Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5,6L IS USM izrađen je od magnezijeve slitine što ga čini vrlo lakim superteleobjektivom. Vrhunska optika tvrtke Canon nudi izvrsnu kvalitetu slike uz istodobno smanjenje dimenzija objektiva.

Prednosti

  • Konstrukcija serije L
  • Stabilizator slike s kompenzacijom 4 vrijednosti ekspozicije i detekcijom stativa
  • Asferični, fluoritni, UD i Super UD elementi
  • Konstrukcija od magnezijeve slitine teška 4,5 kg
  • Super Spectra premazi objektiva
  • Prstenasti USM autofokus s potpunom ručnom kontrolom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

Konstrukcija serije L


EF 800 mm f/5,6L IS USM sadrži preciznu optiku tvrtke Canon najvišeg standarda. Serija L vodeći je niz objektiva tvrtke Canon koja kombinira izvanrednu kvalitetu slike s jednostavnim radom. Zaštita od prašine i vlage nudi naprednu zaštitu od vremenskih nepogoda, čak i u oštrim vremenskim uvjetima.

Stabilizator slike s kompenzacijom 4 vrijednosti ekspozicije


Tehnologija stabilizatora slike s kompenzacijom 4 vrijednosti ekspozicije tvrtke Canon omogućuje korištenje do 4 puta duljeg vremena ekspozicije bez primjetnog povećanja u zamućenosti slike. Automatsko otkrivanje pomicanja fotoaparata isključuje stabilizator slike u vodoravnom ili okomitom smjeru kada slijedite ljude ili objekte u pokretu. Otkrivanje stativa automatski poboljšava funkcionalnost stabilizatora slike kada fotografirate sa stativa.

Asferični, fluoritni, UD i Super UD elementi


Za optimalne vizualne performanse objektiv sadrži četiri vrste posebnih optičkih elemenata: asferični elementi za korekciju sfernih aberacija te refrakcijske fluoritne, UD i Super UD (ultra-low dispersion) elemente koji eliminiraju sekundarne kromatske aberacije. Rezultat je jasna, visokokontrastna i neiskrivljena slika do samih rubova kadra.

Konstrukcija od magnezijske slitine


Sa svojih 4,5 Kg EF 800 mm f/5,6L IS USM relativno je lagan superteleobjektiv, prikladan za ograničeno snimanje iz ruke. Budući da je konstruiran od slitine magnezija njegovu je težinu moguće usporediti s kraćim teleobjektivima.

Prstenasti USM autofokus s ručnim premošćenjem


Prstenasti USM sustav automatskog izoštravanja tvrtke Canon koristi ultrazvučne frekvencije za brz, precizan i gotovo nečujan rad sa sjajnom kontrolom položaja. Ručno dotjerivanje izoštravanja pomoću velikog prstena koji se ne okreće tijekom automatskog izoštravanja omogućuje fotografima da odmah počnu s finim ugađanjem oštrine snimke. Također ima i funkciju izoštravanja unaprijed, kao i EF 300mm f/2,8L IS USM, koja omogućuje odabir i pohranu određenog položaja izoštrene točke za trenutačno pozivanje prema potrebi.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi pomažu u održavanju precizne ravnoteže boje i visokog kontrasta te u prigušivanju odbljeska i pojave dvostruke slike apsorbirajući svjetlo koje se možda odražava s unutarnjih elemenata leće i digitalnih EOS senzora.

Kružni otvor blende


Kružni otvor blende daje ujednačeno zamućenje pozadine što je idealno za izdvajanje objekta snimanja pri fotografiranju sa širokim otvorom blende.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 800mm f/5.6L IS USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu. 

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.