RF objektivi

Canon RF 70-200mm F2.8L IS USM

Snimajte svijet s nevjerojatnom fleksibilnošću i kvalitetom pomoću iznimno kompaktnog F2.8 telefoto objektiva sa zumiranjem koji obuhvaća stabilizator s pet koraka te osigurava odlične rezultate tijekom snimanja iz ruke, bliže izoštravanje do 0,7 m i najbržu funkciju AF ikada.

Predivno diskretan sa skrivenim mogućnostima

Pogledajte kako nagrađivani fotograf za oglašavanje i životni stil Matthew Joseph otkriva iznimni objektiv RF 70-200mm s mogućnošću gotovo nečujnog rada i revolucionarnom točnošću izoštravanja za fotografije i videozapise.

Odličan objektiv za...

Praktičan, profesionalan, za opće namjene

Osnovni radni objektiv sa zumiranjem s konstantnim otvorom blende F2.8 kroz raspon žarišne duljine od 70 – 200 mm, savršen je za putovanje, divlje životinje, novosti i sport.

Zajamčene, odzivne radne značajke

Prvi put primijenjeni u objektivu marke Canon, motori dual Nano USM donose nevjerojatne nove razine brzog i tihog kontinuiranog izoštravanja, savršene za fotografije ili videozapise.

Vrhunska kvaliteta optike serije L

Zum nagovještava novu eru radnih značajki objektiva sa stabilizatorom slike u pet koraka, otvorom blende s devet listića, asferičnim i Super UD elementima te premazima SWC i Super Spectra.

Napredna konstrukcija serije L

Objektiv serije L odlikuje se zaštitom od nepovoljnih vremenskih uvjeta i fluorskim premazom za zaštitu od prašine i vode, kao i boju otpornu na toplinu koja rashlađuje objektiv u vrućim uvjetima.

Ostvarite svoju kreativnu viziju

Sustav EOS R naslijedio je sve prednosti sustava EOS, kao i vlastiti asortiman objektiva, a pruža potpunu kompatibilnost s postojećom EF i EF-S optikom s pomoću adaptera te asortimanom bljeskalica Speedlite i dodatnom opremom.

Tehnički podaci

 • F 2.8

  Za rad pri slabom osvjetljenju i malu dubinu polja

 • Stabilizator slike u 5 koraka

  Iznimna stabilnost pri najslabijim razinama svjetla

 • Asferični i UD elementi

  Za izvanredno oštre slike

 • Motor Dual Nano USM

  Za uglađeno, brzo i tiho izoštravanje

 • Kompaktan i lagan

  Malen, štedi vrijeme i iznimno lako se prenosi

 • Kontrolni prsten objektiva

  Za dodatnu kontrolu na ISO vrijednosti, otvorom blende i zatvaračem

Slika uspravnog objektiva RF 70-200mm F2.8L IS USM

Sadržaj pakiranja

 • RF 70-200MM F2.8L IS USM

 • Sjenilo za objektiv ET-83F (WIII)

 • Kutija za objektiv 1424, meka torbica s vezicom

 • Poklopac za objektiv E-77 II

 • Prsten za montiranje na stativ E (WIII)

Ruke koje drže fotoaparat EOS R tvrtke Canon i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Možemo li vam pomoći da odaberete svoj sljedeći objektiv?

Naš alat za odabir objektiva provest će vas kroz naš asortiman objektiva i pomoći vam da pronađete onaj koji savršeno odgovara vama i vašem EOS fotoaparatu.

U rukama profesionalaca...

Otkrijte kako tvrtka Canon zaslužuje svoju reputaciju za iznimnu inovativnost i kvalitetu slike i pročitajte više o tome kako u njenim fotoaparatima i objektivima uživaju profesionalci diljem svijeta.

Telefoto objektivi

S telefoto objektivima iz daljine možete snimati sportove, divlje životinje i događaje, bez utjecaja na događanja. Pregledajte telefoto objektive tvrtke Canon i prepustite se kreativnosti.
Saznajte više

Povezani proizvodi