CANON XF605

Funkcija daljinskog upravljača i mreže

XF605 donosi 12G-SDI, Wi-Fi i Ethernet povezivanje koji podržavaju IP usmjeravanje u formatu H.264, što je idealno za videoprijenos uživo.

USB videoizlaz

Kao prvi profesionalni kamkorder serije XF koji podržava videoizlaz (UVC) putem USB-C priključka, XF605 možete upotrebljavati kao web-kameru. Podržana je i funkcija USB PTP koja omogućava uvoz datoteka s kamere na računalo.

Funkcije daljinskog upravljanja

Model XF605 kompatibilan je s velikim brojem žičnih i bežičnih rješenja za daljinsko upravljanje. Podržava višefunkcijski daljinski upravljač RC-V100 tvrtke Canon i novi Browser Remote koji je optimiziran za snimanje jednog korisnika pametnog telefona ili tableta. Kompatibilni daljinski upravljači kao što je RC-IP100 mogu se upotrebljavati i za upravljanje modelom XF605 u sklopu sustava s više kamera, u kombinaciji s Canon PTZ i odabranim Cinema EOS kamerama.

XF605

Iskoristite aplikaciju Content Transfer Mobile za mobilne uređaje kako biste optimizirali mrežne prijenose ili upotrijebite ugrađeni Wi-Fi ili Ethernet priključak za povezivanje s FTP-om.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za Canon XF605

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu Canon XF605, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Slični članci

  1. Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.