RF objektivi

Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Ispunite kadar udaljenim detaljima zahvaljujući ovom nevjerojatnom super-telefoto objektivu od 800 mm. Dizajniran za fotoaparate serije EOS R, ovaj objektiv namijenjen je fotografima divljih životinja i sportskim fotografima koji traže beskompromisne radne značajke u svim uvjetima.

Canon RF 800mm F5.6L najbolji je za

Canon Camera

Pomaknite granice učinkovitosti

RF 800mm F5.6L IS USM izrađen je kako bi impresionirao. Od brzog otvora blende F5,6 i stabilizatora slike* s 4,5 koraka za jednostavnu kontrolu do fluoritnih, UD i Super UD elemenata objektiva s naprednim premazima, postavlja nove standarde u optičkoj izvrsnosti.

* U kombinaciji s ugrađenom stabilizacijom slike.

Pouzdana kontrola

Ovo je Canonov najlaganiji i najkraći objektiv serije L od 800 mm za koji je zaslužan napredan optički dizajn. Optimizirana raspodjela težine ulijeva povjerenje, dok je potpuno ručno izoštravanje uvijek tu za preciznu kontrolu automatskog izoštravanja.

Canon Camera
Canon Camera

Izdržljiv i odzivan, za svaki zadatak

Dizajn serije L prioritet stavlja na iskoristivost. Lagano kućište od legure magnezija ima boju koja optiku štiti od topline iznutra, dok fluorski premaz na vanjskim elementima odbija prašinu i vlagu.

Napravljen za seriju EOS R

RF 800mm F5.6L IS USM nalazi se u vrhu asortimana objektiva tvrtke Canon. Mehanizam otvora blende s povećanjem u koracima od 1/8 i minimalna udaljenost izoštravanja od 2,6 m omogućuju superiornu fleksibilnost snimanja, dok sustav stabilizacije slike radi s ugrađenom stabilizacijom slike za još bolju stabilnost.

Canon Camera
Canon Camera

Učinite to na svoj način i preuzmite kontrolu

RF 800mm F5.6L IS USM sadrži mnoštvo prilagođenih opcija s dva prethodno postavljena izoštravanja i prilagodljivom tipkom za zaustavljanje automatskog izoštravanja. Potpuno je kompatibilan s RF ekstenderima, a smjer izoštravanja može se i promijeniti kako bi odgovarao onome na što ste navikli.

Tehnički podaci

 • Žarišna duljina od 800 mm

 • Maksimalni otvor blende f/5,6

 • Stabilizator slike1 u 4,5 koraka

 • Kružni otvor blende s 9 listića

 • Prilagodljive kontrole

 • RF priključak

REGISTRIRAJTE SE ODMAH

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.
Canon RF 800mm F5.6L IS USM

Sadržaj pakiranja

Sve što vam treba za snimanje nevjerojatnih super-telefoto prizora

 • RF 800mm F5.6L IS USM

 • Poklopac za objektiv E-180E

 • Sjenilo za objektiv ET-155 (WIII)

 • Meka torbica za objektiv LS600

 • Široka traka za objektiv

Dodatna oprema

Povezani proizvodi

Moglo bi vas zanimati

 1. Svi se podaci temelje na Canonovim standardnim metodama testiranja, osim ako je naznačeno drukčije. Podložno promjenama bez upozorenja.