CINEMA RAW LIGHT

Opsežni profesionalni formati snimanja i alati

Birajte iz širokog raspona formata snimanja, uključujući tri opcije za Cinema RAW Light, kao i XF-AVC i MP4. Snimajte prošireni dinamički raspon snimajući s Canon Log 3, PQ i HLG, uz istovremenu primjenu profesionalnih alata poput monitora valnog oblika i lažne boje.
EOS R5 C

Različiti interni formati snimanja

EOS R5 C odlikuje se 12-bitnim internim snimanjem videozapisa u formatu RAW s tehnologijom Cinema RAW Light i brzinom do 2,6 GB/s. Na fotoaparatu EOS R5 C dostupne su tri opcije za Cinema RAW Light, a to su LT (Light), ST (Standard) i HQ (High Quality) za prilagodljivost radnog procesa potrebama produkcije.

Dostupno je i pregršt dodatnih profesionalnih opcija za snimanje, uključujući 4:2:2 10-bitne formate kao što su pouzdani XF-AVC u ALL-i ili Long GOP s brzinom do 810 Mb/s, HEVC MP4 s brzinom do 540 Mb/s te 4:2:0 8-bitni H.264 MP4 s brzinom do 150 Mb/s.

Uz to, dostupne su opcije obrezivanja senzora iz formata 8K Full Frame na 5,9K Super 35mm i 3K Super 16mm za kompatibilne optičke objektive i smanjene brzine prijenosa podataka.

EOS R5 C

Izniman dinamički raspon

Na modelu EOS R5 C dostupni su interni formati za snimanje PQ i HLG, kao i Canon Log 3, koji omogućuju postizanje iznimnog dinamičkog raspona sa zadržavanjem detalja u sjenama i istaknutim dijelovima. PQ i HLG daju sadržaj u formatima pripremljenima za HDR, za filmove i televizijske sadržaje, u prostoru boja BT.2020, dok Canon Log 3 pruža kreativnu fleksibilnost za uređivanje snimki u postprodukciji.

EOS R5 C

Dvije medijske kartice i istovremeno snimanje

Dva utora za medijske kartice (1x CFexpress, tip B / 1x UHS-II SD) omogućuju opcije za profinjeno istovremeno snimanje sa snimanjem različitih formata, razlučivosti i dubina bita na svaku karticu, kao podršku za različite profesionalne radne procesima. Također je dostupno i standardno 4:2:0 8-bitno proxy i relejno / snimanje u dva utora.

EOS R5 C

Vanjsko snimanje u 8K RAW putem HDMI

EOS R5 C omogućuje izvoz formata RAW na kompatibilne snimače Atomos kao što je NINJA V+ za 10-bitno snimanje u 8K ProRes RAW brzinom do 30 fps. Također je moguće istovremeno snimanje proxy u XF-AVC na SD karticu za učinkovite radne procese u postprodukciji.

EOS R5 C

Profesionalni alati za snimanje filmova

EOS R5 C odlikuje se opsežnim asortimanom profesionalnih alata za snimanje filmova, poput monitora valnog oblika za analizu svjetline slike slijeva nadesno te lažne boje za vizualni prikaz ekspozicije na temelju palete boje. Dodatne funkcije uključuju obuhvaćaju istinsko snimanje 24p DCI, kut zatvarača od 180 stupnjeva, podršku za Look File za uvoz 3D LUT i te ulaz/izlaz za vremensku oznaku.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.