MALA FILMSKA KAMERA

Kompaktan, lagan dizajn s aktivnim hlađenjem

EOS R5 C najkompaktniji je i najlakši fotoaparat Cinema EOS tvrtke Canon s OLED tražilom, svijetlim, zakretnim LCD zaslonom za te 13 dodjeljivih gumba. Novi ventilator za aktivno hlađenje omogućuje dugo snimanje, dok čvrsto kućište od legure magnezija osigurava profesionalnu izdržljivost.
EOS R5 C

Unutarnji rashladni sustav za dugo snimanje

U EOS R5 C primjenjuje se sustav aktivnog hlađenja, koji učinkovito raspršuje toplinu iz glavnog kućišta i omogućuje dugo snimanje s razlučivosti 8K brzinom do 60P. Opcije Uvijek uključeno i Automatski načini rada ventilatora korisnicima omogućuju smanjenje moguće buke ventilatora tijekom snimanja.

EOS R5 C

Intuitivan dizajn s dodirnim LCD zaslonom i 13 dodjeljivih gumba

EOS R5 C opremljen je OLED tražilom visoke razlučivosti od 0,5 inča za preciznu analizu slike, matričnim zaslonom za brzu provjeru postavki fotoaparata / načina rada te svijetlim zakretnim LCD zaslonom od 3,2 inča za lak prikaz iz više kutova tijekom dana ili noći.

Izuzetno kompaktan dizajn fotoaparata EOS R5 C odlikuje se širokim rasponom od 13 dodjeljivih gumba i tri digitalna kotačića. Te značajke mogu se programirati putem novog korisničkog sučelja za brzi pristup omiljenim funkcijama za videozapise / fotografiranje, poput monitora valnog oblika, automatskog izoštravanja i velika brzine snimanja.

EOS R5 C

Kompaktan, robustan i lagan

Budući da teži samo 680 grama, EOS R5 C najkompaktniji je i najlakši fotoaparat Cinema EOS tvrtke Canon, a odlikuje se vrhunskom kvalitetom izrade i udobnom ergonomijom poznatima s fotoaparata EOS R5.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za EOS R5 C tvrtke Canon

Budite među prvima koji će dobiti najnovije vijesti o EOS R5 C tvrtke Canon, ponude, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.