APLIKACIJE TVRTKE CANON ZA FOTOAPARATE I PISAČE

CANON
CAMERA CONNECT v3

Povežite svoj fotoaparat tvrtke Canon s pametnim telefonom ili tabletom i postignite više nego ikada.

Povežite. Upravljajte. Kreirajte.

Povežite fotoaparat s kompatibilnim pametnim telefonom ili tabletom i upravljajte njime s pomoću aplikacije koja pruža značajke, funkcije i ključne informacije za poboljšanje vaše kreativne vizije.

Jedna aplikacija, mnoge prednosti

Od najnovijih izdanja programskih datoteka do preuzimanja fotografija, udaljenog snimanja i još mnogo toga, neka nova aplikacija Canon Camera Connect v3 bude dio vašeg kreativnog radnog procesa.

Najnovija ažuriranja

 • PRIKAZ STATUSA FOTOAPARATA

  Dodirnite i odaberite

  Personalizirajte aplikaciju slikom i nadimkom fotoaparata te povucite prstom ulijevo ili udesno kako biste dodali više.

 • PODRUČJE FUNKCIJSKE TIPKE

  Kontrola i preuzimanje

  Povežite se s pametnim uređajem i odaberite fotografije ili videozapise koje želite prenijeti s fotoaparata. Zatim ih bez napora podijelite na društvenim mrežama ili e-poštom pošaljite klijentima.

 • APLIKACIJE I PROGRAMSKE DATOTEKE

  Lako pristupajte aplikacijama

  Prečaci do omiljenih aplikacija te održavanje fotoaparata i objektiva funkcioniraju savršeno uz najnovija izdanja programskih datoteka koja često donose i nove značajke.

Aplikacija koja vam daje više

Pogledajte kratki videozapis koji jasno objašnjava zašto je aplikacija Canon Camera Connect osnovna aplikacija za vaš fotoaparat tvrtke Canon.

Glavne prednosti

 • KADRIRAJTE I PROMIJENITE

  Fino podešavanje

  Kadrirajte fotografiju i izmijenite postavke fotoaparata i vrijednosti ekspozicije iz udobnosti svog telefona.

 • DIJELITE U POKRETU

  Preuzmite i podijelite

  Povežite se s pametnim uređajem i odaberite fotografije ili videozapise koje želite prenijeti s fotoaparata. Zatim ih bez napora podijelite na društvenim mrežama ili e-poštom pošaljite klijentima.

 • TRENUTNA AŽURIRANJA

  Zadržite prednost uz ažuriranja programskih datoteka

  Neka vaš fotoaparat i objektivi funkcioniraju savršeno uz najnovija izdanja programskih datoteka koja često donose i nove značajke. Programske datoteke ažurirajte putem pametnog telefona dok ste u pokretu ili daljinski, bez potrebe za računalom.

 • BLUETOOTH DALJINSKI UPRAVLJAČ

  Fotografirajte i snimajte daljinskim putem

  Držite se podalje od snimke i fotografirajte daljinski pomoću jednostavne funkcije Bluetooth daljinskog upravljača.

 • INFORMACIJE O LOKACIJI

  Dodajte geografske oznake snimkama

  Ako vaš fotoaparat nema ugrađeni GPS, upotrijebite podatke o položaju telefona i dodajte ih na fotografije kako biste ih kasnije mogli pametno katalogizirati i označiti.

 • PREGLED I OZNAČAVANJE

  Fotografije možete provjeravati u pokretu

  Povežite fotoaparat dok je u torbi i pregledavajte slike s telefona. Označite najbolje fotografije s telefona ili izbrišite one koje vam ne trebaju kako biste ubrzali preuzimanje i uređivanje kad se vratite kući.

 • Canon Camera

  DALJINSKO UPRAVLJANJE FOTOAPARATOM

  Fotografirajte i snimajte daljinskim putem

  Funkcija daljinskog upravljača dodaje nove kreativne mogućnosti fotografijama i videozapisima, za stidljive divlje životinje, pejzaže snimljene dugom ekspozicijom, nadahnute autoportrete ili čak snimanje vlogova. Pratite prikaz uživo na uređaju i gledajte s udaljenosti, uz mogućnost podešavanja brojnih postavki fotoaparata. U studijskim okruženjima možete daljinski upravljati bljeskalicama s pomoću odašiljača Speedlite ST-E10. Za još dulje ekspozicije u načinu rada Bulb, onemogućite vibriranje fotoaparata tako da okidačem upravljate iz aplikacije.

  PREUZMI

  Preuzmite, ocijenite i podijelite

  Povežite se s pametnim uređajem i odaberite fotografije ili automatski prenesite sve fotografije na njega. Možete odabrati otvaranje fotografija u drugim aplikacijama tvrtke Canon kao što su Digital Photo Professional Express za uređivanje ili Canon Print za ispis. Lako je prenositi videozapise s fotoaparata, bez kabela i bez napora i olakšati organiziranje radnih procesa, uz promjenu veličine videozapisa radi lakšeg dijeljenja dok ste u pokretu. Nakon uparivanja s pametnim telefonom, fotografije s fotoaparata moći ćete provjeravati putem pametnog telefona, čak i ako je fotoaparat isključen. Fotografije na pametni telefon možete prenijeti u izvornoj veličini ili im možete promijeniti veličinu, tako da ih odmah možete podijeliti na društvenim mrežama.

  Canon Camera
  Canon Camera

  GEOGRAFSKE OZNAKE

  Točne informacije o lokaciji

  Povezivanjem pametnog telefona s aplikacijom Canon Camera Connect otključavate GPS funkciju telefona; pa ako je vaš fotoaparat tvrtke Canon nema i dalje možete mapirati i snimati svoja putovanja, gdje god se nalazili. Čak možete jednostavno postaviti sat na fotoaparatu kada putujete u različite vremenske zone!

  AŽURIRANJA PROGRAMSKIH DATOTEKA

  Ažurirajte fotoaparat

  Preuzmite najnovije programske datoteke za fotoaparat i objektive te primajte obavijesti o novim ažuriranjima izravno u aplikaciju. Preuzmite i instalirajte nove programske datoteke fotoaparata putem telefona, bez potrebe za računalom ili za vađenjem kartica. Tako će vaš fotoaparat uvijek imati najnovije programske datoteke, bez obzira na to gdje se nalazite, a vi ćete znati kako da imate pristup svim najnovijim značajkama.

  Canon Camera

  Preuzmite aplikaciju Canon Camera Connect v3

  Aplikacija Camera Connect dostupna je za besplatno preuzimanje s vašeg uređaja. Samo posjetite App Store ili Google play i potražite "Canon Camera Connect".

  Punu kompatibilnost potvrdite na stranici relevantne aplikacije.

  Informacije o kompatibilnosti

  Korisnici će moći ažurirati programske datoteke svojih fotoaparata tvrtke Canon s pomoću aplikacije Canon Camera Connect. Ova funkcija radi samo s ažuriranjima programskih datoteka za EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom i proizvode koji su najavljeni od 2022.

  Podrška

  Tražite ovaj softver za svoj proizvod tvrtke Canon?
  Traži

  Slični članci