DIGITALNO ISPISIVANJE KNJIGA

Savršena personalizacija

Birds eye view of book printing services warehouse

Personalizirani proizvodi pravi su hit

Davatelj usluge personaliziranog ispisivanja, Signature Gifts, prati trend prilagođenog sadržaja. Od 2009. godine tvrtka proširuje asortiman proizvoda kako bi ponudila personalizirane darove kao što su kalendari, posteri, šalice i tekstil. Prisutni su i na tržištu personaliziranih knjiga kroz Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Znakovi uspjeha

Uz vrtoglavi rast potražnje za personaliziranim knjigama Signature Books dobiva sve više narudžbi iz godine u godinu – godišnja količina dosegla je 300 000 personaliziranih knjiga.

Tvrtka je trebala digitalni tiskarski stroj koji bi združio dva produkcijska pogona pod jednim krovom i evoluirao tako da može zadovoljiti potražnju za vrlo kvalitetnim proizvodima u vrlo kratkom vremenu obrade.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Pisač savršen za njih

Radeći s tvrtkom Canon na utvrđivanju mogućnosti opreme, tvrtka Signature Gifts odlučila je uložiti u VarioPrint i300

Tintni pisač bio je idealno rješenje, kako za zadovoljavanje prepoznatljivih zahtjeva tvrtke, tako i za držanje koraka ispred konkurencije. Automatizacijom proizvodnje VarioPrint i300 eliminira prekide rada i povećava produktivnost.

Osim toga, softver za pripremu za ispisivanje PRISMAprepare obuhvaća slične stavke u istu seriju za ispisivanje, tako da Signature Gifts može ostvariti veći profit kroz učinkovitiji rad i dosljednu brzinu.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


PO PITANJU KVALITETE I KOLIČINE ISPISA, TISKARSKI STROJ MOŽE PRATITI POTRAŽNJU.

Peter Druce,
tehnički direktor tvrtke Signature Gifts

Držanje koraka

Novi tiskarski stroj omogućio je tvrtki Signature Gifts da znatno smanji troškove rada objedinjujući cijeli proces proizvodnje personaliziranih knjiga na jednom mjestu u Škotskoj.

Zahvaljujući bržem i pametnijem radu uz VarioPrint i300 i softver PRISMAprepare, tvrtka Signature Gifts može brže i isplativije obraditi nove knjige, bez potrebe za dodatnim zaposlenicima. To je tvrtki omogućilo da lako prebrodi dva mjeseca s najviše posla, pri čemu je proizvela 3,2 milijuna A4 ispisa uz samo jednu radnu smjenu.

Transformiranjem tvrtke uz Canonovo rješenje za ispisivanje, Signature Gifts sada ima kapacitet da zadovolji sve veću potražnju, a prodaja je porasla za nevjerojatnih 25 %.TISKARSKI STROJ MOŽE OBRAĐIVATI STRANICE U BOJI I CRNO-BIJELE STRANICE U SKLOPU KOMBINIRANE PROIZVODNJE BEZ PREKIDA RADA.

Saznajte kako naše usluge digitalnog ispisivanja knjiga mogu unaprijediti vaše poslovanje

Razgovarajte s našim timom