How to print yourself a happy Halloween

IZRADE ZA NOĆ VJEŠTICA

Kako si ispisati sretnu Noć vještica

Za ovu Noć vještica otkrijte uzbudljivo jednostavne mogućnosti samostalno izrađenih ukrasa, kostima i još mnogo toga. Sve što trebate je kreativni naboj, papir i pisač PIXMA. Jednostavno odaberite nešto što vas nadahnjuje, preuzmite predložak, ispišite na preporučenom papiru i pratite upute za spektakularnu Noć vještica!

Uredite svoj dom za Noć vještica

Decorate your home for Halloween
Zabavni i strašni ukrasi za Noć vještica.

Ovim zabavnim i jednostavnim idejama za izradu širite sablasno sezonsko veselje: natpisom Sretna Noć vještica, papirnatim fenjerom u obliku bundeve te kartama za Noć vještica.

Get Inspired Halloween
Dodajte slike i prilagođene kopije u tvorevine iz aplikacije Creative Park.

Djeca će također uživati u izradi vlastitih vreća za Noć vještica, idealnih za slatkiše. Na web-mjestu Creative Park ili u aplikaciji istražite brojne druge tematske ispise za cijelu obitelj.*

Izradite kostim za Noć vještica (maska sa zastrašujućim licem i majica kratkih rukava)

Get Inspired Halloween mask DYI
Zaista je jednostavno kao 1, 2, 3.

Preostaje vam jedino uživati u kućnoj izradi kostima. Prve su maske za lice. Kada pripremite MP-101 mat fotopapir ili papir Plus Glossy II tvrtke Canon, preuzmite predložak za masku s licem bundeve – ili, za hrabre, s licem Frankensteina i vještice – i ispišite je. Nakon izrezivanja – uključujući oči – na obje strane pričvrstite gumice, vezujući ih kroz rupe ili lijepeći ljepilom ili ljepljivom trakom.

Get Inspired Halloween CNT

Jeste li spremni za plašenje majicom kratkih rukava? Spremni ste za pet zabavnih koraka. Pripremite papir za preslikavanje na tamnu tkaninu, dizajn, crnu majicu kratkih rukava od najmanje 50 % pamuka te glačalo, a zatim pratite ovaj vodič za izradu.

Izradite ukrase za nokte za Noć vještica

Creative Halloween nail stickers.
Kreativne naljepnice za nokte za Noć vještica.

Za ovu Noć vještica odvažite se na drukčiju odjeću te se pripremite na uzvraćanje na brojne komplimente s "Ovo sam izradila sama". Ako imate pisač PIXMA serije TS8350 i sliku ili dizajn koji obožavate, lako ih možete prenijeti na nokte.

Trebate naše ispisive naljepnice za nokte i aplikaciju Nail Sticker Creator tvrtke Canon za Android ili iOS. U njoj odaberite strašan dizajn – ili izradite vlastiti – a potom ga ispišite i postavite naljepnice na nokte.

Get Inspired Halloween CNT

Tijekom ove Noći vještica oslobodite svoju kreativnost.

*Pisači kompatibilni s aplikacijom Creative Park.

Slični članci
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

MODELI ISPISANI NA PISAČU

Sezona je kreativnosti – šest stvari koje sami možete izraditi ovog Božića s pomoću pisača

Iskažite kreativnost te izradite vlastite božićne darove, ukrase i igre za nadolazeće blagdansko doba. Sve predloške možete slobodno preuzimati i ispisivati.

Printer fun for everyone

KREATIVAN ISPIS

Zabava ispisivanja za sve

Šest načina na koje vaš pisač PIXMA može unijeti novu energiju u vaš dom, vaše obiteljske aktivnosti i vaše uređaje.

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike