Birdwatching binoculars
alt text goes here

DALEKOZORI ZA
PROMATRANJE PTICA

Kvalitetni dalekozori za promatranje ptica i divljih životinja.

Canon kvaliteta i radne značajke

Svi naši dalekozori za promatranje ptica donose preciznu optiku tvrtke Canon i optički stabilizator slike za ugodno i opušteno promatranje ptica kroz dulje vremensko razdoblje.

Približite se na željenu udaljenost

Dalekozori s povećanjima od 8x do 10x pružaju odličnu prenosivost za opušteno promatranje ptica. Svjetliji dalekozori s istim povećanjima bolji su pri slabijem osvjetljenju, a modeli s povećanjima od 12x i 14x izvrsni su za promatranje manjih ptica i udaljenih divljih životinja.*

8x to 10x binocular

Uživajte u svjetlijem prikazu

Što više svjetla dalekozor prikupi, jasniji će biti pogled. Naš dalekozor 10x42L IS WP ima vrhunsku Canon optiku iz serije L i pruža jasno vidno polje, što ga čini savršenim za promatranje ptica u zatamnjenim ili slabo osvijetljenim okruženjima.

10x42L IS WP binoculars

Iznimno stabilan pogled

Uživajte uz iznimno stabilan pogled u ruci i jednostavno prepoznavanje i praćenje ptica uz pomoć velikog uvećanja – čak i u letu – zahvaljujući Canonovom optičkom stabilizatoru slike (IS), koji precizno ispravlja sve vrste pokreta i potresanja.

Saznajte više

A super steady view

Približite se uz vrhunsku kvalitetu

Uživajte uz jednostavno prepoznavanje ptica pri svim povećanjima zahvaljujući preciznoj optici tvrtke Canon, uz optiku Porro II niskih izobličenja koja se zasniva na prizmi i premaze leća Super Spectra koji omogućavaju svijetao, jasan i detaljan prikaz.

Canon precision optics

Za gledanje u svim vremenskim uvjetima

Naš vrhunski vodootporni dalekozor 10x42L IS WP prikladan je za upotrebu i u najtežim uvjetima, zahvaljujući izradi prema Japanskim industrijskim standardima (JIS7). Drugi modeli imaju izdržljivu gumiranu površinu za jednostavno držanje i razne razine vodootpornosti.

waterproof 10x42L IS WP

Pogledajte širu sliku

Dalekozori s manjim povećanjima od 8x do 10x donose šire vidno polje, za lakše gledanje brzih i udaljenih ptica. Dalekozori s istim povećanjem subjekte povećavaju u istoj mjeri, ali neki od njih nude šire vidno polje, za više pojedinosti okruženja.

See a wider view 8x to10x binoculars

Dalekozori preporučeni za promatranje ptica

Birajte iz raspona povećanja za najbolje iskustvo promatranja ptica.

Druge aktivnosti

Upoznajte cijeli asortiman dalekozora i pristupite informacijama koje su vam potrebne za odabir pravog dalekozora za sebe.

*Slike služe isključivo u ilustracijske svrhe.

Povezani proizvodi