SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Pet razloga zbog kojih je PIXMA TR150 idealan za ispis u pokretu

Radite li izvan kuće ili ureda? Pisač koji možete upotrebljavati bilo gdje daje vam prednost u poslovnom svijetu – može vam pomoći i da steknete nove klijente.
Dva građevinska radnika ispisuju dokumente pisačem Canon PIXMA TR150. Na stolu pored njih stoji narančasta zaštitna kaciga.

Kad radite u pokretu, važno je iskoristiti svaku priliku. Umjesto obećanja e-poruke, ostavite li potencijalnom klijentu ispisanu ponudu ili čak ugovor koji može potpisati, možete si osigurati dodatne poslove.

Mogućnost ispisivanja na licu mjesta može biti korisna u raznim situacijama. Osobni treneri i fizioterapeuti mogu ostaviti popise vježbi i dijagrame, kako bi bili sigurni da će njihovi klijenti izvoditi propisane vježbe i kad pored njih nema nikoga tko bi im mogao pomoći. Mentori mogu pomoći svojim studentima ispisivanjem jasno strukturiranih lekcija, tablica i bilješki za utvrđivanje gradiva.

Kompaktni i prijenosni modeli PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom izvrstan su izbor kao pisači za svakog tko želi ispisivati izvan kuće ili ureda. Donosimo pet razloga zbog kojih vam mogu biti korisni pri učinkovitom vođenju poslovanja.

1. Izvrsna prenosivost

Muškarac vozi automobil, a na suvozačkom mjestu nalazi se PIXMA TR150.

Zahvaljujući mogućnosti ispisivanja u pokretu, Canon PIXMA TR150 idealan je pisač za sve one koji rade izvan kuće ili ureda.

Muškarac u reflektirajućoj jakni pod rukom nosi PIXMA TR150.

Canon PIXMA TR150 dovoljno je malen i lagan da ga možete nositi sa sobom.

PIXMA TR150 je savršena ako vam treba mali pisač koji možete postaviti na već zakrčen stol ili ako radite iz udaljenih ureda ili pak posjećujete klijente i poslovne partnere u objektima sa strujnim utičnicama. Možete ga ubaciti u torbu i ponijeti sa sobom, zaključati ga u ladicu ili ga osigurati pomoću kompatibilnog sustava zaključavanja protiv krađe. Ako često radite na otvorenom ili vam se ured nalazi u automobilu ili lokalnom kafiću, PIXMA TR150 s baterijom isporučuje se s baterijom koja se jednostavno povezuje te omogućava ispisivanje do 330 stranica iz jednog punjenja1.

Kad bateriju spojite na glavnu jedinicu, putem AC adaptera napunit će se za dva sata i 20 minuta. Bateriju možete puniti i putem kompleta s mobilnom baterijom ili utičnice za automobile, putem priloženog USB-C kabela. Ako pazite na LED indikator baterije, nikad se ne biste trebali naći u situaciji u kojoj nećete moći nešto ispisati.

2. Jednostavno povezivanje

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Žena koja radi od kuće ispisuje putem pisača Canon PIXMA TR150 s pametnog telefona.

Mogućnosti bežičnog ispisivanja omogućavaju vam ispisivanje snimljenih fotografija s pametnog telefona. Možete upotrijebiti i Wireless Direct za ispisivanje izvan Wi-Fi mreže.

PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom omogućavaju bežično povezivanje i kompatibilni su sa značajkama AirPrint (iOS), Mopria (Android) i Windows Mobile, za izravno i neposredno ispisivanje iz operacijskog sustava pametnog uređaja. Oba pisača podržavaju upravljanje s pametnih telefona putem besplatne aplikacije Canon PRINT koja omogućava ispisivanje dokumenata i fotografija spremljenih na uređaju ili iz usluga za pohranu u oblaku, uključujući Google Drive, Dropbox, OneDrive i Google Classroom, uz PIXMA Cloud Link. Osim toga, aplikacija Canon PRINT omogućava snimanje dokumenata skeniranih kamerom pametnog telefona. Za brzu i jednostavnu izradu kopija jednostavno odaberite funkciju Kopiranje pomoću pametnog telefona te ispišite, spremite ili pošaljite sadržaj izravno s pametnog telefona.

Oba pisača podržavaju Wi-Fi pojaseve od 2,4 i 5 GHz2, tako da se možete prebaciti na manje zakrčenu Wi-Fi mrežu koja pruža pouzdaniju vezu. Osim toga, ako se nalazite usred ničega i nemate usmjerivač niti praktičan Wi-Fi signal, možete dodirnuti Wireless Direct za izravan bežični ispis s telefona, tableta ili prijenosnog računala. To znači kako možete ići kamo god vas posao odvede te i dalje ispisivati materijale, na zadovoljstvo svojih klijenata (ili šefa).

3. Podrška za posebni papir

Muškarac sjedi u kafiću s prijenosnim računalom i ispisuje dokumente na pisaču Canon PIXMA TR150.

Canon PIXMA TR150 možda je malena, ali ima spremnik za 50 listova običnog papira te podržava ispisivanje na raznovrsne papire.

Zahvaljujući kapacitetu za 50 listova običnog papira, nećete morati prečesto puniti uređaj PIXMA TR150 papirom tijekom radnog dana. To je sjajna mogućnost ako imate potrebu ispisati hrpu upitnika, testove za čitavu učionicu ili hrpu dugih ugovora.

Oba pisača podržavaju ispisivanje na omotnice i posebne papire, uključujući papire visoke razlučivosti tvrtke Canon, mat fotopapire, obostrane matirane papire i magnetske fotopapire. Zahvaljujući takvoj raznovrsnosti, moći ćete odabrati papir koji najbolje odgovara vašim potrebama i ispisivati izravno na omotnice, kako bi svi vaši komunikacijski materijali djelovali profesionalno. Svoj logotip i broj telefona možete ispisivati čak i na magnete za hladnjake koje ćete podijeliti klijentima. Ako predajete u školi, možete izraditi prilagođene zlatne zvjezdice i podijeliti ih najboljim učenicima.

4. Prilagođeni predlošci

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Muškarac s prijenosnim računalom ispisuje dokumente na pisaču Canon PIXMA TR150.

Ako često ispisujete iste obrasce, u PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom možete spremiti do pet predložaka.

Imate li često potrebu redovito ispisivati iste dokumente? PIXMA TR150 i PIXMA TR150 s baterijom omogućavaju pohranu do pet predložaka za trenutačno ispisivanje, što će vam uštedjeti vrijeme potrebno za pronalazak dokumenata na prijenosnom računalu, pametnom telefonu ili tabletu. Upravljački program za Windows3 omogućava spremanje obrazaca, ugovora, upitnika i brošura u pisač, kako bi bili spremni za brzo ispisivanje putem 1,44-inčnog OLED zaslona pisača.

5. Jasni, dugotrajni ispisi

Muškarac sjedi za stolom i drži tablet s brošurom za godišnji odmor. Na stolu pored njega nalazi se Canon PIXMA TR150 iz kojega izlazi živopisan ispis.

Jasni ispisi vrhunske kvalitete u tamnijim područjima. Hibridna tinta s namjenskom pigmentnom crnom tintom oblikuje oštar tekst, a tinte na bazi topivih bojila osiguravaju živopisne ispise.

Dva pisača upotrebljavaju hibridni sustav tinti koji kombinira tintu s crnim pigmentom sa spremnikom u boji s 4 tinte koje se temelje na pigmentima. To znači kako će ispisani tekst važnih dokumenata biti izoštren, a fotografije i dijagrami izgledat će bogato i živopisno. Tehnologija ChromaLife100 tvrtke Canon osigurava cjeloživotni vijek trajanja ispisanih fotografija4.

Kako bi stvari bile jednostavne, pisači upotrebljavaju dva spremnika, jedan za tintu s crnim pigmentom i drugi za tinte u boji. Kako zajamčeno ne biste ostali bez tinte dok ste usred važnog zadatka, a kilometrima udaljeni od najbliže trgovine, na zaslonu možete jednostavno provjeriti razinu preostale tinte.

Kompaktni, tihi i jednostavni za rukovanje, PIXMA TR150PIXMA TR150 s baterijom omogućavaju diskretan i profesionalan rad u svakom trenutku. Kamo god vas posao odnese, ponesite TR150 sa sobom.

Napisala Angela Nicholson

 1. Ispisano putem USB veze, bez Wi-Fi veze.
 2. Podrška za 5 GHz možda nije dostupna u vašoj regiji.
 3. Predlošci se moraju učitati u pisač upravljačkim programom za pisač tvrtke Canon samo pomoću računala sa sustavom Windows.
 4. Utemeljeno na ubrzanom ispitivanju tvrtke Canon s pohranom na tamnom mjestu i pod kontroliranom temperaturom, vlažnosti i plinom koji simuliraju pohranu u albumu s plastičnim košuljicama. Canon ne može zajamčiti dugovječnost ispisa; rezultati se mogu razlikovati ovisno o ispisanoj slici, vremenu sušenja, uvjetima izlaganja/pohrane te čimbenicima iz okoliša.

Slični proizvodi

Slični članci

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisači za dizajnere

  Pisači su osnovni alati za dizajnere – pomoći ćemo vam da odaberete odgovarajući model za svoje potrebe.

 • ISPISIVANJE

  Način upotrebe bežičnog pisača

  Pametni načini najboljeg iskorištavanja pisača.

 • ISPISIVANJE

  Aplikacija tvrtke Canon za ispisivanje koja vam odgovara

  Budite kreativni i organizirani uz aplikacije za ispisivanje tvrtke Canon – naći ćete odgovarajuću za svaki projekt.

 • ISPISIVANJE

  Najbolji pisač za kućne urede

  Učinite rad od kuće jednostavnijim uz pisače PIXMA i MAXIFY tvrtke Canon.