TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

DALEKOZORI ZA
PROMATRANJE ZVIJEZDA

Uz naše nosive dalekozore sa stabilizacijom slike putujte neopterećeni.

Lagani za nošenje, jednostavni za upotrebu

Uravnoteženi i lagani, naši kompaktni dalekozori nude stabilnost i jasnoću uz odabir povećanja. Možete ih koristiti dugo i udobno ili pak povremeno, na putovanjima.

Putujte s malo prtljage

Naši lagani dalekozori – 8x25 IS – imaju svega 480 g i lako ih možete staviti u torbicu ili džep. Veći modeli 10x30 IS II, 12x36 IS III i 10x32 IS od 600, 660, odnosno 780 g, nude veće povećanje i širi prikaz, idealne za safari.

Travel light

Iznimno stabilan pogled

Uživajte u opuštenijem pogledu iz automobila ili čamca ili tijekom šetnje. Optički stabilizator slike (IS) tvrtke Canon ispravlja raznovrsne pokrete, pružajući iznimno stabilan i jasan pogled uz smanjeno naprezanje očiju.

A super steady view

Savršeni za pustolovinu, putovanje, predstave, koncerte

Kao savršeni suputnici na putovanjima, kompaktni dalekozori idealni su za gledanje obrisa grada u daljini te identificiranje životinja i prirode. Osim toga, možete ih koristiti i u unutarnjem prostoru za predstave ili koncerte; učinit će vam se kao da sjedite u prvom redu.

Compact binoculars

Približite se uz vrhunsku kvalitetu

Zahvaljujući optičkoj stručnosti koju nudi Canon, možete uživati u jasnom, detaljnom pogledu. Osim toga, svaki dalekozor možete prilagoditi svom vidu, a modele s većim povećanjima zahvaljujući gumiranoj površini možete jednostavno držati pomoću rukavica.

Canon’s optical expertise

Dalekozori preporučeni za putovanja

Birajte iz našeg asortimana nosivih dalekozora sa stabilizacijom slike, za najbolji doživljaj putovanja.

Druge aktivnosti

Upoznajte cijeli asortiman dalekozora i pristupite informacijama koje su vam potrebne za odabir pravog dalekozora za sebe.

Povezani proizvodi