ANALIZA SLUČAJA

Mini Professors – zabavna znanost za predškolsku djecu


Preuzimanje analiza slučaja za Mini Professors


POUZDAN JE, POVOLJAN I PRAKTIČAN...I ZAISTA ODLIČNO IZGLEDA U MOM DOMU.

Natasha Spink, vlasnica franšize, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Djeca imaju neupitnu želju za učenjem. Mini Professors omogućuje im ovladati novim znanstvenim vještinama u zabavnom i sigurnom okruženju, proučavajući svijet oko njih.

Objašnjavanje znanstvenih principa kroz uzbudljive eksperimente svakom djetetu – od jaslica do školske dobi – daje priliku da postane mini profesor.

Rising to the challenge

Savladavanje izazova

Natasha Spink vodi franšizu Mini Professors u St. Albansu i Harpendenu. Njena tvrtka relativno je nova te nastoji brzo izgraditi reputaciju. Stoga je željela pronaći pisač s kojim se može suočiti sa zahtjevima tržišta franšize, kao i ispuniti različite zahtjeve za ispisima potrebnima djeci koja pohađaju tečajeve.

Rješenje tvrtke Canon

Nakon brojnih internetskih pretraživanja Natasha je bila uvjerena kako pisač MegaTank tvrtke Canon ispunjava sve njene zahtjeve, i nije požalila.

"PISAČ MI OMOGUĆUJE DJECI SVAKOG TJEDNA OSIGURATI OBILJE RAZLIČITIH AKTIVNOSTI KROZ EKSPERIMENTE".

Quote image

"Imamo brojne različite predloške i sličice za ispisivanje te različite vrste korištenih kartica. Serijom PIXMA G tvrtke Canon do sada smo ispisali sve što smo stavili u ladicu za ulaganje", naglašava Natasha.

MegaTank – integrirani, lako punjivi spremnici s tintom visokog učinka za povoljno ispisivanje velikih količina – glavni su prodajni aduti koji su se pokazali kao neprocjenjivi.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


Spremnici su odlični jer imaju crte za označavanje zapremnine, što znači da mogu vidjeti koliko je točno tinte u njima. Neupitno je ostvarena ušteda jer bi na starom pisaču trebalo promijeniti mnoštvo spremnika.

Mogućnosti bežične tehnologije također su velika prednost. Pisač MegaTank Natashi omogućuje nadzor djece u jednoj prostoriji i slanje materijala za ispisivanje s prijenosnog računala u drugoj, sigurna kako će sve biti spremno kada joj zatreba.

U zaključku svakog predavanja djeci se dijele certifikacije kao podsjetnici kojima mogu proslaviti nove savladane vještine. Pouzdan i vrlo kvalitetan ispis pisača MegaTank osigurava odličan izgled i veliku vrijednost certifikacija.

"Obožavam im dati nešto na što sam ponosna. Kvaliteta je odlična, stoga ih ponosno mogu izložiti doma", objašnjava Natasha.

Blistava budućnost za sve

Natasha zamišlja blistavu budućnost za djecu s njenih tečajeva, vjerujući kako uvod u znanost u tako ranoj dobi može biti samo ugodno iskustvo. Jednako pozitivno promatra svoju franšizu i planove za proširenje u više vrtića i osnovnih škola, kao i razvoj razredne baze roditelja i djece.

Serija pisača PIXMA G tvrtke Canon imat će značajnu ulogu na tom putu.

Povezane analize slučajeva