RF objektivi

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Dio trojstva osnovnih objektiva, uz RF 15-35mm i RF 70-200mm, je objektiv RF 24-70mm koji se odlikuje brzim otvorom blende, stabilizacijom slike i motorom Nano USM za tiho izoštravanje.

Profesionalni izbor za svaku priliku

Nagrađivani fotograf za oglašavanje i životni stil Matthew Joseph objektiv za zumiranje RF 24-70mm izložio je najvećim naprezanjima upotrebljavajući ga u vodi, gdje je opasnost od prodora vlage vrlo stvarna, a zatim je radio u uvjetima slabog osvjetljenja kako bi ostvario iznimne portrete ženskog veslačkog tima.

Odlični objektivi za...

 • ŽANR

  Kreativna svakodnevica

  Primijenite vidno polje 24 – 70 mm objektiva kako biste obuhvatili mnogo bojom i kontrastom bogatih dodatnih detalja i otkrijte novi, dinamičniji način snimanja akcije.

 • ŽANR

  Pejzaži i arhitektura

  Spustite se kako biste ostvarili uzbudljive nove kutove i čak i pri smanjenju svjetlosti pouzdano uživajte u stabilizaciji slike u pet koraka.

 • ŽANR

  Putovanja i reportaže

  Zahvaljujući kompaktnoj veličini, iznimnoj kvaliteti serije L i brzom maksimalnom otvoru blende možete biti sigurni kako ćete s ovim objektivom svoju priču ispričati detaljno i jasno, bez obzira na situaciju.

Uhvatite svaki detalj

Priči dodajte osobnu notu pomoću brzog otvora blende od F2.8 i iznimno oštroj optici zahvaljujući kojoj ćete se istaknuti iz konkurencije.

Ne propustite nijedan trenutak

Uživajte u brzom, preciznom izoštravanju zahvaljujući motoru Nano USM koji osigurava trenutno i tiho automatsko izoštravanje uz izvanrednu glatkoću, što je savršeno i za videozapise i fotografije.

Portreti koji povezuju

Primijenite više standarde na svoje portrete zahvaljujući tri asferična elementa od lijevanog stakla i tri UD elementa objektiva, naprednim optičkim premazima i otvoru blende s devet listića

Objektiv bez ograničenja

Kvaliteta izrade daje novu definiciju kvalitete serije L, dok brtve za vremenske uvjete i fluorski premazi na prednjim i stražnjim elementima štite od kapi vode i prašine.

Ostvarite svoju kreativnu viziju

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s pomoću adaptera te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Tehnički podaci

 • F2,8

  Za rad pri slabom osvjetljenju i malu dubinu polja

 • Stabilizator slike

  Stabilizacija u 5 koraka za slike bez podrhtavanja

 • Asferični i UD elementi

  Za izvanredno oštre slike

 • Motor Nano USM

  Za uglađen, brz i tih rad

 • ASC (Air Sphere premaz)

  Za sprječavanje odsjaja i sjena

 • Kontrolni prsten objektiva

  Za dodatnu kontrolu na ISO vrijednosti, otvorom blende i zatvaračem

Sadržaj pakiranja

 • RF 24-70MM F2.8L IS USM

 • Sjenilo za objektiv EW-88E

 • Kutija za objektiv LP1222

 • Poklopac objektiva

 • Poklopac objektiva E-82 II

Ruke koje drže fotoaparat EOS R tvrtke Canon i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.

U rukama profesionalaca...

Otkrijte kako tvrtka Canon zaslužuje svoju reputaciju za iznimnu inovativnost i kvalitetu slike i pročitajte više o tome kako u njenim fotoaparatima i objektivima uživaju profesionalci diljem svijeta.

Širokokutni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i snimite više s našim asortimanom širokokutnih objektiva.

Povezani proizvodi