SNIMANJE FILMOVA

Napredno povezivanje

Opremljen višenamjenskim priključkom za dodatnu opremu, EOS R5 C pruža opcije poput ulaza za XLR / stereo mikrofon, namjenske terminale za vremensku oznaku, mikrofon od 3,5 mm, slušalice, mikro-HDMI, sinkronizaciju bljeskalice, USB-C, kao i opsežnu podršku za softverske aplikacije – EOS R5 C spreman je za sve.
EOS R5 C

Višefunkcijski priključak za dodatnu opremu

Višefunkcijski priključak tvrtke Canon, prvi put predstavljen na kamkorderu XF605 i EOS R3, omogućuje podatkovnu komunikaciju i napajanje dodatne opreme iz novog asortimana. To obuhvaća stereo mikrofon DM-E1D tvrtke Canon i adapter za zvuk CA-XLR2d-C tvrtke TASCAM, s profesionalnim ulazima XLR s ručnom kontrolom, nadzorom i napajanjem od 48 V. Moguće je priključiti i postojeće bljeskalice Speedlite i okidače.*

* Bljeskalice Speedlite tvrtke Canon sa zaštitom od vremenskih uvjeta nisu podržane.

 • Profesionalno sučelje

  Povezivost fotoaparata EOS R5 C obuhvaća namjenske terminale za ulaz/izlaz vremenske oznake, ulaz za mikrofon od 3,5 mm, izlaz za slušalice, izlaz micro-HDMI, usklađivanje bljeskalice, daljinski upravljač N3 te priključak USB-C za napajanje, punjenje i komunikaciju. U pakiranju se nalazi štitnik za kabel za osiguravanje priključaka USB-C i mikro-HDMI tijekom snimanja.

 • Hvatište s baterijom i bežični prijenosnik datoteka

  EOS R5 C podržava postojeću dodatnu opremu sustava EOS R poput hvatišta s baterijom BG-R10 i bežičnog prijenosnika datoteka WFT-R10. Premda se u obje dodatne opreme mogu smjestiti dvije baterije (LP-E6NH, LP-E6N ili LP-E6), WFT-R10 poboljšava mrežnu funkcionalnost s dvije antene na 2x2 na 5 GHz i ethernetskom vezom. Iako EOS R5 C ima ugrađene veze Wi-Fi i Bluetooth, ova dodatna oprema potrebna je za bežičnu upotrebu aplikacija Browser Remote i Content Transfer Mobile.

 • Opsežna podrška za softverske aplikacije

  EOS R5 C spaja svjetove modela Cinema EOS i sustav EOS R u jedan te osigurava kompatibilnost s opsežnim asortimanom aplikacija za profesionalno snimanje filmova, fotografiranje i virtualnu stvarnost, kako za pametne telefone, tako i za računala. To obuhvaća Browser Remote za pristup naprednim postavkama i daljinski prikaz uživo. Aplikaciju Content Transfer Mobile za prijenos proxy datoteka / uređivanje metapodataka. Usluge računalnog oblaka Image.canon za sigurnosno kopiranje slika visoke kvalitete.

 • Vanjski izvor napajanja za 8K/60P

  Osim baterija LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6, EOS R5 C moguće je napajati putem vanjskog izvora napajanja (potrebno za pristup snimanju u 8K s brzinama većim od 30 fps). U podržane izvore napajanja ubraja se napajanje putem priključka USB-C iz adaptera PD-E1, kao i kombinirana upotreba priključka DR-DE6C DC i adaptera za napajanje CA-946.

 1. Kada se upotrebljava s adapterima sustava EOS R.
 2. 12-bitne opcije za Cinema RAW Light s brzinom do 2,6 GB/s.
 3. Omogućuje primjenu vanjske dodatne opreme kao što su adapter XLR , stereo mikrofon i bljeskalice Speedlite. Bljeskalice Speedlite tvrtke Canon sa zaštitom od vremenskih uvjeta nisu kompatibilne.
 4. Baterije se ne mogu puniti samo s hvatištem s baterijom BG-R10. Bateriju LP-E6 nije moguće ponovno napuniti.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.