Novo NEW

Hibridni RF

Canon RF 35mm F1.4L VCM

Zbog prirodnog širokokutnog prikaza i velikog otvora blende f/1.4, ovaj hibridni objektiv dizajniran za fotografije i videozapise inspirativan je izbor za kreativno pripovijedanje.

Bring your worlds together

Za dojmljive fotografije i filmske videozapise, odaberite RF 35mm F1.4L VCM koji će objediniti vaše svjetove. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji tvrtke Canon i intuitivnim značajkama kao što su namjenska kontrola blende za videozapise te Nano USM i VCM izoštravanje za brzo i tiho automatsko izoštravanje, ovaj širokokutni hibridni objektiv fiksne žarišne duljine osigurava vam kontrolu na kreativnim pripovijedanjem.

Otkrijte ključne značajke

Istražite istaknute značajke uz naš interaktivni vodič u nastavku.

 • Besprijekorno multimedijsko umijeće u jednom dizajnu

  Žarišna duljina od 35 mm pruža najbolju perspektivu. Zasebni prsten blende osigurava uglađenu ručnu kontrolu blende prilikom snimanja,1 dok otvor blende s 11 listića pruža izvanrednu kontrolu dubinske oštrine uz minimalne promjene izoštravanja kako bi se postigla nevjerojatna kvaliteta slike.

 • Briljantne kreativne performanse, čak i pri slabom osvjetljenju

  Nastavite snimati kad svjetlost oslabi zahvaljujući otvoru od f/1.4 za svijetlu sliku. Dizajn objektiva fiksne žarišne duljine pruža mogućnost izoštravanja objekta uz opciju za prednje i stražnje filtre za dodatnu kreativnu kontrolu.

 • Kristalno čista slika uz brzu preciznost

  Uživajte u vrhunskoj kvaliteti slike zahvaljujući asferičnim i UD elementima objektiva s premazima Super Spectra i ASC. Brzi Nano USM u kombinaciji s još bržom tehnologijom Voice Coil Motor (VCM2) omogućuje brzo i precizno izoštravanje.

 • Vrhunska pouzdanost i intuitivno rukovanje

  Radi u zahtjevnim uvjetima zahvaljujući kućištu dizajna serije L od vrlo kvalitetnih staklenih elemenata. Fluorski premaz sprječava lijepljenje prljavštine za prednji element, dok namjenski kontrolni prsten objektiva i prilagodljiva funkcijska tipka objektiva pružaju personaliziranu kontrolu.

 • Pažljivo osmišljen lagani dizajn

  Budite okretniji tijekom snimanja zahvaljujući boljoj ravnoteži i lakoći rukovanja. RF 35mm F1.4L VCM laganiji je od svog EF prethodnika, a s obzirom na to da je hibrid, prikladan je za postavljanje na manje konstrukcije za snimanje videozapisa.

Tehnički podaci

 • Hibridni objektiv fiksne žarišne duljine 35mm F1.4

  Ugodna, prirodno široka perspektiva3 s velikim otvorom blende f/1.4

 • Prsten otvora blende za uglađeni rad4

  S blokadom otvora blende u položaj načina rada „Auto”

 • Kružni otvor blende s 11 listića

  Za umjetničku kontrolu nad zamućenjem i istaknutim dijelovima

 • Asferični i UD elementi

  Za visoku kvalitetu slike uz maksimalnu oštrinu

 • Motori VCM i Nano USM

  Za glatko, brzo i tiho automatsko izoštravanje

 • Prilagođena tipka i kontrolni prsten

  Za jednostavnu prilagodbu i upravljanje postavkama fotoaparata

RF 35mm F1.4L VCM

Sadržaj pakiranja

 • Objektiv RF 35mm F1.4L VCM

 • Sjenilo za objektiv EW-73F

 • Torbica za objektiv LP1219

 • Poklopac za objektiv E-67 II

 • Poklopac za zaštitu od prašine RF

 • Stražnji držač filtra

 • Korisnički priručnik

 1. Prilikom snimanja videozapisa i rukovanja prstenom otvora blende tijekom automatskog izoštravanja, vrijednosti izoštravanja i otvora blende u rijetkim situacijama mogu biti nedosljedne prilikom upotrebe fotoaparata sustava EOS R koji su predstavljeni prije svibnja 2024. godine.
 2. Važno: motor s magnetnom zavojnicom modela RF 35mm F1.4L VCM emitira magnetno polje niske razine. Iako je općenito siguran za upotrebu, preporučujemo da se posavjetujete s liječnikom ako imate stimulator srca ili neki drugi medicinski uređaj kako biste riješili nedoumice.
  Kad objektiv nije povezan s kamerom ili kad je kamera isključena, može doći do unutarnje buke od komponenti objektiva. To je normalno i nije kvar. Manje pomicanje tijekom prijevoza ne utječe na performanse.
 3. Kad se upotrebljava s fotoaparatima sustava EOS R tvrtke Canon koji imaju digitalnu korekciju izobličenja.
 4. Prsten otvora blende neaktivan je za kontrolu otvora blende tijekom snimanja fotografija kad se objektiv upotrebljava s fotoaparatima sustava EOS R koji su predstavljeni prije svibnja 2024. godine.
 5. Iako je objektiv vodootporan i nepropustan za prašinu, nije zajamčeno blokiranje prašine ili kapljica vode prema objektivu.
 6. Svi se podaci temelje na Canonovim standardnim metodama testiranja, osim ako je naznačeno drukčije.
 7. Podložno promjenama bez obavijesti.