CANON XF605

Profesionalne mogućnosti povezivanja

Svestrano povezivanje

Unatoč kompaktnim dimenzijama, XF605 pruža bogat raspon profesionalnih priključaka, uključujući 12G-SDI za slanje nekomprimiranog 4K signala putem jedinstvenog sučelja, HDMI izlaz, USB tipa C, dva XLR ulaza i više.

XF605

Višefunkcijski priključak za dodatnu opremu

XF605 ima višefunkcijski priključak za dodatnu opremu s elektroničkim kontaktima. Kompatibilna dodatna oprema može se upotrijebiti za proširenje postojećih mogućnosti kamere, pružajući maksimalnu svestranost na terenu.

XF605

Svestrana zvučna prilagodljivost

Dva XLR ulaza na dršci modela XF605 omogućavaju izravno povezivanje profesionalnih mikrofona. Neovisne kontrole zvuka omogućavaju precizno praćenje razina zvuka, osiguravajući snimanje najboljeg zvuka za vašu produkciju. Snimanje zvuka u četiri kanala dostupno je i pri kombiniranju XLR priključaka, ulaza od 3,5 mm ili internih ulaza za stereo mikrofon.

XF605

Raznovrsnost istovremenih rezultata

Uz opcije istovremenog izlaza za EVF, LCD, SDI i HDMI, XF605 je lako prilagoditi za kombinirano gledanje i vanjsko snimanje na raznim uređajima. I EVF i LCD podržavaju alate za pomoć s prikazom, što korisnicima omogućava precizno podešavanje ekspozicije HDR sadržaja.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za Canon XF605

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu Canon XF605, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Slični članci

  1. Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.