EOS R Adapters

EOS R adapteri

Povežite sustav EOS R s većim svijetom EF i EF-S objektiva

Integracija i proširenje

Adapteri sustava EOS R pružaju potpunu kompatibilnost s cijelim asortimanom EF i EF-S objektiva tvrtke Canon, što vlasnicima fotoaparata sa sustavom EOS R tvrtke Canon koji imaju i druge EOS fotoaparate pruža potpunu integraciju s postojećim objektivima1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Prenesite EF-S objektive na sustav EOS R

EF-S objektivi dizajnirani su za EOS DSLR modele sa senzorom formata APS-C, ali mogu se upotrebljavati i na fotoaparatima sa sustavom EOS R putem adaptera. Fotoaparat će automatski izraditi obrezane slike koje odgovaraju manjem krugu slike EF-S optike.

Objektivi kompatibilni s modelom EOS R

Otkrijte objektive koje možete upotrebljavati s EOS R adapterima.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Stvoren da traje

EOS R adapteri izrađeni su da izdrže profesionalnu upotrebu, uz metalne sustave za montiranje na prednjoj i stražnjoj strani. Osim toga, otporni su na prašinu i vlagu pa možete nastaviti snimati i u zahtjevnim uvjetima.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Dizajnirani za besprijekoran rad

Od objektiva možete očekivati jednak rad kao i na EOS DSLR modelima, odlične radne značajke iste visoke kvalitete.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Inženjerska izvrsnost

Inženjeri tvrtke Canon razvili su adaptere za sustav EOS R radi održavanja kompatibilnosti, kvalitete i radnih značajki prilikom povezivanja modela EOS R s postojećim EF i EF-S objektivima.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

EOS R adapter Mount Adapter EF-EOS R

Standardni EOS R adapter Mount Adapter EF-EOS R omogućuje besprijekornu upotrebu EF-S i EF objektiva na EOS R fotoaparatima. Fotografi koji već imaju kolekciju EF-S ili EF optike mogu s pouzdanjem uložiti u sustav EOS R, znajući da će postojeći objektivi raditi kako se očekuje.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

EOS R adapter Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

Control Ring Mount Adapter EF-EOS R pruža istu konverziju sustava za montažu kao i Mount Adapter EF-EOS R, ali dodaje i kontrolni prsten objektiva. Prsten se može prilagoditi i lako pronaći bez odmicanja fotoaparata od oka, a pruža taktilnu ručnu kontrolu nad raznim postavkama.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Prilagodljiva funkcionalnost

Kontrolni prsten objektiva može se programirati putem izbornika fotoaparata radi prilagođavanja raznih postavki kao što su otvor blende, brzina zatvarača, ISO osjetljivost i kompenzacija ekspozicije.

Canon EOS R Lens Control Ring

Taktilno, intuitivno rukovanje

Kontrolni prsten objektiva lako je pronaći bez odmicanja fotoaparata od oka. Nježni zvučni signali ("klik") pružaju taktilnu povratnu informaciju u trećini ili pola koraka (može se ukloniti putem posebne Canonove usluge za snimatelje filmova koji žele uglađenije upravljanje).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Adapter za montažu filtra na umetanje EF-EOS R

Adapter za montažu filtra na umetanje EF-EOS R funkcionalnosti adaptera za montažu EF-EOS R dodaje mogućnost upotrebe filtara na umetanje, čime se uklanja potreba za postavljanjem filtara na prednju stranu objektiva, što je naročito korisno za širokokutne objektive s velikim prednjim elementom objektiva. Dostupan je s filtrom promjenjive neutralne gustoće (V-ND)2 ili kružnim polarizirajućim filtrom (C-PL), a dostupan je i prozirni filtar (CL) za snimanje bez efekata filtra.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Adapter V-ND: filtar promjenjive neutralne gustoće

Filtri neutralne gustoće pomažu u kontroliranju količine svjetla koje ulazi u fotoaparat, što je korisno za snimatelje filmova koji žele snimati uz kombinaciju širokog otvora blende i malih brzina zatvarača pri jarkom svjetlu. Osim toga, omogućuje fotografima pejzaža upotrebu manjih brzina zatvarača za zamućenje pokreta na nebu i na vodi2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Adapter C-PL: kružni polarizirajući filtar

Polarizirajući filtri prevladavaju odbljesak i izmaglicu te smanjuju količinu svjetla koje se reflektira od staklenih površina. Osim toga, filtri povećavaju zasićenost boje i pomažu u dočaravanju upečatljivih živopisnih prizora.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Dodatna oprema za adaptere

Otkrijte sustav EOS R

Nakon više od tri desetljeća kontinuirane EOS inovacije, sustav EOS R temelji se na revolucionarnom sustavu za montiranje objektiva koji pruža veće kreativne mogućnosti i još više intuitivnih načina snimanja svakog trenutka.

OTKRIJTE VIŠE

Discover Canon EOS R

U rukama profesionalaca

EOS R je trenutačno postao omiljeni fotoaparat raznih profesionalnih fotografa i snimatelja videozapisa. Otkrijte kako su ga testirali te ostvarili slike i videozapise koje nikad nisu smatrali mogućima.

Prikaz svih članaka

Moglo bi vas zanimati i...

1 Detalje potražite u tehničkim podacima
2 Kad puna bijela linija na regulatoru za prilagodbu više ne bude vidljiva (ND250 ili noviji), može doći do pojave plavog traga ili nepravilnosti u gustoći