Objektivi za EOS m

Canon EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM

Idealni višenamjenski objektivi za EOS M za snimanje objekata koji su blizu ili daleko, uključujući stabilizator slike s 4 koraka i tehnologiju izoštravanja STM.

EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM odličan je objektiv za

Svestran – no moćan

Otkrijte široki raspon kreativnih mogućnosti snimanja koje vam pruža ovaj svestrani objektiv od 18 – 150 mm s optičkim zumiranjem od 8,3x.

Savršen za vaš EOS M

Zahvaljujući kompaktnom pakiranju od samo 300 g i duljini od samo 86,5 mm jednostavno se nosi na putovanjima. Dodatni filtri od 55 mm također vam omogućuju eksperimentiranje s bojom i svjetlom.

Canon Camera
Canon Camera

Oštre fotografije i stabilni videozapisi

Snimajte izuzetno oštre fotografije iz ruke u slabom osvjetljenju pomoću optičkog stabilizatora slike sa 4 koraka tvrtke Canon.

Dinamički stabilizator slike

Pomoću dinamičkog stabilizatora slike koji učinkovito kompenzira pokrete okretanja i podrhtavanje fotoaparata snimajte stabilne snimke čak i u pokretu. U poboljšanoj stabilizaciji slike također možete uživati kada objektiv EF-M 18-150mm F/3.5-6.3 IS STM koristite s kompatibilnim kamerama s ugrađenom digitalnom stabilizacijom duž 5 osi.

Canon Camera

Predivno zamućenje pozadine

Kružni otvor blende sa 7 listića omogućuje postizanje uglađenog zamućenja pozadine, što je idealno za izdvajanje objekta iz okoliša.

Dodatna oprema

Srodni proizvodi