Ruke drže pametni telefon sa slikama u aplikaciji Camera Connect, dok je u pozadini fotoaparat na stolu s hranom i pićem.

APLIKACIJE TVRTKE CANON ZA FOTOAPARATE I PISAČE

CANON
APLIKACIJA CAMERA CONNECT

Povežite fotoaparat s pametnim telefonom putem Wi-Fi ili Bluetooth veze i iskoristite njegov puni potencijal.

CANON
APLIKACIJA CAMERA CONNECT

Bolje iskoristite fotoaparat uz aplikaciju Canon Camera Connect

Povežite fotoaparat i upravljajte njime na kreativan i dinamičan način s kompatibilnog pametnog telefona ili tableta te ostanite u tijeku i preuzmite1 najnovija izdanja programskih datoteka – sve iz jedne osnovne aplikacije tvrtke Canon.

Prednosti

Povežite svoj fotoaparat tvrtke Canon s pametnim telefonom ili tabletom i postignite više nego ikada.

 • DALJINSKO UPRAVLJANJE FOTOAPARATOM

  Fino podešavanje

  Kadrirajte fotografiju i izmijenite postavke fotoaparata i vrijednosti ekspozicije iz udobnosti svog telefona.

 • PREUZMI

  Preuzimajte i dijelite u pokretu

  Povežite se s pametnim uređajem i odaberite fotografije ili videozapise koje želite prenijeti s fotoaparata. Zatim ih podijelite s klijentima putem društvenih mreža ili e-pošte, bez kabela i bez napora.

 • PROGRAMSKE DATOTEKE

  Zadržite prednost uz ažuriranja programskih datoteka1

  Neka vaš fotoaparat i objektivi funkcioniraju savršeno uz najnovija izdanja programskih datoteka koja često donose i nove značajke. Programske datoteke ažurirajte putem pametnog telefona dok ste u pokretu ili daljinski, bez potrebe za računalom.

 • BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Fotografirajte i snimajte daljinskim putem

  Držite se podalje od snimke i fotografirajte daljinski pomoću jednostavne funkcije Bluetooth daljinskog upravljača.

 • INFORMACIJE O LOKACIJI

  Dodajte geografske oznake snimkama

  Ako vaš fotoaparat nema ugrađeni GPS, upotrijebite podatke o položaju telefona i dodajte ih na fotografije kako biste ih kasnije mogli pametno katalogizirati i označiti.

 • PREGLED I OZNAČAVANJE

  Fotografije možete provjeravati u pokretu

  Povežite fotoaparat dok je u torbi i pregledavajte slike s telefona. Označite najbolje fotografije s telefona ili izbrišite one koje vam ne trebaju kako biste ubrzali preuzimanje i uređivanje kad se vratite kući.

Pogledajte pažljivo, prednosti su stvarne

Canon Camera

DALJINSKO UPRAVLJANJE FOTOAPARATOM

Fotografirajte i snimajte daljinskim putem

Funkcija daljinskog upravljača dodaje nove kreativne mogućnosti fotografijama i videozapisima, za stidljive divlje životinje, pejzaže snimljene dugom ekspozicijom, nadahnute autoportrete ili čak snimanje vlogova. Pratite prikaz uživo na uređaju i gledajte s udaljenosti, uz mogućnost podešavanja brojnih postavki fotoaparata. U studijskim okruženjima možete daljinski upravljati bljeskalicama s pomoću odašiljača Speedlite ST-E10. Za još dulje ekspozicije u načinu rada Bulb, onemogućite vibriranje fotoaparata tako da okidačem upravljate iz aplikacije.

PREUZMI

Preuzmite, ocijenite i podijelite

Povežite se s pametnim uređajem i odaberite fotografije ili automatski prenesite sve fotografije na njega. Možete odabrati otvaranje fotografija u drugim aplikacijama tvrtke Canon kao što su Digital Photo Professional Express za uređivanje ili Canon Print za ispis. Lako je prenositi videozapise s fotoaparata, bez kabela i bez napora i olakšati organiziranje radnih procesa, uz promjenu veličine videozapisa radi lakšeg dijeljenja dok ste u pokretu. Nakon uparivanja s pametnim telefonom, fotografije s fotoaparata moći ćete provjeravati putem pametnog telefona, čak i ako je fotoaparat isključen. Fotografije na pametni telefon možete prenijeti u izvornoj veličini ili im možete promijeniti veličinu, tako da ih odmah možete podijeliti na društvenim mrežama.

Canon Camera
Canon Camera

GEOGRAFSKE OZNAKE

Točne informacije o lokaciji

Povezivanjem pametnog telefona s aplikacijom Canon Camera Connect otključavate GPS funkciju telefona; pa ako je vaš fotoaparat tvrtke Canon nema i dalje možete mapirati i snimati svoja putovanja, gdje god se nalazili. Čak možete jednostavno postaviti sat na fotoaparatu kada putujete u različite vremenske zone!

AŽURIRANJA PROGRAMSKIH DATOTEKA

Ažurirajte fotoaparat

Preuzmite najnovije programske datoteke za fotoaparat i objektive te primajte obavijesti o novim ažuriranjima izravno u aplikaciju. Preuzmite i instalirajte nove programske datoteke fotoaparata putem telefona, bez potrebe za računalom ili za vađenjem kartica. Tako će vaš fotoaparat uvijek imati najnovije programske datoteke, bez obzira na to gdje se nalazite, a vi ćete znati kako da imate pristup svim najnovijim značajkama.1

Canon Camera

Preuzmite aplikaciju Canon Camera Connect

Aplikacija Camera Connect dostupna je za besplatno preuzimanje s vašeg uređaja. Samo posjetite App Store ili Google Play i potražite „Canon Camera Connect“. Punu kompatibilnost potvrdite na stranici relevantne aplikacije.

Informacije o kompatibilnosti

1Korisnici će moći ažurirati programske datoteke svojih fotoaparata tvrtke Canon putem aplikacije Canon Camera Connect. Ova funkcija funkcionira samo s ažuriranjima programskih datoteka za EOS R3, PowerShot Zoom i proizvode koji su najavljeni od 2022.

Slični članci