CANON XF605

Vrhunske slike

Osigurajte snagu i fleksibilnost

Kao prva kamera serije XF koja kombinira 4K CMOS senzor od 1 inča s procesorom slike DIGIC DV7, XF605 postavlja nove standarde za kvalitetu slike na profesionalnoj razini emitiranja.

Izvrsna optika

Zahvaljujući optičkom dizajnu koji obuhvaća dvije asferične leće i jednu Super UD leću, model XF605 donosi 4K objektiv serije L odličnih radnih značajki koji pruža izvanrednu kvalitetu slike na svim dijelovima zaslona. Svestrano optičko zumiranje od 15x nudi doseg od 25,5 mm – 382,5 mm ekvivalentan 35 mm i dodatnu fleksibilnost uz napredno zumiranje od 30x za vrlo kvalitetno Full HD snimanje.

Moćna stabilizacija slike

Stabilizacija slike u 5 osi tvrtke Canon osigurava izuzetno oštre rezultate pri snimanju iz ruke ili dok ste u pokretu. Zahvaljujući kombinaciji standardnog, dinamičkog i optičkog stabilizatora slike, XF605 pruža iznimno učinkovitu kontrolu stabilizacije slike koja upotpunjuje brojne objekte i situacije snimanja.

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Registrirajte zanimanje za Canon XF605

Budite među prvima koji će dobivati najnovije vijesti o modelu Canon XF605, ponude tvrtke Canon, savjete i vodiče, najnovije vijesti i pozivnice za lokalne događaje.

Slični članci

  1. Izgled uređaja Canon XF605 prikazan na ovim fotografijama i u videosadržaju može se razlikovati od komercijalnog proizvoda.