Canon MAXIFY MB2050

MAXIFY MB2050

Ovaj kompaktni višenamjenski uređaj pruža učinkovit ispis u boji poslovne kvalitete za kućne urede, a ima Wi-Fi, automatski ulagač dokumenata, obostrani ispis, kao i funkciju skeniranja u informatički oblak.

MB2050_Detail

Prednosti

 • Kompaktni višenamjenski uređaj za užurbane kućne urede s funkcijama ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja.
 • Nema čekanja dokumenata uz brzi ispis prve stranice te brzine od 11 stranica u boji u minuti i 16 stranica crno-bijelo u minuti
 • Ispis putem Wi-Fi veze s računala, pametnih telefona, tableta i usluga informatičkog oblaka te skeniranje u njih
 • Integrirani automatski ulagač dokumenata za 50 listova i kaseta za papir za 250 listova
 • Ispisujte do 1200 stranica crno-bijelo i 900 stranica u boji uz izuzetno velike spremnike s tintom koji se mogu pojedinačno mijenjati

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon MAXIFY MB2050

Višenamjenski uređaj za kućne urede


Kućni uredi često zahtijevaju produktivnost i višenamjensku upotrebu uz dizajn koji štedi prostor, a ovaj poslovni tintni višenamjenski uređaj zadovoljava te potrebe. Uz bežičnu vezu, profesionalnu kvalitetu ispisa te funkcije kopiranja, skeniranja i faksiranja, osigurava preporučenu količinu ispisa od 200 - 1000 stranica mjesečno.

Brz ispis dokumenata


Nikada više nećete čekati poslovne dokumente. Velike ISO brzine ispisa A4 dokumenata od 16 ipm crno-bijelo i 11 ipm u boji upotpunjene su jednako brzim ispisom prve stranice od približno 8 sekundi.

Poslovna kvaliteta


Tinte velike gustoće s dvostrukom otpornošću omogućavaju oštar tekst i živopisne boje. Ove pigmentne tinte imaju izvanrednu postojanost pa neće izblijedjeti tijekom vremena. Osim toga, otporne su na tragove markera i trenje, što ih čini savršenima za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.

Isplativost


Ispisujte do 1200 stranica crno-bijelo i 900 stranica u boji A4 dokumenata uz izuzetno velike spremnike s tintom. Spremnici s tintom koji se mogu pojedinačno mijenjati osiguravaju maksimalnu produktivnost uz minimalnu količinu otpada. Opcija višestrukog pakiranja s 4 boje sadrži cijeli komplet zamjenskih tinti za još isplativije rezultate.

Produktivnost u koju se možete pouzdati


Olakšajte svaki zadatak, uključujući skeniranje i kopiranje više stranica, zahvaljujući kaseti za 250 listova, integriranom ADF-u za 50 listova i velikom zaslonu u boji. Na raspolaganju vam je i jednostavan obostrani ispis za dodatnu profesionalnu kvalitetu i manju potrošnju papira.

Povezivost


MAXIFY Cloud Link vam omogućava ispis s popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote, Dropbox, OneDrive ili Google Drive i skeniranje na njih - izravno sa zaslona pisača ili s pametnog telefona koristeći aplikaciju MAXIFY Printing Solutions. Podržane su i funkcije skeniranja u e-poštu, Apple AirPrint i Google Cloud Print.*

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i e-poštu dostupne su samo za korisnike originalne tinte tvrtke Canon.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MAXIFY MB2050, njegovim značajkama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi ispis u roku od 8 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko kopiranje više stranica

Connectivity (Wi-Fi)

Koristite bežično i dijelite

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Scan to Cloud

Prijenos dokumenata u usluge oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Scan to USB Memory

Skeniranje u USB memoriju

MAXIFY Cloud Link

Ispis iz usluga informatičkog oblaka

 • MAXIFY MB2050
 • Kabel za napajanje
 • Spremnici s tintom za upotrebu prilikom prvog postavljanja
 • CD za podešavanje za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabel za faks/telefon