VIŠE POVEZANOSTI

Iznimno povezani fotoaparat

EOS kvaliteta susreće praktičnost pametnog telefona – savršena kombinacija za sve koji vole snimati sadržaj za društvene medije, uređivati u pokretu ili daljinski upravljati fotoaparatom. Bilo da ste bloger, influencer ili volite dijeliti slike s prijateljima i obitelji, nikada nije bilo lakše prenijeti svoju kreativnost na internet.
Canon EOS R10 – prednost – više povezan

Dijeljenje sadržaja postalo je još jednostavnije

Naša aplikacija Canon Camera Connect brza je i jednostavna za upotrebu, tako da možete biti predani važnom zadatku – kreativnosti. Nakon povezivanja, pametni uređaj i EOS R10 održavaju „uvijek uključeni” Bluetooth® Low Energy Link kako bi se Wi-Fi ® od 2,4 GHz mogao brzo i jednostavno aktivirati kada treba prenijeti slike. To može biti automatski dok snimate1 ili kasnije dok pretražujete memorijsku karticu fotoaparata s telefona i u pokretu odabirete fotografije.

Nakon prijenosa na telefon slike možete uređivati omiljenim aplikacijama (kao što je Canon DPP Express za iOS 2), učitati na društvene mreže ili poslati prijateljima i obitelji s pomoću aplikacije za poruke. To je odlična opcija kada putujete i želite dijeliti svoje avanture s prijateljima i obitelji kod kuće ili pratiteljima na mreži.

Ako snimate za platforme za društvene medije, isprobajte vertikalnu podršku videozapisa za EOS R10 koja snima snimke u uspravnom položaju pogodne za priče, reelse i zaslone pametnog telefona.

Canon povezivanje – aplikacija Camera Connect

Vaš sadržaj, vaš oblak

Naš image.canon pristupnik omogućuje vam prijenos fotografija i videozapisa na mrežnu pohranu u oblaku – izravno s fotoaparata s pomoću ugrađene Wi-Fi® tehnologije ili putem povezanog pametnog telefona – računalo nije potrebno. Ovdje se vaš sadržaj može premjestiti u dugotrajnu pohranu (dobit ćete 10 GB prema zadanim postavkama) ili drugu platformu za pohranu na oblaku, kao što su Adobe Creative Cloud ili Google Drive 3. Datoteke se mogu i automatski preuzeti na kućno računalo ili računalo Mac, tako da kada sjednete za stol sadržaj je spreman za uređivanje.

Vaš sadržaj, vaš oblak

Uživo za 3, 2, 1…

Vlogeri i tvorci sadržaja mogu upotrebljavati EOS R10 za prijenos sadržaja uživo profesionalnog izgleda izravno svojim pratiteljima na YouTubeu4. Kvaliteta slike i zvuka odlična je – upravo ono što je potrebno da vaš kanal dosegne novu razinu povećanjem vaše publike.

Canon EOS R10 – snimanje vlogova

Jednostavno povežite fotoaparat s Wi-Fi ® mrežom 5 i moći ćete izravno prenositi na YouTube kanal – bez potrebe za računalom. Zaslon promjenjivog kuta nagiba može se izvući iz kućišta fotoaparata i okretati tako da je okrenut prema vama – idealno za samostalno snimanje.

 1. Automatski prijenos slike pri pokretanju fotoaparata podržan je kada je omogućeno automatsko slanje. Automatsko učitavanje ne odvija se nakon svake pojedinačne fotografije, nego nakon isključivanja i ponovnog uključivanja fotoaparata.
 2. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone i Lightning su zaštitni znakovi tvrtke Apple Inc. Registrirani u SAD-u. i u drugim državama. tvOS je zaštitni znak tvrtke Apple Inc.
 3. Google Drive, Google Photos, Google One i YouTube zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC
  Adobe i Creative Cloud registrirani su zaštitni znakovi ili zaštitni znakovi tvrtke Adobe u SAD-u i drugim državama
 4. Usluga prijenosa uživo na kameri podržava samo prijenos uživo u aplikaciji YouTube. Prije upotrebe usluge prijenosa uživo, potrebna je registracija image.canon. Najnovije zahtjeve potražite u aplikaciji Youtube. Moguće je da će se prijenos uživo u aplikaciji You Tube izmijeniti, obustaviti ili prekinuti bez ikakve prethodne obavijesti. Tvrtka Canon ne preuzima odgovornost za usluge koje pružaju treće strane, uključujući njihovu distribuciju uživo u aplikaciji You Tube.
 5. Wi-Fi® upotreba je možda ograničena u određenim državama ili regijama.

Slični članci

 • PREDNOST

  Doživite novu vrstu automatskog izoštravanja

  Upotrijebili smo umjetnu inteligenciju s dubinskim učenjem i tisuće fotografija iz stvarnog svijeta kako bismo naučili EOS R10 tvrtke Canon da prepoznaje ljude, životinje i vozila – održavajući ih jasno izoštrenima dok se kreću kroz kadar.

 • PREDNOST

  Snimanje trenutaka u djeliću sekunde

  Život se odvija prilično brzo, zbog čega vam treba brz fotoaparat kojim ćete uspjeti snimiti one neponovljive trenutke

 • PREDNOST

  Pogledajte. Snimite.

  Bilo da prelazite s pametnog telefona ili s DSLR fotoaparata, EOS R10 tvrtke Canon brzo vas pokreće kreativnim snimanjem načinima kojima to prije niste.

 • PREDNOST

  To je vaša priča, ispričajte je na svoj način

  Snimajte nevjerojatne videozapise istim fotoaparatom kojim snimate i vrhunske fotografije. EOS R10 je vrlo sposoban alat za izradu sadržaja koji vam omogućava da svoju priču ispričate fotografijama ili videozapisima.

 • BILTEN

  Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

  Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.