Vjerne boje, savršeno ispisane

Zahvaljujući novom sustavu s osam tinti na bazi topivih bojila i iznimnoj reprodukciji pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon, ono što vidite kroz objektiv svaki put možete oživjeti na stranici.

Odvažno i šareno

Fotografkinja Natasha Alipour-Faridani iz Londona snima slike koje ostavljaju dojam. One su pune sjajne, opojne boje i preplavljene svjetlom, stoga je jasno da su kontrast i zasićenje ključni dio njene fotografske prakse. Bez obzira na objekt, pozadinu i postavu rasvjete, važno je znati da će ono što snimite kroz objektiv, a potom uredite u digitalnoj tamnoj komori, po ispisu biti preneseno na vaše djelo. Neki pisači zaista razočaraju fotografe jer ne mogu reproducirati živost dojmljive plave, bogate crne i izražajne crvene boje. No PIXMA PRO-200 Canon ima trik u rukavu.

Fotografkinja provjerava različite formate živopisnih ispisa u boji s pisača PIXMA PRO-200

Čarolija osmice

Ovaj pisač pazi na boju. Njegov vrhunski sustav s osam tinti na bazi topivih bojila daje proširenu paletu boja, čime osigurava vrlo kvalitetne fotografije s bogatim rasponom nijansi i sjena. Siva i svijetlo siva tinta crno-bijele ispise također čine dječjom igrom. Od početka upotrebe pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon Alipour-Faridani je oduševljena iznimnom reprodukcijom boje. "Bilo je odlično je vidjeti kako obrađuje moj rad", rekla je, "i dobila sam osjećaj da zaista mogu ići korak dalje i biti odvažnija s bojama".

"Sustav s osam tinti na bazi topivih bojila zaista održava živost boja".

Fotografkinja pregledava različite fotografije visoke kvalitete s paletom nijansi i sjena s PIXMA PRO-200

Slični članci

  • PIXMA PRO-200

    Jednostavno svestrano ispisivanje

    Ovo maleno, kompaktno rješenje donosi mogućnosti ispisivanja velikog formata s jednostavnim softverom te vam osigurava više stvarnog prostora – i onoga u glavi – za proširenje kreativnosti.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – ispisivanje velikih formata bez obruba

    Iskusite ispisivanje fotografija bez obruba velikog formata s pisačem Canon PIXMA PRO-200. Doznajte o njegovim značajkama, primjerice panoramskom ispisivanju i radu s različitim medijima.