Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Kompaktna i svestrana konfiguracija

Uz ugrađeni Wi-Fi, ND filtre i EF sustav za montiranje, model EOS C200 lako se konfigurira kako bi pružio izgled i upravljanje potrebne za razne snimke, a istovremeno je izuzetno prijenosan i izdržljiv.

Wi-Fi daljinsko upravljanje i pregled

Ugrađena podrška za Wi-Fi i Ethernet omogućuje daljinsko vrlo korisno upravljanje i pregledavanje slika iz preglednika s računala ili mobilnog uređaja, što je bitno kada je kamera montirana na letjelicu ili dizalicu.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Ugrađeni optički ND filtar s 10 koraka

Model EOS C200 ima ugrađene optičke ND filtre s 2, 4, 6, 8 ili 10 koraka za kontrolu koji štede vrijeme produkcije brzim i jednostavnim rukovanjem pritiskom na gumb.

Ugodno rukovanje uz EVF-V70

Opcionalno elektroničko tražilo EVF-V70 može se upotrebljavati u okruženju s jarkim osvjetljenjem, a iskorištava prednosti izvanrednog Full HD OLED zaslona koji ima odlična svojstva reprodukcije boja, plus ugrađene kontrole kamere koje su idealne za jednog korisnika.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Izvorna kompatibilnost s ogromnim asortimanom EF objektiva tvrtke Canon

EF sustav za montiranje modela EOS C200 izvorno podržava protokole za komunikaciju objektiva tvrtke Canon, optimizirajući radne značajke kamere/objektiva s EF objektivima tvrtke Canon, što obuhvaća 4K filmske servo i objektive fiksne žarišne duljine.

Large range of Canon EF lenses

Opcionalni PL sustav za montiranje objektiva

Dostupna je opcionalna usluga zamjene na PL sustav, što dodatno proširuje asortiman objektiva s kojima se može snimati.

Close up view of Canon PL lens with mount

Istražite druge prednosti