vrijeme objave, a utvrđeno prema ISO standardima. Usporedba isključuje kombinirana pakiranja, kao i XL i višestruka pakiranja. Ti su podaci javno dostupni.
  4. Učinak po stranici procijenjena je vrijednost utemeljena na metodi za pojedinačno testiranje tvrtke Canon koja upotrebljava tablicu ISO/IEC 24712 i simulaciju kontinuiranog ispisivanja uz zamjenu spremnika nakon početnog postavljanja.
  5. Ekonomični način rada smanjuje potrošnju tinte smanjenjem gustoće; može se ispisati 50 % više stranica nego u standardnom načinu rada
  6. Brzina ispisivanja A4 dokumenata na običnom papiru temelji se na prosjeku za ESAT u uredskom testu za ispis prema standardu ISO/IEC 24734.