Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Snimite, uredite, ispišite – budite kreativni uz asortiman Canon Zoemini

Oslobodite svoju kreativnost u pokretu uz pomoć instantnog fotoaparata i džepnog pisača

Dopadljive snimke nisu samo za dijeljenje na društvenim mrežama. Canon Zoemini, Canon Zoemini S i Canon Zoemini C omogućavaju snimanje*, uređivanje i ispisivanje svih sadržaja bez obzira na to gdje se nalazili, tako da možete razmjenjivati, dijeliti i pokazivati svoju kreativnost.

Vaš novi najbolji prijatelj

Čuvajte svog džepnog prijatelja pored sebe – zahvaljujući tankom obliku moći ćete ga ubaciti u torbu ili džep i biti spremni na sve.

Birajte između trendovskih boja i prilagodite svoj džepni pisač svom osobnom stilu – budite otmjeni uz ružičasto-zlatni, bijeli ili crni Canon Zoemini ili Canon Zoemini S ili odaberite Bumble Bee žuti, Mint zeleni, Seaside plavi ili Bubble Gum ružičasti Canon Zoemini C.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Nakon odabira savršenog dodatka, vrijeme je da maksimalno uživate u svom novom Canon Zoemini životnom stilu – proučite nove ideje i pronađite inspiraciju.

1. Snimite

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Snimite savršenu snimku svaki put uz zrcalo za autoportrete modela Canon Zoemini S i Canon Zoemini C. Zauzmite pozu, napravite facu ili dovedite prijatelja u kadar za savršeno kadriranu ležernu fotografiju. Trebate urediti rasvjetu? Upotrijebite svjetlosni prsten modela Canon Zoemini S za autoportret koji ćete rado podijeliti.

Želite li snimiti sjajnu grupnu fotografiju, proučite funkciju daljinskog okidanja putem aplikacije Canon Mini Print za Canon Zoemini S. Zauzmite položaj i ispišite rezultate koje ćete moći pokazati svojim prijateljima.

2. Zauzmite stav

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Upotrijebite aplikaciju Canon Mini Print** modela Canon Zoemini i Canon Zoemini S i pridodajte svojim fotografijama stav. Isprobajte razne okvire i filtre za stilizirane ispise ili isprobajte zabavne dodatke proširene stvarnosti, crteže ili črčkarije, za fotografije koje će vam staviti osmijeh na lice.

3. Sačuvajte

2 girls sticking printed pictures on a board.

Canon Zoemini S i Canon Zoemini C savršene džepne veličine uvijek su dostupni za snimanje posebnih snimki. Ponovo proživite trenutak uz 2x3-inčnu snimku s ljepljivom poleđinom, idealnom za nošenje u torbici ili novčaniku ili lijepljenje u dnevnik.

Neka vam brzi fotoaparat i pisač postane omiljeni prijatelj na putovanjima. Snimite omiljena mjesta i krajobraze i zalijepite ih uz druge podsjetnike, za živopisni spomenar s putovanja. Zabilježite svoje uspomene i napomene i napravite mini vremensku kapsulu u kojoj ćete moći uživati i podijeliti je sa svojim prijateljima.

Pripremate rođendansku zabavu? Možete postaviti ploču s podsjetnicima s koje će svi moći snimati i ispisivati. Podsjetnik možete postaviti tako da mu se svi mogu diviti, a na kraju dana slavljenik ga može ponijeti kući.

4. Uredite

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Prilagodite svoje predmete brzim snimkama koje se mogu zalijepiti. Zalijepite najljepše samoljepljive autoportrete i grupne snimke na zidove spavaće sobe, uljepšajte zrcalo ili učinite prijenosno računalo, torbicu i telefon jedinstvenima.

Za zabavan i kreativan projekt sastavite kolaž ili ploču raspoloženja sa sobom i svojim najboljim prijateljima ili pridodajte svoje omiljene trenutke nizu šarenih svjetala, za upečatljiv prikaz.

5. Označite

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Preobrazite obične naljepnice u jedinstvene oznake imena za božićne ili rođendanske poklone. Odaberite najbolje snimke sa svojim prijateljima te izradite elegantne i upečatljive naljepnice za poklone. Za posebne prilike odaberite otkačene snimke i autoportrete kojima ćete ukrasiti svoje kartice ili ih zalijepite na prilagođene pozivnice.

Vaše trenutačne mini snimke pomoći će vam da ostanete organizirani. Organizirajte cipele i spremite nakit ili sezonsku odjeću. Kako biste lakše zapamtili što je u kojoj kutiji, jednostavno fotografirajte njezin sadržaj i zalijepite ga na kutiju. Riješeno!

6. Recite to fotografijom

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Imate li nešto za reći? Snimite i trenutačno ispišite zgodnu fotografiju kao prilagođenu napomenu kako biste se zahvalili ili pokazali svoju ljubav! Jednostavno podesite ispis na 2x2 inča i snimite portret modelom Canon Zoemini S ili Canon Zoemini C. Ostavite poruku putem pažljive napomene, crteža ili črčkarije u dnu fotografije.

7. Dopadljiv izgled

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Unaprijedite svoj stil prilagođenom brošurom. Snimite autoportret kad si izgledate dobro i zalijepite ga na ormar, tako da zapamtite kako se želite obući. Eksperimentirajte s frizurom – isprobajte šik izgled, starinske kovrče ili duplu pletenicu i snimite rezultat kako biste ga mogli iskoristiti i u budućnosti. Možete zamijeniti i podijeliti snimke s prijateljima i zatražiti njihovo drugo mišljenje!

8. Poželite

Vidite nešto što vam se sviđa? Snimite slatke cipele koje želite imati i izradite popis želja koji ćete vi i vaši prijatelji moći provjeriti kad dođe vrijeme da se počastite ili ih podijelite s najdražim osobama kako biste im dali mig što vam mogu pokloniti za rođendan!

*Canon Zoemini S i Canon Zoemini C imaju ugrađen fotoaparat

**Odricanje odgovornosti: Mobilni uređaj mora biti povezan s foto-pisačem Canon Zoemini ili Canon Zoemini S putem Bluetooth® veze i aplikacije Canon Mini Print, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play. Kompatibilno s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 9.0 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim.

Napisala Claire Price

Slični članci
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

KREATIVNE IDEJE ZA ISPISIVANJE MODELA OD PAPIRA

Šest nevjerojatnih stvari za koje niste znali da možete sa svojim pisačem

Iskažite kreativnost te izradite vlastite božićne darove, ukrase i igre za nadolazeće blagdansko doba. Sve predloške možete slobodno preuzimati i ispisivati.

Two people skateboard down a city street at night, lights from buildings reflecting in the wet road surface.

PUTOVANJA

11 savjeta za fotografiranje tijekom odmora u gradu

Način na koji možete najbolje iskoristiti fotoaparat tijekom odmora u gradu, snimajući duh i ugođaj urbane džungle uz nekoliko jednostavnih savjeta i trikova.

A man squats to photograph a woman standing on one leg, both silhouetted against a sunset.

FOTOAPARAT

EOS M50: otkrijte kreativne mogućnosti

Idite iza objektiva kako biste saznali što sve točno može kompaktni 4K fotoaparat bez zrcala EOS M50 tvrtke Canon. Ovih pet fantastičnih pionira među prvima su koji su otkrili njegove mogućnosti – hoćete li vi biti sljedeći?

A group of friends pose holding sparklers, facing the camera with their faces illuminated by the sparkler light.

FOTOGRAFIRANJE ZABAVA

Budite kreativniji u fotografiranju zabava

Želite snimiti uzbuđenje zabava i slavlja? Saznajte kako snimati sve one vesele trenutke na kreativan način.

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike