SPEEDLITE TRANSMITTER

SPEEDLITE TRANSMITTER TVRTKE CANON
Ažuriranje za ST-E3-RT(Ver.2)

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

SPEEDLITE TRANSMITTER TVRTKE CANON
Ažuriranje za ST-E3-RT(Ver.2)

Bolje iskoristite Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Canon Europe nudi ažuriranje vlasnicima uređaja Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Ažuriranje na (Ver.2) usluga je koja se naplaćuje i kojom se dodaju dodatne značajke za veću kontrolu kompatibilnih bljeskalica Speedlite tvrtke Canon (s kompatibilnim fotoaparatima), uključujući vrhunsku bljeskalicu Speedlite EL-1.

Dodatne funkcije koje podržava ST-E3-RT(Ver.2) u usporedbi s ST-E3-RT

Memorija FE

Zahvaljujući značajki memoriranja ekspozicije bljeskalice (FE)1, Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) pruža pohranu posljednjih postavki E-TTL bljeskalice, omogućavajući fotografu prebacivanje u način rada s ručnim upravljanjem bljeskalicom i eventualne manje prilagodbe tih postavki, za brzo, jednostavno i dosljedno podešavanje.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Mikro bljeskalica

Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) donosi novu niskoenergetsku opciju, do 1/8192 s1, omogućavajući fotografima dodatno upravljanje izlaznom snagom bljeskalice u rasponu od 14 koraka. To je idealno kada je za održavanje atmosfere u sceni ili portretu potrebna mala količina svjetla, uz istovremeno uravnoteženje ekspozicije pri slabom osvjetljenju okruženja.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Bežična sinkronizacija s drugom zavjesicom

Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) sada podržava bežičnu sinkronizaciju s drugom zavjesicom1 kada se pokreće daljinski, čime se otvaraju brojne kreativne opcije za veću umjetničku izražajnost, npr. snimanje traga svjetla koje se kreće.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Cijene

Nadogradnja bljeskalice Speedlite ST-E3-RT na (Ver.2) usluga je koja se naplaćuje i može se realizirati samo u profesionalnom servisnom centru tvrtke Canon.

el-1-ambient_pricing.jpg

Moglo bi vas zanimati i...

 • Upgrades

  Nadogradnje

  Poboljšajte radne značajke odabranih fotoaparata Canon EOS, Cinema EOS i XA/XF kako biste ispričali zanimljivije priče.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  Napredna bljeskalica Speedlite donosi vrhunsku pouzdanost i napredne brze performanse u kućištu otpornom na nepovoljne vremenske uvjete.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Preuzmite potpunu kontrolu čak i u najzahtjevnijim situacijama.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  Snažna i prijenosna bljeskalica s radio-okidanjem.

  1. Napominjemo kako nisu svi fotoaparati i Speedlite bljeskalice kompatibilni sa svim ažuriranjima. Više pojedinosti potražite na stranici proizvoda Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2) tvrtke Canon.