Canon MAXIFY MB2350

MAXIFY MB2350

Brz i produktivan višenamjenski uređaj koji pruža ispis u boji poslovne kvalitete za kućne urede. Ima Wi-Fi i Ethernet, rukovanje putem zaslona osjetljivog na dodir te mogućnost povezivanja s pametnim telefonom i informatičkim oblakom.

MB2350_Detail

Prednosti

 • Brz višenamjenski uređaj za užurbane kućne urede s funkcijama ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja.
 • Nema čekanja dokumenata uz brzi ispis prve stranice te brzine od 15 stranica u boji u minuti i 23 stranice crno-bijelo u minuti
 • Wi-Fi i Ethernet veza: ispisujte s računala, pametnih telefona, tableta i usluga informatičkog oblaka te skenirajte u njih
 • Integrirani automatski ulagač dokumenata za 50 listova i kaseta za papir za 500 listova
 • Ispisujte do 1200 stranica crno-bijelo i 900 stranica u boji uz izuzetno velike spremnike s tintom koji se mogu pojedinačno mijenjati

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon MAXIFY MB2350

Višenamjenski uređaj za kućne urede


Kućni uredi često zahtijevaju produktivnost i višenamjensku upotrebu uz dizajn koji štedi prostor, a ovaj poslovni tintni višenamjenski uređaj zadovoljava te potrebe. Uz bežičnu vezu i Ethernet, profesionalnu kvalitetu ispisa te funkcije kopiranja, skeniranja i faksiranja, osigurava preporučenu količinu ispisa od 200 - 1000 stranica mjesečno.

Ispis dokumenata velikom brzinom


Nikada više nećete čekati poslovne dokumente. Velike ISO brzine ispisa A4 dokumenata od 23 ipm crno-bijelo i 15 ipm u boji upotpunjene su jednako brzim ispisom prve stranice od približno 7 sekundi.

Poslovna kvaliteta


Tinte velike gustoće s dvostrukom otpornošću omogućavaju oštar tekst i živopisne boje. Ove pigmentne tinte imaju izvanrednu postojanost pa neće izblijedjeti tijekom vremena. Osim toga, otporne su na tragove markera i trenje, što ih čini savršenima za vrlo kvalitetne poslovne dokumente.

Isplativost


Ispisujte do 1200 stranica crno-bijelo i 900 stranica u boji A4 dokumenata uz izuzetno velike spremnike s tintom. Spremnici s tintom koji se mogu pojedinačno mijenjati osiguravaju maksimalnu produktivnost uz minimalnu količinu otpada. Opcija višestrukog pakiranja s 4 boje sadrži cijeli komplet zamjenskih tinti za još isplativije rezultate.

Produktivnost u koju se možete pouzdati


Olakšajte svaki zadatak, uključujući skeniranje i kopiranje više stranica, uz dvije kasete za 250 listova, integrirani ADF za 50 listova i veliki zaslonu u boji osjetljiv na dodir. Na raspolaganju vam je i jednostavan obostrani ispis za dodatnu profesionalnu kvalitetu i manju potrošnju papira.

Povezivost


MAXIFY Cloud Link vam omogućava ispis s popularnih usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote, Dropbox, OneDrive ili Google Drive i skeniranje na njih izravno sa zaslona pisača ili s pametnog telefona koristeći aplikaciju MAXIFY Printing Solutions. Podržane su i funkcije skeniranja u e-poštu, Apple AirPrint i Google Cloud Print.*

*Funkcije skeniranja u informatički oblak i e-poštu dostupne su samo za korisnike originalne tinte tvrtke Canon.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon MAXIFY MB2350, njegovim značajkama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi ispis u roku od 7 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko kopiranje više stranica

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Koristite bežično i dijelite

500 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

Scan to Cloud

Prijenos dokumenata u usluge oblaka*

Touch Screen

Dodirni zaslon dijagonale 7,5 cm koji se lako koristi

Scan to USB Memory

Skeniranje u USB memoriju

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

 • MAXIFY MB2350
 • Kabel za napajanje
 • Spremnici s tintom za upotrebu prilikom prvog postavljanja
 • CD za podešavanje za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabel za faks/telefon