KREATIVNO ISPISIVANJE

Pokažite svoj stil: kako vizualizirati svoju garderobu za odmor

Online stilistica Bo Brown poznata je po svojim upečatljivim odjevnim kombinacijama, no pakiranje kufera za putovanje u grad i dalje može biti izazovno. Evo kako joj je Canon Zoemini 2 pomogao u organizaciji.
Ruka drži tri fotografije ispisane instant pisačem Canon Zoemini 2 na kojima se nalazi žena u različitim odjevnim kombinacijama.

Možda mislite da je lakše spakirati stvari za kraći odmor, ali to nije uvijek slučaj. Vikend putovanje u grad može biti jednako izazovno kao putovanje od dva tjedna, tim više ako imate samo ručnu prtljagu. Uz ograničeno vrijeme i prostor morate biti sigurni da imate odgovarajuće modne izbore za svečaniji, ali i ležerniji izgled. Ako se osjećate sjajno, možete potpuno uroniti u doživljaj istraživanja novog mjesta.

„Vaš stil odraz je vašeg stava”, kaže Bo Brown, modna influencerica. „Volim se dobro provesti i odjenuti za nezaboravne trenutke.” Njezine svakodnevne videozapise nestrpljivo iščekuju njezini pratitelji, a njezini društveni kanali bogat su izvor savjeta, od stvaranja savršene garderobe za posao do skraćivanja jakne i rješavanja problema prevelikih traperica.

Bo voli putovati, a nedavno je provela vikend u Barceloni – „živahnom gradu koji ima mnogo toga za ponuditi”. Što više toga možete učiniti, to je teže pojednostaviti pakiranje, no sve se svodi na razmišljanje unaprijed. Instant pisač Canon Zoemini 2 Bo je omogućio izradu vizualnih pomagala kako bi mogla pojednostaviti izbor odjeće. Ovdje nas vodi kroz proces.

Obavite istraživanje

Žena s dugom tamnom kosom oslanja se na bicikl u slikovitoj gradskoj ulici.

Odabir odjeće svodi se na praktičnost, ali i na stil. „Odlučila sam se za udobnu odjeću”, kaže Bo. © Noah Altink

Žena s dugom tamnom kosom, sunčanim naočalama, ružičastom majicom i trapericama hoda gradskom ulicom.

Putovanje s malo prtljage nije uvijek opcija. „Ponekad uzmem dodatnu odjeću, u slučaju da se zaprljam ili da mi se ne svidi kad stignem na odredište”, kaže Bo. © Noah Altink

Nemojte samo posegnuti za svojom omiljenom haljinom, nego razmislite o tome što će vaš odmor uključivati. „Prije nego što spakiram svoju putnu torbu, provjerim koje ću aktivnosti raditi i odabirem dnevne i večernje kombinacije”, kaže Bo. Možda niste isplanirali svaki trenutak svog vikenda, ali lokacija bi vam trebala dati predodžbu o tome što ćete raditi. Hoćete li hodati po muzejima? Družiti se u kafićima? Istraživati noćnu scenu? Bo voli gledati TikTok videozapise kako bi saznala što se događa i „odmah vizualizirati što neka aktivnost može ponuditi”, kaže.

Odaberite

Boini društveni sadržaji arhiva su njezinih prošlih modnih izbora pa su njezino glavno mjesto za razmišljanje o tome što nositi. „Svaki put kad odaberem dobru odjevnu kombinaciju, zabilježim je kao inspiraciju za svoju zajednicu”, kaže. Čak i ako nemate zabilježene odjevne kombinacije, razmislite što je prethodno dobro funkcioniralo i pogledajte stilske influencere kojima se divite. Bo preporučuje i Pinterest kao odličan izvor inspiracije te upotrebu pisača Canon Zoemini 2 za stvaranje kolaža odjevnih kombinacija za odmor.

Razmislite o tome što izgleda dobro i u čemu se osjećate dobro. „Kad sastavim pravu odjevnu kombinaciju, osjećam se sretno”, kaže Bo. Nakon što razmisli o određenom izgledu, Bo stavlja sve odjevne kombinacije na krevet – na jednu stranu dnevne kombinacije, a na drugu večernje. „Tako dobijem jasan pregled. Zatim razvrstam odjeću kako bih znala koja je kombinaciju za koju priliku.”

Snimite, ispišite i prilagodite

Žena sjedi za stolom na otvorenom i drži pisač Canon Zoemini 2 te fotografiju koju je upravo ispisala.

Odlučivanje o odjeći koja najbolje odgovara svakoj prilici može potrajati, a kad ste zauzeti kao Bo, vrijeme je najveći izazov. Praktični Canon Zoemini 2 pomaže u odabiru i ubrzava postupak. © Noah Altink

Nakon fotografiranja nekoliko opcija za odjeću i dodatke, Bo ih ispisuje na pisaču Canon Zoemini 2 kako bi mogla pregledati svoje izbore i kombinirati pojedine komade. „Provjerila sam koji bi komadi mogli funkcionirati u više kombinacija”, kaže. „Na primjer, bodije nosim danju i navečer. Crne hlače također su vrlo svestrane jer se mogu nositi u gotovo svakoj prilici.” Mogućnost izravnog ispisa s pametnog telefona bila je dodatna prednost za Bo. „ Uz aplikaciju Canon Mini Print mogu jednostavno dodati tekst ili zumirati fotografije”, kaže oduševljeno. To znači da može označavati slike idejama o tome što bi moglo dobro funkcionirati zajedno. Osim toga, jednostavnost aplikacije omogućuje Bo da u fotografije unese svoj stil, što ih čini osobnijima.

Dovršite svoje odabire

Tri modela Canon Zoemini 2 leže među ispisanim fotografijama, sunčanim naočalama, trakama za kosu i bocom vode na šarenom tepihu.

Canon Zoemini 2 dostupan je u tri boje – ružičasto-zlatnoj, tamnoplavoj i biserno bijeloj – tako da možete odabrati onaj koji vam se najviše sviđa.

Odraz osobe vidljiv je u zrcalu za selfie plavog pisača Canon Zoemini S2 koji drži u ruci.

Ako želite dodatno pojednostaviti postupak, Canon Zoemini S2 ima fotoaparat od 8 MP koji omogućuje snimanje i neposredan ispis fotografije. Opremljen je i zrcalom za selfie koje vam daje veću kontrolu nad izgledom fotografije. Slično modelu Zoemini 2, kompaktan je i stane u džep.

Bo se za svoje putovanje u Barcelonu odlučila za tri odjevne kombinacije – za kupnju, ručak i biciklističku turu. Odjeću za dan posvećen kupnji – vrećaste hlače s rezanim ružičastim džemperom od mohera – opisuje kao ležeran stil. „Ružičasta se dobro slaže s plavom. Odjevna kombinacija upotpunjena je upečatljivim velikim sunčanim naočalama i modernom torbicom. To je idealna odjeća za kupnju jer je udobna, ali i elegantna.” Odjeća za ručak je posve crne boje, ali komplementarnih tkanina. „Kad imam potpuno crnu odjevnu kombinaciju, biram različite tkanine kako bih dodala više dimenzija”, objašnjava. Za biciklističku turu potrebni su slojevi zbog promjena u tjelesnoj temperaturi tijekom bicikliranja jer možda ćeš se zaustaviti kako bi nešto pogledala, a zatim ponovno krenuti u vožnju. „Kombinacija cool čizama s vrećastim trapericama i velikim sakoom praktična je, ali i moderna kombinacija.”

Stilska ostavština

Žena sjedi za stolom na otvorenom i drži niz malih fotografija. Na stolu su pisač Canon Zoemini 2 i ružičasta ruža u vazi.

„Zaista sam uživala upotrebljavajući Canon Zoemini 2,” kaže Bo. „Tako je lijepo sastaviti kolaž od fotografija, ali lijepo je i sakupiti sjećanja.” © Noah Altink

Žena s dugom tamnom kosom i crnom odjećom sjedi za stolom u kafiću na otvorenom i drži pisač Canon Zoemini 2.

Canon Zoemini 2 može ispisati vaše fotografije za manje od minute. „Fotografije možete dobiti u roku od nekoliko sekundi”, kaže Bo. „Aplikacija Canon Mini Print radi glatko i automatski se povezuje s vašim pametnim telefonom.” © Noah Altink

Ne samo da je Canon Zoemini 2 odličan alat koji vam pomaže u pakiranju, već je i savršen suputnik na putovanjima. Elegantan je, džepne veličine, s baterijom dovoljnom za 20 fotografija i može vas pratiti kamo god krenete na putovanju. No same fotografije za planiranje odjevnih kombinacija izvrsne su za poticanje sjećanja i vizualizaciju cijelih kombinacija, što će vas spriječiti da spakirate previše majica i nedovoljno potpunih opcija.

Smatrajte male fotografije uspomenama i stavite ih u album, knjižicu sa stilovima ili dnevnik kako biste ih mogli pogledati prilikom planiranja budućih putovanja ili jednostavno uživajte u prisjećanju na lijepe trenutke.

Napisala Rachel Segal Hamilton

Slični proizvodi

Slični članci