Canon Camera
Novo

Kompaktni digitalni

Canon PowerShot PX

Automatski zabilježite važne trenutke u svom životu. Ovaj pametan kompaktni fotoaparat inteligentno kadrira i snima fotografije i videozapise, dajući vam slobodu da uživate u trenutku.

Pogledajte PowerShot PX na djelu

Eimear je upotrijebila PowerShot PX sa svojom mladom obitelji. Pogledajte kako fotoaparat snima fotografije i videozapise, pri čemu i Eimear ostaje dio akcije.
Canon Camera

TEHNOLOGIJA

Predstavljamo vam osobnog fotografa

Oslonite se na PowerShot PX za snimanje osoba i trenutaka iz vašeg života uz automatsko komponiranje fotografija i videozapisa s pomoću objektiva za pomicanje i naginjanje, dok vi možete ostati u trenutku.

Canon Camera

Svi su u kadru, uključujući i vas

Jednostavan, prijenosan dizajn

PowerShot PX možete nositi bilo gdje zahvaljujući USB-C punjenju i ugrađenoj Wi-Fi vezi koja omogućava povezivanje s pametnim uređajima. Želite još više kontrole? Samo pitajte – podržava i glasovno upravljanje. Jednostavno recite, „Hello Pixie, take a picture“ i to je to, bez upotrebe ruku! Četiri glasovne naredbe pokrivaju korisne funkcije poput snimanja videozapisa i pronalaženja drugih osoba za snimanje.***

Canon PowerShot PX

Smiješak. Smijeh. Svi izrazi vaših najmilijih.

Najbolje fotografije nisu uvijek one s namještenim osmijesima, iako su one uvijek popularne. PowerShot PX snima širok raspon izgleda i dragocjenih reakcija koje možda ne biste uspjeli uhvatiti.
Canon PowerShot PX

Aplikacija

Funkcionira besprijekorno s aplikacijom pametnog telefona.

Neka aplikacija Connect za Mini PTZ Cam preporuči najbolje fotografije i videozapise. Odrađuje teži dio posla, razvrstavajući uspješne i manje uspješne snimke umjesto vas.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

KUPITE ODMAH

Kad god ste spremni

PowerShot PX dostupan je u našoj web-trgovini. Ako želite nastaviti s istraživanjem, naručite i otkrijte razliku koju čini Canon; jednostavno slijedite vezu u nastavku.

ZNAČAJKA

Upotrijebite ga kao bežičnu web-kameru

PowerShot PX je odličan i kao web-kamera, pri čemu upotrebljava Wireless Webcam Utility za Mini PTZ Cam, za dodatnu jednostavnost i upotrebljivost.


*Dostupno samo za računala sa sustavom Windows 10

Canon Camera

Tehnički podaci

 • Objektiv sa zumiranjem koji se može pomicati i naginjati

  Objektiv za zumiranje s pomicanjem od 340 ˚ i nagibom od 110 ˚ 19 – 57 mm (ekvivalentno) prati akciju i komponira odlične fotografije i videozapise

 • Snimajte fotografije od 11,7 megapiksela i 60p Full HD

  Za vrlo kvalitetan sadržaj koji ćete čuvati godinama

 • Ugrađena funkcija Wi-Fi

  Povezuje se sa svim kućnim Wi-Fi mrežama i pametnim uređajima

 • USB-C punjenje

  Za jednostavno punjenje, gdje god se nalazili

 • Prepoznavanje objekata

  Prioritet za određena lica

 • Glasovno upravljanje

  Za trenutke u kojima želite kontrolirati točno vrijeme snimanja – idealno za skupne snimke

 • Povezan s vašim digitalnim životnim stilom

  Wi-Fi i Bluetooth® olakšavaju povezivanje s pametnim telefonima i tabletima. Naša aplikacija prikazuje sve fotografije i videozapise te ih kategorizira

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Sadržaj pakiranja

Jednostavno je početi upotrebljavati PowerShot PX. Vjerojatno već imate kompatibilni punjač***, tako da možemo učiniti nešto korisno za okoliš.

 • PowerShot PX

 • Kabel za povezivanje

 • Korisnički priručnik

  *Uključeno u komplet Essentials (nije dostupno u svim regijama): Punjač koji se može napajati i puniti i Micro SD kartica kapaciteta 16 GB.

Slični članci

Pročitajte priču o tome kako PowerShot PX pomaže u snimanju brojnih fotografija i videozapisa u kojima će moći uživati cijela obitelj.

 • Canon PowerShot PX

  ČLANAK

  Dan s Eimear

  Saznajte kako se Eimear snalazi s dopadljivim PowerShot fotoaparatom koji snima mnogo sjajnih i neočekivanih trenutaka.

 • Slični proizvodi

  1. * Bluetooth® riječ, oznaka i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.
  2. ** Potreban je pametni uređaj koji ima Bluetooth verzije 4.0 (ili noviji). Osim toga, pametni uređaj mora koristiti operativni sustav iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji).
  3. *** Zahtijeva USB tipa C s minimalno 5 V / 1,5 A za punjenje, 9 V / 2 a za kontinuirano napajanje tijekom snimanja.
  4. Upravljanje glasom nije dostupno na svim jezicima. 4 glasovne naredbe uključuju se s posebnim tekstom.