Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Zahvaljujući specifikacijama telefoto objektiva možete snimiti fotografije izbliza s veće udaljenosti, u prirodnoj veličini, bez uznemiravanja subjekta. Idealan za snimanje divljih životinja.

Prednosti

  • Vrlo kvalitetni makro objektiv serije L tvrtke Canon
  • Telefoto žarišna duljina
  • Reprodukcija slike u stvarnoj veličini (1:1)
  • 3 UD elementa objektiva
  • Mehanizam za ograničavanje udaljenosti s 2 položaja
  • Prstenasti USM AF motor
  • Isporučuje se prsten za stativ

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Telefoto makro objektiv


Makro USM EF 180 mm f/3,5L telefoto je makro objektiv koji pruža maksimalno povećanje od 1x. Možete snimiti fotografije izbliza s veće udaljenosti, u prirodnoj veličini, bez uznemiravanja objekta (idealno za snimanje kukaca i divljih životinja). Sustav za izoštravanje s unutarnjim pomicanjem smanjuje fluktuacije u aberacijama koje izaziva promjena udaljenosti izoštravanja. Time se omogućava izuzetno oštro izoštravanje objektiva od 1x do beskonačnosti.

Kvaliteta serije L


Obuhvaća najviše standarde preciznog inženjerstva i superiornost optičkih radnih značajki tvrtke Canon. Serija L vodeća je serija objektiva tvrtke Canon za profesionalce koja kombinira izvrsnu razlučivost slike i vrhunske radne značajke s izradom otpornom na sve vremenske uvjete kako bi se pružila posebna zaštita od vlage i prašine.

Prstenasti USM sustav automatskog izoštravanja s ručnim premošćenjem


Prstenasti USM sustav automatskog izoštravanja tvrtke Canon koristi ultrazvučne frekvencije za brz, precizan i gotovo nečujan rad. Potpuno ručno izoštravanje pomoću velikog prstena koji se ne pomiče tijekom automatskog izoštravanja omogućuje fotografima da odmah ugode oštrinu snimke.

Super Spectra premaz


Super Spectra premazi pomažu u održavanju precizne ravnoteže boje i visokog kontrasta, istovremeno prigušujući odbljeske i pojavu dvostruke slike apsorbirajući svjetlo koje se možda odražava s unutarnjih elemenata objektiva i senzora slike.

Dodatna oprema


Uz objektiv se isporučuje sjenilo i meka torbica.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, njegovim značajkama i mogućnostima.

Related Products

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.