STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

DALEKOZORI ZA
PROMATRANJE ZVIJEZDA

Gledajte planete, sazviježđa, maglice i galaksije našim dalekozorima za sve vremenske uvjete s najvećim povećanjima.

Vidite više noću

Naši dalekozori za promatranje zvijezda imaju veće objektive koji propuštaju više svjetlosti noću i pružaju veća povećanja, tako da možete vidjeti dalje. Stabilizator slike umiruje prikaz u slučaju promatranja zvijezda iz ruke, ili možete dalekozor jednostavno postaviti na stativ.

Uđite dublje u svemir

Naši dalekozori s većim povećanjem od 18x i 15x omogućuju vam pogled dublje u svemir, otkrivajući detaljniji prikaz dalekih planeta i zvijezda. Dalekozor 10x42L IS WP nudi svjetliji prikaz prilikom noćne upotrebe.

Binoculars stargazing

Približite se uz vrhunsku kvalitetu

Zahvaljujući preciznoj optici tvrtke Canon koja uključuje dizajn zasnovan na Porro II prizmi, elemente izuzetno niske disperzije (UD) i Super Spectra premaz, moći ćete jasno vidjeti zasebne točke svjetlosti i precizne boje, za jednostavno prepoznavanje objekata.

Canon precision optics

Izrađen da izdrži zahtjevne vremenske uvjete

Sve naše dalekozore možete koristiti u nepovoljnim vremenskim uvjetima zahvaljujući čvrstoj izradi i visokoj razini nepropusnosti koja ih štiti na kiši i oluji.

Built to withstand harsh weather

Preporučeni dalekozori za astronomiju

Ove smo modele odabrali zbog vrhunskih mogućnosti promatranja zvijezda.

Druge aktivnosti

Upoznajte cijeli asortiman dalekozora i pristupite informacijama koje su vam potrebne za odabir pravog dalekozora za sebe.