8K VIDEOKAMERA

Kinematografski videozapisi punog kadra u 8K

Zahvaljujući senzoru punog kadra koji omogućuje snimanje videozapisa u 8K brzinom do 30 fps (ili 60 fps s vanjskim napajanjem), sadržaje u 4K / Full HD s visokom preciznošću uzorkovanja te očaravajuće usporene sadržaje u 4K brzinom do 120 fps, snimit ćete nevjerojatne detalje s niskom razinom šuma.
EOS R5 C

Vrhunska kvaliteta u 8K, vrhunski kreativni izričaj

EOS R5 C može snimati nevjerojatno dojmljive videozapise u 8K DCI RAW u 12-bitnoj kvaliteti, primjenjujući cijelu širinu senzora punog kadra za istinski kinematografski doživljaj. S fotoaparatom EOS R5 C snimate četiri puta više detalja od 4K, kao i izvanredne snimke u 8K brzinom do 30 fps. S vanjskim izvorom napajanja EOS R5 C omogućuje 8K s brzinom do 60 fps i otvara nove kreativne mogućnosti u postprodukciji. Cijeli senzor punog kadra od 8K također se može primjenjivati za snimke u 4K s visokom preciznošću uzorkovanja ili u Full HD, za iznimnu jasnoću s niskom razinom šuma.

EOS R5 C

4K s brzinom do 120 fps i s automatskim izoštravanjem i zvukom

Uz snažne mogućnosti za snimanje u 8K, model EOS R5 C omogućava snimanje sadržaja u 4K brzinom do 120 fps za prožimajuće usporeno kretanje s nevjerojatnim detaljima. Dok snimate u ovom načinu rada, EOS R5 C održava funkciju automatskog izoštravanja Dual Pixel CMOS za izoštrenost svakog pojedinog kadra. Uz to, pri snimanju s velikim brzinama također je moguće omogućiti snimanje zvuka.

EOS R5 C

Dual Base ISO

EOS R5 C prvi je fotoaparat Cinema EOS s funkcijom Dual Base ISO. Dual Base ISO proširuje osjetljivost i smanjuje šum pri snimanju sa slabim osvjetljenjem. Pri snimanju u Canon Log 3 dostupne su opcije 800/3200 ISO, a pri snimanju u BT.709 Wide DR, PQ i HLG opcije 400/1600 ISO. Odabirom osnovne vrijednosti Base ISO najprikladnije za određeni scenarij osvjetljenja osigurava optimalan dinamički raspon i nisku razinu buke, a korisnici mogu odabrati i „automatski odabir” za intuitivan prijelaz fotoaparata na osnovnu vrijednost Base ISO.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.