Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompaktni objektiv za zumiranje za fotoaparate EOS-M koji vas približava akciji. Stabilizator slike štiti od zamućenja uzrokovanog podrhtavanjem fotoaparata. Tehnologija STM omogućava uglađeno i tiho izoštravanje prilikom snimanja videozapisa.

Prednosti

  • Približite se akciji fotoaparatom EOS-M
  • Stabilizator slike održava slike oštrima
  • Dovoljno kompaktan da ga nosite svuda
  • Uglađeno, gotovo nečujno STM izoštravanje
  • Brzo prilagođavajte uz prsten za ručno izoštravanje
  • Snimajte snimke odlične kvalitete - prepune oštrih detalja i bogatih boja

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM

Kompaktni objektiv za zumiranje koji vas približava


Približavajući vas akciji, objektiv EF-M 55 - 200 mm, f/4,5 - 6,3 IS STM dizajniran je ekskluzivno za fotoaparate EOS-M. Savršen je partner za EF-M 18 - 55 mm, f/3,5 - 5,6 IS STM tvrtke Canon, omogućavajući vam da približite udaljene objekte - idealno za snimanje divljih životinja, sporta i putovanja.

Optički stabilizator slike


Kako bi pomogao u održavanju oštrine, EF-M 55 - 200 mm, f/4,5 - 6,3 IS STM ima stabilizator slike koji štiti od zamućenja uzrokovanog slučajnim pomicanjem tijekom snimanja, tj. podrhtavanjem fotoaparata. Mogu se koristiti brzine zatvarača do 3,5 koraka manje u odnosu na uobičajene, što omogućava fotografiranje iz ruke pri slabom osvjetljenju.

Tehnologija izoštravanja STM


Tehnologija koračnog motora (STM) pruža izoštravanje koje je brzo i precizno prilikom snimanja fotografija te uglađeno i gotovo nečujno prilikom snimanja videozapisa. Budući da je pomicanje STM motora uglađeno i tiho, videozapisi ne sadrže neželjeni šum izoštravanja i ometajući zvuk prilikom promjene fokusa.

Slike odlične kvalitete na koje ćete biti ponosni


Profinjeni optički materijali pružaju fotografije prepune oštrih detalja, dinamičkog kontrasta i bogatih boja. Privucite pozornost na objekt izolirajući ga u odnosu na uglađenu pozadinu izvan fokusa.

Dizajniran za olakšavanje fotografiranja


Prsten za ručno izoštravanje omogućava brzu i laku preciznu prilagodbu izoštravanja u bilo koje vrijeme. Najmanja udaljenost izoštravanja od 1 metra odlična je za dojmljive portrete i detalje na snimkama izbliza.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Related Products

Telefoto objektivi

Zahvaljujući većim žarišnim duljinama, možete se približiti objektu bez utjecaja na prizor.