Eos R System

Sustav EOS R tvrtke Canon

Snimanje budućnosti

Danas pružamo sustav osmišljen za budućnost.

Nakon više od tri desetljeća kontinuirane EOS inovacije, sustav EOS R temelji se na revolucionarnom sustavu za montiranje objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još više dinamičnih načina snimanja svakog trenutka. Nanovo definira granice fotografije i snimanja videozapisa.

EOS R the front

Integracija i proširenje

Sustav EOS R dizajniran je da upotpuni i proširi vaše kreativne mogućnosti. Pruža vam intuitivan način snimanja i s lakoćom se može uklopiti u vaš postojeći sustav EOS te vam kao fotografu ili snimatelju omogućiti nove načine rada zahvaljujući fenomenalnim objektivima RF i kompatibilnošću s asortimanom EF i EF-S.

Poseban asortiman objektiva

Unaprijedite i proširite svoj svijet

Canonov asortiman fotoaparata s izmjenjivim objektivom dizajniran je da fotografima i snimateljima pruži svaku priliku za postizanje najboljih mogućih rezultata. Sada zahvaljujući sustavu EOS R, asortiman tvrtke Canon sveobuhvatan je i dostupan svima.

EOS R punog kadra bez zrcala

Sustav EOS R nadovezuje se na postojeći EOS DSLR sa sličnim rukovanjem i ergonomijom, ali je manji i laganiji. Zadire u nova područja fotografije i snimanja uz revolucionarne tehnologije.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS DSLR

DSLR modeli pružaju optičko tražilo s prizmom i sustavom reflektirajućeg zrcala, tako da subjekt možete vidjeti vlastitim okom kroz objektiv. To je put ka ozbiljnom fotografiranju i snimanju s tradicionalnim rukovanjem i najširim asortimanom objektiva iz kojeg možete birati.

Saznajte više

EOS DSLR

EOS M bez zrcala

Kad je prostor vrlo važan, a ne želite velike dimenzije i masu DSLR sustava, asortiman fotoaparata tvrtke Canon EOS M bez zrcala pruža prilagodljivost i praktičnost uz vrlo kvalitetnu sliku za videozapise i fotografije.

Saznajte više

EOS M Mirrorless

Pronađite sustav koji vam odgovara

Već više od 30 godina legendarni sustav EOS fotografima i snimateljima omogućuje da ostanu konkurentni. Uz naš asortiman fotoaparata i objektiva nikad nije bilo lakše postići veću kreativnost

SAZNAJTE VIŠE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Ostvarite svoju kreativnu viziju

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s pomoću adaptera te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Saznajte više

Realise your creative vision

Povezani proizvodi

U rukama profesionalacaSaznajte kako su profesionalni fotografi i snimatelji obogatili svoje priče višom razinom kvalitete i detalja uz sustav EOS R.

Prikaz svih članaka