Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Objektiv EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM prvi je pravi Macro objektiv u seriji EF-S. Dinamični i kompaktni objektiv s brzim izoštravanjem bilježi detalje koji su gotovo nevidljivi golim okom.

Prednosti

  • Pribl. Žarišna duljina od 96 mm (format 35 mm)
  • Kompaktan i lagan
  • Visoka razlučivost, kontrast i kvaliteta na cijelom području slike
  • Brzo automatsko fokusiranje s gotovo nečujnim USM-om
  • Ručno dotjerivanje fokusa
  • Super Spectra premaz

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Potpuno blizu


Uz mogućnost fokusiranja slika u prirodnoj veličini na senzoru, EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM nudi istinske makro performanse u seriji objektiva EF-S. Uz učinkovitu žarišnu duljinu od oko 96 mm u formatu 35 mm daje krupne planove od kojih zastaje dah. Najmanja udaljenost izoštravanja od samo 20 cm znatno vas približava subjektu, ispunjavajući kadar subjektom uz najizraženije detalje.

Svijet u minijaturi


EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM u kombinaciji s EOS fotoaparatima s držačem za EF-S omogućuje vam istraživanje uzbudljive nove fotografske dimenzije. Prilikom fotografiranja prirode uživat ćete u mogućnosti bilježenja zamršene ljepote najsitnijih detalja. Uz mogućnost reproduciranja slike na senzoru koja je jednake veličine kao i objekt koji snimate, uvest ćete svoju publiku u fantastični svijet minijatura.

Zamućivanje pozadine


Prilikom snimanja portreta uživat ćete u fotografiranju s najvećim otvorom blende, što sužava dubinu polja i stvara privlačno zamućivanje pozadine, pa se tako objekt koji snimate izdvaja iz pozadine uz dramatični efekt.

Putujte s malo prtljage


EF-S 60 mm f/2,8 makro USM dodaje izrazitu svestranost vašoj opremi uz malo dodatne težine. Njegov gotovo nečujni ultrazvučni motor (USM) nudi izuzetno brzo i precizno automatsko izoštravanje s ručnim dotjerivanjem.

Razlučivost i kvaliteta


Više od 60 godina optičkog inženjerstva omogućilo je izradu objektiva koji zadovoljava i najzahtjevnije standarde kvalitete slike. Tehnologije tvrtke Canon kombiniraju se za ostvarivanje visoke razlučivosti, svjetline, kontrasta na cijelom području fotografije i na svim udaljenostima izoštravanja.

Izrađen za digitalno fotografiranje


Dizajniran posebno za digitalno fotografiranje ovaj objektiv ima posebno oblikovane elemente i Super Spectra premaz koji prigušuje pojavu dvostruke slike i odbljeska uzrokovanog refleksijom svjetla na senzoru fotoaparata. Posebno dodatno sjenilo objektiva dodatno smanjuje pojavu odbljeska.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Galerija s primjerima

Prikaži Galeriju

Related Products