Za posao

Mali i kućni ured

Kada imate svoju tvrtku, to znači da birate ciljeve, ambicije i opremu koja vam najbolje odgovara. Tvrtka Canon vodeća je na tržištu po pitanju obrade slike, kvalitete i jednostavnosti pa se možete pouzdati da ćemo vam osigurati savršeno rješenje za ispis i skeniranje u sklopu našeg, dosad najbogatijeg, asortimana za male tvrtke. Radi se o pametnom izboru za tvrtke koje imaju velike planove.

Sljedeći koraci

Kućni ured

Mali ured

Upotrebu u pokretu

Pametna i jednostavna rješenja za ispis i skeniranje za kućni ured koja pružaju vrlo kvalitetne rezultate i pouzdane značajke svaki put. Osim toga, savršeno će se uklopiti u vaš dom.

Pisači i skeneri tvrtke Canon za male urede pouzdano pružaju vrlo kvalitetne rezultate i veću produktivnost za manje novca. Jednostavno dijelite funkcije u cijelom uredu zahvaljujući velikom izboru mogućnosti povezivanja.

Ostanite produktivni dok ste u pokretu uz kompaktna rješenja za ispis i skeniranje koja pružaju napajanje putem USB veze ili baterijsko napajanje. Ispisujte s usluga informatičkog oblaka, računala i pametnih uređaja te skenirajte u njih bez obzira na to gdje se nalazite.

Zašto Canon?

Perform

Radne značajke

Naša rješenja za ispis i skeniranje pružaju brzinu, kvalitetu i pouzdanost kako bi se maksimalno povećala produktivnost i učinkovitost svake male tvrtke – kod kuće, u uredu ili dok ste u pokretu.

Connect

Povezivanje

Jednostavan pristup i dijeljenje funkcija za ispis i skeniranje zahvaljujući asortimanu raznih mogućnosti za povezivanje, kao i radu u informatičkom oblaku i u pokretu, koje će zadovoljiti potrebe svake male tvrtke.

Save

Ušteda

Ugrađene tehnologije kao što su automatsko uključivanje i obostrani ispis te naša rješenja za mobilni ispis i skeniranje mogu vam pomoći da uštedite vrijeme i energiju – maksimalno se povećava učinkovitost kako bi vaša tvrtka bila profitabilnija.

Sustain

Održivost

Smanjite negativan utjecaj na okoliš uz pomoć naših energetski učinkovitih rješenja koja štede papir i tintu. Osim toga, recikliranje spremnika za tintu i toner jednostavno je.

Trebate pomoć u pronalaženju pisača?

Pronađite najbolji pisač za dom ili ured pomoću našeg alata za odabir pisača. Usporedite naše stolne višenamjenske, laserske i tintne fotopisače.

  Trebate pomoć u odabiru najboljeg skenera?

  Pronađite savršeni skener iz asortimana plošnih skenera za fotografije, prijenosnih i stolnih skenera za dokumente s automatskim ulagačem dokumenata, kao i skenera za velike formate tvrtke Canon.

  Usluga

  Uživajte u pouzdanosti koju pružaju opsežna postprodajna podrška tvrtke Canon i poslovne usluge koje će vam pomoći u razvoju tvrtke.

  Potrošni materijal

  Zaštitite investiciju koristeći isključivo kvalitetan originalni potrošni materijal tvrtke Canon koji pruža veću vrijednost za novac, prilagodljivost i bezbrižnost.