KREATIVNO ISPISIVANJE

Personalizirajte svoje uređaje ispisanim naljepnicama

Izrazite svoju kreativnost i prilagodite pametni telefon, prijenosno računalo i još mnogo toga uz prijenosne pisače tvrtke Canon.
SELPHY Square QX10 tvrtke Canon, Canon Zoemini 2 i Canon Zoemini S2 položeni na bijeloj tkanini, okruženi uređajima među kojima su telefoni, slušalice i prijenosno računalo, svi ukrašeni fotonaljepnicama.

U današnje vrijeme nikad nismo daleko od svoje tehnologije. Bilo da pregledavate sadržaje na pametnom telefonu dok putujete autobusom, radite na prijenosnom računalu u kafiću ili provodite opušteno jutro gledajući omiljenu emisiju na tabletu, naši uređaji postali su dio nas, pa ima smisla da odražavaju našu osobnost.

Možda ste tek otišli na studij pa se želite okružiti fotografijama prijatelja kod kuće ili želite prijenosno računalo ukrasiti motivacijskim porukama koje će vas nadahnuti svaki put kad ga uključite. Umjesto da se držite dosadnog sivog uređaja ili tableta generičkog izgleda, ili trošite novac na masku za pametni telefon koja vam baš ne odgovara, personaliziranje uređaja može biti savršena prilika za izražavanje individualnosti. Iskoristite omiljene boje, uspomene s putovanja, grupne selfije ili inspirativne citate. Osim toga, uređaji će biti prepoznatljiviji, a ukrasi mogu pokrenuti razgovore.

Asortiman kompaktnih pisača tvrtke Canon izravno ispisivanje s pametnog telefona čini brzim i jednostavnim, a izbor papira s ljepljivom poleđinom znači da u roku od nekoliko sekundi možete izraditi naljepnice i personalizirane oznake koje možete zalijepiti izravno na uređaje.

Žena u ljubičastom puloveru drži pametni telefon kako bi snimila selfie, dok se žena u tamnoplavom puloveru smiješi pokraj nje.

Inspiracija može doći u bilo kojem trenutku, a uz asortiman prijenosnih pisača tvrtke Canon možete snimiti selfie dok ste u pokretu, personalizirati ga u aplikaciji za ispisivanje tvrtke Canon te ispisati na papiru za naljepnice u roku od nekoliko minuta kako biste trenutno prilagodili svoju opremu.

1. Odaberite dizajn

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon na stolu ispisuje fotografiju s odmora. Pokraj njega ruke lijepe naljepnicu na prijenosno računalo, a s druge strane na pametnom telefonu prikazuje se aplikacija SELPHY Print Layout.

Ne možete pronaći masku za pametni telefon ili prijenosno računalo koja vam se sviđa? Osmislite vlastiti dizajn i odmah ga ispišite na prijenosnom pisaču tvrtke Canon bez kompromisa po pitanju stila ili čekanja na isporuku.

Dizajn se može razlikovati ovisno o tome što prilagođavate. Na prijenosnom računalu ima više prostora nego na pametnom telefonu pa razmislite želite li odabrati pojedinačnu fotografiju – grupnu snimku s festivala, fotografiju slatkog psa ili naročito dobar selfie – ili kolekciju fotografija koje se mogu pretvoriti u kolaž. SELPHY Square QX10 tvrtke Canon stvara kvadratne ispise s obrubom pogodnim za opis, što bi bilo savršeno za veće uređaje, kao što je prijenosno računalo ili tablet. Asortiman Canon Zoemini ima dvije vrste papira za naljepnice, jedan pravokutni i manji okrugli, što je idealno za prilagođavanje slušalica i pametnih telefona.

2. Uredite fotografije

Žena u ljubičastom puloveru upotrebljava aplikaciju za ispisivanje tvrtke Canon kako bi prilagodila svoje fotografije, dok se Canon Zoemini S2 nalazi pokraj pametnog telefona na stolu.

Oba asortimana prijenosnih pisača imaju prateću aplikaciju koja pruža mnogo opcija za kreativan rad s dizajnima, bilo da se radi o kolažima ili popločavanju, crtanju ili dodavanju filtara i okvira. To je savršen način za dodavanje osobnih detalja prilikom dorade prije ispisivanja i lijepljenja.

Nakon što se odlučite za dizajn na raspolaganju vam je mnogo načina da ga dodatno personalizirate. Aplikacije tvrtke Canon za fotografije i ispisivanje omogućuju vam isprobavanje različitih opcija na telefonu prije ispisivanja.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon i SELPHY CP1500 kompatibilni su s aplikacijom Canon SELPHY Photo Layout koja vam omogućuje eksperimentiranje s rasporedima i doradama. Mogli biste upotrijebiti i predloške rasporeda za više fotografija u aplikaciji kako biste nekoliko fotografija stavili na jednu naljepnicu, a zatim ih izrezati kako biste kreirali manje dizajne.

Asortiman Canon Zoemini kompatibilan je s aplikacijom Canon Mini Print koja vam omogućuje kreativnost s filtrima, okvirima, naljepnicama i crtežima, kao i alatima za kolaž i popločavanje.

Canon Zoemini S2 ujedno je fotoaparat i instant pisač. Budući da ima ugrađeno zrcalo za selfie i prstenasto svjetlo, vaše će fotografije izgledati savršeno, ali i dalje se možete poigrati s njima u aplikaciji Canon Mini Print.

3. Odaberite ljepljive fotopapire tvrtke Canon i ispisujte

Ruke drže mali list s dvije okrugle naljepnice, odljepljujući jednu od njih. Iza njih je Canon Zoemini S2 na stolu okružen drugim ispisima fotografija.

Svoj pametni telefon možete povezati putem Bluetooth veze s pisačem iz asortimana Canon Zoemini kako biste odmah ispisivali dizajne, čak i dok ste u pokretu.

Ruke drže pametni telefon na čijem je zaslonu prikazana fotografija s bijelim obrubom, dok je SELPHY Square QX10 tvrtke Canon na stolu u pozadini.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon povezuje se s telefonom putem Wi-Fi veze, a ispisivanje može trajati samo 43 sekunde, tako da se fotografije iz profila društvene mreže mogu naći na poklopcu prijenosnog računala u tren oka.

Zatim trebate odlučiti koji papir ili naljepnice želite upotrijebiti te ih umetnuti u prijenosni pisač. Asortiman Canon Zoemini upotrebljava fotopapir Canon ZINK™ koji osigurava ispise bez obruba s ljepljivom poleđinom otporne na vodu i cijepanje koji se mogu izrezati u bilo koji oblik ili format. Ili zašto ne biste isprobali prethodno izrezane okrugle naljepnice? To je jednostavan način ispisa malih naljepnica, tako da možete snimiti selfie s najboljim prijateljem i u roku od nekoliko sekundi imati odgovarajuću uspomenu na maski pametnog telefona.

SELPHY Square QX10 tvrtke Canon upotrebljava papir za naljepnice s debelim obrubom za opis gdje možete dodati datume, imena ili inspirativne citate. Pružajući još veći izbor, veći pisač SELPHY CP1500 tvrtke Canon može ispisivati u raznim formatima, uključujući male naljepnice i naljepnice veličine kreditne kartice. SELPHY CP1500 možete povezati i putem USB veze ako želite ispisivati s drugog uređaja. Samo umetnite papir i za nekoliko sekundi ispišite ispise.

Osim toga, fotopapir ZINK™ i asortiman papira za naljepnice SELPHY mogu se odlijepiti bez traga pa ako vam dosadi dizajn, jednostavno odlijepite i započnite ispočetka.

4. Zalijepite i uživajte

Žena crne kovrčave kose smiješi se dok lijepi fotografije ispisane pisačem SELPHY Square QX10 tvrtke Canon na poklopac svog prijenosnog računala.

Prilagodba prijenosnog računala fotografijom može vam pomoći da omiljene trenutke zadržite uz sebe – bilo da se radi o trijumfalnoj fotografiji s vrha planine, kaotičnom ponovnom susretu na sveučilištu ili selfiju s voljenom osobom. Odličan način da održite uspomenu živom je da uz sebe nosite fotografiju koja vam mami osmijeh na lice.

Žena u ljubičastom puloveru smiješi se stavljajući ruke na slušalice na glavi, dok okrugle fotonaljepnice ukrašavaju školjke slušalica.

Vaši prilagođeni uređaji mogu odražavati vaš stil ili čak omiljenu odjeću. Oni su način izražavanja onoga što jeste i čime se ističete u masi.

Sada je vrijeme za odljepljivanje poleđine ispisa i njegovo lijepljenje na uređaj. Dobro je najprije očistiti površinu kako bi bila glatka i bez ostataka. Pažljivo odlijepite poleđinu i zalijepite naljepnicu jednim sporim pokretom. Polako pomičući ravnalo preko naljepnice možete osigurati ravno odvajanje i lijepljenje.

Kad uređaji budu izgledali onako kako želite, primijetit ćete druge stvari kojima bi dobro došlo prilagođavanje. Ako ste osvježili izgled pametnog telefona, kako bi bilo da ukrasite slušalice sličnim dizajnom? Mogli biste čak prilagoditi uređaje posebno za proslavu ili događaj – primjerice za rođendan ili festival. Koordinirajte se s prijateljima ili radite po svom. Postupak je brz i jednostavan, a mogućnosti beskonačne.

Autori: Kat Halstead i Angela Nicholson

Slični proizvodi

Slični članci