Canon PowerShot PX

Kompaktni digitalni

Canon PowerShot PX

Automatski zabilježite važne trenutke u svom životu. Ovaj pametan kompaktni fotoaparat inteligentno kadrira i snima fotografije i videozapise, dajući vam slobodu da uživate u trenutku.

Sada su dostupne nove programske datoteke koje dodaju poboljšanu funkciju pomoći prilikom praćenja i brojne druge korisne značajke. Preuzmite na web-stranici podrške.

Pogledajte PowerShot PX na djelu

Eimear je upotrijebila PowerShot PX sa svojom mladom obitelji. Pogledajte kako fotoaparat snima fotografije i videozapise, pri čemu i Eimear ostaje dio akcije.
Canon PowerShot PX

TEHNOLOGIJA

Zabilježite trenutak. Uživajte u trenutku

Oslonite se na PowerShot PX za snimanje osoba i trenutaka iz vašeg života uz automatsko komponiranje fotografija i videozapisa s pomoću objektiva za pomicanje i naginjanje, dok vi možete ostati u trenutku.

Canon PowerShot PX

Svi su u kadru, uključujući i vas

Jednostavan, prijenosan dizajn

PowerShot PX možete nositi bilo gdje zahvaljujući USB-C punjenju i ugrađenoj Wi-Fi vezi koja omogućava povezivanje s pametnim uređajima. Želite još više kontrole? Samo pitajte – podržava i glasovno upravljanje. Jednostavno recite, „Hello Pixie, take a picture“ i to je to, bez upotrebe ruku! Četiri glasovne naredbe pokrivaju korisne funkcije poput snimanja videozapisa i pronalaženja drugih osoba za snimanje.***

Canon PowerShot PX

Smiješak. Smijeh. Svi izrazi vaših najmilijih.

Najbolje fotografije nisu uvijek one s namještenim osmijesima, iako su one uvijek popularne. PowerShot PX snima širok raspon izgleda i dragocjenih reakcija koje možda ne biste uspjeli uhvatiti.
Canon PowerShot PX

Aplikacija

Funkcionira besprijekorno s aplikacijom pametnog telefona.

Neka aplikacija Connect za Mini PTZ Cam preporuči najbolje fotografije i videozapise. Odrađuje teži dio posla, razvrstavajući uspješne i manje uspješne snimke umjesto vas.
Canon PowerShot PX

ZNAČAJKA

Upotrijebite ga kao bežičnu web-kameru

PowerShot PX je odličan i kao web-kamera, pri čemu upotrebljava Wireless Webcam Utility za kameru Mini PTZ, za dodatnu jednostavnost i upotrebljivost.


*Dostupno samo za računala sa sustavom Windows 10

Canon PowerShot PX
Canon

Canon nastoji postići neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti do 2050.

To ćemo postići tako da postignemo prosječno poboljšanje od 3 % godišnje u indeksu smanjenja emisija CO2 tijekom životnog ciklusa po proizvodu. Ako bi se održalo, to bi značilo smanjenje od približno 50 % do 2030. godine u odnosu na razine iz 2008. Potvrđujemo da je to u skladu s razinom smanjenja koju zahtijeva Pariški sporazum.

Nastavit ćemo provoditi preglede ciljeva iz dugoročne perspektive u svrhu provjere našeg doprinosa ostvarenju društva s niskim udjelom ugljika.

Tehnički podaci

 • Objektiv sa zumiranjem koji se može pomicati i naginjati

  Objektiv za zumiranje s pomicanjem od 340 ˚ i nagibom od 110 ˚ 19 – 57 mm (ekvivalentno) prati akciju i komponira odlične fotografije i videozapise

 • Snimajte fotografije od 11,7 megapiksela i 60p Full HD

  Za vrlo kvalitetan sadržaj koji ćete čuvati godinama

 • Ugrađena funkcija Wi-Fi

  Povezuje se sa svim kućnim Wi-Fi mrežama i pametnim uređajima

 • USB-C punjenje

  Za jednostavno punjenje, gdje god se nalazili

 • Prepoznavanje objekata

  Prioritet za određena lica

 • Glasovno upravljanje

  Za trenutke u kojima želite kontrolirati točno vrijeme snimanja – idealno za skupne snimke

 • Povezan s vašim digitalnim životnim stilom

  Wi-Fi i Bluetooth® olakšavaju povezivanje s pametnim telefonima i tabletima. Naša aplikacija prikazuje sve fotografije i videozapise te ih kategorizira

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Sadržaj pakiranja

Jednostavno je početi upotrebljavati PowerShot PX. Vjerojatno već imate kompatibilni punjač***, tako da možemo učiniti nešto korisno za okoliš.

 • PowerShot PX

 • Kabel za povezivanje

 • Korisnički priručnik

  *Uključeno u komplet Essentials (nije dostupno u svim regijama): Punjač koji se može napajati i puniti i Micro SD kartica kapaciteta 16 GB.

Slični članci

Pročitajte priču o tome kako PowerShot PX pomaže u snimanju brojnih fotografija i videozapisa u kojima će moći uživati cijela obitelj.

 • Žena i njezino troje djece stoje oko posude za miješanje u kuhinji dok se pripremaju nešto ispeći. PowerShot PX nalazi se na hrpi knjiga koje su okrenute prema njima.

  OBITELJSKA FOTOGRAFIJA

  Jednostavno snimanje trenutaka

  Snimajte svakodnevne trenutke jednostavno s pomoću fotoaparata Canon PowerShot PX.

 • Grupni portret mladenke i djeveruša koje poziraju pokraj visoke svadbene torte.

  PORTRETNA FOTOGRAFIJA

  Fotografiranje grupnih portreta

  Četiri ambasadora tvrtke Canon dijele svoj savjet za zapanjujuće grupne snimke.

 • Canon Christmas gift guide

  VODIČ ZA KUPCE

  Canonov vodič za božićne darove

  Ove sezone darivanja pronađite savršene poklone za članove obitelji i prijatelje.

 • Slični proizvodi

  1. * Bluetooth® riječ, oznaka i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.
  2. ** Potreban je pametni uređaj koji ima Bluetooth verzije 4.0 (ili noviji). Osim toga, pametni uređaj mora koristiti operativni sustav iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji).
  3. *** Zahtijeva USB tipa C s minimalno 5 V / 1,5 A za punjenje, 9 V / 2 a za kontinuirano napajanje tijekom snimanja.
  4. Upravljanje glasom nije dostupno na svim jezicima. 4 glasovne naredbe uključuju se s posebnim tekstom.