BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

DALEKOZORI ZA
UTRKE I
SPORTSKE DOGAĐAJE

Ne propustite zbivanja na sportskim događajima poput utrka konja i motocikala ili zrakoplovnih predstava.

Približite se na udoban način

Naš kompaktni i prijenosni dalekozor za utrke omogućava vam približavanje na udoban način. Optički stabilizator slike donosi iznimno stabilan pogled u ruci, a široko vidno polje olakšava pregledavanje trkališta ili neba i praćenje brzih meta.

Približite se na željenu udaljenost

Povećanja između 8x i 12x savršena su za sportske događaje na otvorenom. Na zrakoplovnim priredbama ili kad se nalazite daleko od zbivanja, savršena su povećanja od 10x i 12x; povećanje od 8x dobar je izbor za zbivanja u zatvorenom.

Get as close as you need

Izuzetno stabilan pogled u ruci

Opustite se na trkalištu uz iznimno stabilan pogled u ruci, zahvaljujući Canonovom optičkom stabilizatoru slike (IS), koji omogućava ispravak širokog raspona kretnji i trešnji. Jednostavno prepoznajte i pratite subjekte koji se brzo kreću zahvaljujući podršci za panoramsko namještanje.

Super steady handheld viewing

Vrhunska kvaliteta od ruba do ruba

Naši dalekozori za sportske događaje približit će vas zbivanjima uz jasne i oštre detalje zahvaljujući preciznoj optici tvrtke Canon i premazima leće Super Spectra. Mogućnost poravnanja polja donosi detaljan prikaz od ruba do ruba uz smanjenje naprezanja očiju.

Canon precision optic

Jednostavno i udobno rukovanje

Uravnotežen dizajn omogućuje udobno i jednostavno rukovanje kroz dulje vremensko razdoblje. Veliki štitnik za oči može se preklopiti ako nosite naočale, a dioptrijski prilagođivač prilagođava optiku vašem vidu. Vezica i torbica za nošenje štite vaš dalekozor.

Easy comfortable operation

Dalekozor preporučen za sportske događaje

Birajte iz raspona povećanja koja vam približavaju zbivanja.

Druge aktivnosti

Upoznajte cijeli asortiman dalekozora i pristupite informacijama koje su vam potrebne za odabir pravog dalekozora za sebe.

Povezani proizvodi