Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Natjecanje je sada završeno.

Redline Challenge je natjecanje namijenjeno ambicioznim amaterskim fotografima koji žele izazov za svoju kreativnost i test za svoje tehničko znanje. Prihvatite izazov koji je postavila Laura El-Tantawy i dobit ćete priliku osvojiti komplet tvrtke Canon i ekskluzivnu mentorsku sesiju s Laurom.

Canon
Redline Challenge 2022

A pobjednik je...

Jiří Durdík iz Republike Češke, sa svojom pobjedničkom fotografijom: Motocross utrka

Jiří je za nagradu dobio fotoaparat EOS R5 i objektiv RF 24-70mm F2.8L IS USM, a imat će i osobnu mentorsku sesiju s ambasadoricom tvrtke Canon i međunarodno priznatom fotografkinjom, Laurom El-Tantawy.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

UPOZNAJTE POBJEDNIKA

Što čini pobjedničku akcijsku snimku


Pobjednik izazova Redline Challenge 2022 Jiří Durdík pridružuje se akcijskom fotografu i ambasadoru tvrtke Canon Vladimiru Rysu kako bi razgovarao o brzinama zatvarača, blatnim fotoaparatima i unapređenju kompleta.

UKLJUČITE SE

Želite sudjelovati sljedeće godine?


Registrirajte se kako biste bili među prvima koji će saznati kad počinje natjecanje sljedeće godine te dobivali najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.

ODABIR POBJEDNIKA

Postupak ocjenjivanja

Idemo iza kulisa s Kaijem Wongom na tajnoj lokaciji u Londonu, u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje možete saznati kako su naša tri suca odabrala pobjedničku fotografiju iz vrlo konkurentnog užeg izbora fotografija odabranih među više od 14 000 prijava.

UŽI IZBOR

Pregledajte neke od nevjerojatnih fotografija

Pregledajte neke od najboljih fotografija koje su prijavili entuzijasti za fotografiju diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike – sve zanimljive interpretacije našeg izazova Priča u djeliću sekunde.

TEMA

Snimite priču u djeliću sekunde

Pogledajte kako Kai Wong i ambasadorica tvrtke Canon Laura El-Tantawy otkrivaju ovogodišnji izazov: priča u djeliću sekunde. Od akcijskih sportova do divljih životinja i svega između, snimite svijet kako ga vidite i pokažite nam svoje priče u djeliću sekunde.

Canon Camera

UPOZNAJTE NAŠEG SUCA

Laura El-Tantawy

Laura je svjetski priznata dokumentarna fotografkinja koja je izlagala i objavljivala radove diljem svijeta. Dobitnica je prestižne nagrade W. Eugene Smith Grant za 2020. godinu, a njezina serija dugoročnih dokumentarnih projekata čini Lauru savršenom sutkinjom i mentoricom za Redline Challenge.

Pomaknite granice kreativnosti i vještine uz ekskluzivne profesionalne uvide

Usavršite svoju tehniku kroz Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  SAVJETI I TRIKOVI

  Kako snimiti priče u djeliću sekunde

  Poslušajte što ima za reći inspirativna postava ambasadora tvrtke Canon dok vas vode kroz svoj pristup snimanju priča u djeliću sekunde te vam pružaju savjete i trikove koji će vam pomoći da svladate izazov.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEHNIKE

  Pričanje priča u djeliću sekunde

  Pet profesionalaca objašnjava njihov postupak izrade fotografija i dijeli savjete o pričanju priče pomoću jedne upečatljive fotografije.

 • Snimite priče u djeliću sekunde kao nikad prije

  Budite kreativniji nego što ste ikad mislili da je moguće uz naš revolucionarni asortiman fotoaparata sustava EOS R. Sustav EOS R dizajniran je za snimanje priča u djeliću sekunde, a podrazumijeva najmodernije tehnologije, pristup našem asortimanu revolucionarnih RF objektiva i nevjerojatnu brzinu kontinuiranog snimanja.

 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R3

  Ovaj fotoaparat bez zrcala odlikuje brzina kakvu su profesionalni fotografi sportskih događaja, vijesti i divljih životinja čekali.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R5

  Ponovno razmislite o svemu što znate o fotoaparatima bez zrcala. Beskompromisne radne značajke fotoaparata EOS R5 revolucionizirat će fotografiranje i snimanje filmova.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R6

  Što god i gdje god snimali, s fotoaparatom EOS R6 možete biti kreativniji no što ste ikada mislili.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R7

  Istražite divljinu s pomoću fotoaparata koji pruža senzacionalnu brzinu i kvalitetu slike u prijenosnom kućištu APS-C dizajniranom za budućnost.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS RP

  Malen, lagan i intuitivan fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra dizajniran je za putovanja i svakodnevno fotografiranje.
 • Fotoaparati bez zrcala

  EOS R

  Fotoaparat bez zrcala sa senzorom punog kadra koji fotografima i snimateljima pruža nove kreativne mogućnosti.
 • RF objektivi

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Osigurajte profesionalni dojam svojoj fotografiji fotoaparatom bez zrcala sa senzorom punog kadra uz objektiv za zumiranje od 24 – 70 mm koji se može pohvaliti brzim otvorom blende i stabilizacijom slike u 5 koraka.
 • Standardni objektivi

  RF 50mm F1.8 STM

  Kompaktan, tih i lagan RF objektiv s fiksnom žarišnom duljinom od 50 mm, sa širokim otvorom blende od f/1.8, savršen je za ostvarivanje vaših kreativnih vizija.
 • Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

  Pridružite se zajednici Canon Club

  Pronađite nadahnuće i uživajte u novom prostoru za strastvene kreativne istomišljenike u kojem možete istraživati i raspravljati o raznim sadržajima, dok učite i dobivate potrebnu podršku.

  Tragovi svjetla automobila pri večernjem svjetlu na zaobljenom mostu, njegovi stupovi i tlo ispod potpuno zaklonjeni gustom maglom nalik oblacima.

  Piotr Skrzypiec

  Pobjednik izazova Redline Challenge 2021

  Pobjednik natjecanja Redline Challenge 2021

  Piotr Skrzypiec iz Slovenije

  „To je ogromno postignuće. Za mene, kao korisnika proizvoda tvrtke Canon, nagrada je najbolji komplet opreme koju mogu zamisliti“, uzbuđeno kaže fotograf koji je sada vlasnik fotoaparata EOS R5 tvrtke Canon i dodatne opreme tvrtke Canon ukupne vrijednosti od više od 14 000 eura.

  Moglo bi vas zanimati

 • asortiman aps-c fotoaparata

  Pronađite savršen fotoaparat tvrtke Canon

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Pronađite savršen objektiv za svoj fotoaparat tvrtke Canon