Profesionalni fotopisači

Canon PIXMA PRO-200

Budući da je usredotočen za ispisivanje živopisnih fotografija u boji, svestranost i praktičnost, PIXMA PRO-200 tvrtke Canon idealan je izbor za zaljubljenike u fotografiju i ambiciozne fotografe.

Tehnički podaci

 • Sustav s osam tinti na bazi topivih bojila

 • Ispisivanje na A3+ bez obruba

 • Vrlo brzo ispisivanje

 • Bežična i ethernetska veza

 • LCD zaslon od 3''

 • Kompaktan, lagan okvir

Vaše prave boje, savršeno ispisane

Živopisno, kvalitetno ispisivanje lako je s pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon

Dojmljive fotografije visoke kvalitete

Vrhunski sustav s osam tinti na bazi topivih bojila svaki put jamči iznimnu reprodukciju, bogatije boje i živopisnije profesionalno ispisivanje.

Dojmljivi ispisi visoke kvalitete s pisača Canon Pixma Pro-200

Odaberite papir koji vam odgovara

Zahvaljujući svestranom upravljanju medijima i prilagodljivim formatima ispisa svoje fotografije možete poboljšati svoje fotografije odabirom različitih papira, uključujući ispisivanje umjetničkih reprodukcija, bez obruba i panorama.

Brzo se i lako upotrebljava

Na ugrađenom zaslonu od 3'' pregledno možete provjeriti razine tinte, održavati pisač i pristupati uputama za pisač – za jednostavno ostvarenje izvrsnih rezultata.

Različiti ispisi na papir s pisačem Pixma Pro-200

Savršeno ispisivanje svaki put

S tri opcije za uvođenje papira i funkcijom automatskog ispravljanja iskrivljenog papira možete zaboraviti na pogrešno poravnanje i neuspjele ispise, bez obzira na korištenu vrstu papira.

Jedan neprekidan postupak

Pomoću praktičnog softvera PPL (Professional Print & Layout) tvrtke Canon lako možete snimati i slati fotografije iz popularnih programa za fotografiju za uređivanje za ispisivanje u jednom koraku.

Fotografkinja uzima ispis u živopisnim bojama s pisača Pixma Pro-200

Kompaktan i lagan

Čak i s mogućnostima rada s papirima formata A3, PIXMA PRO-200 tvrtke Canon i dalje je lagano rješenje za sve vaše potrebe ispisivanja. Također je kompaktan pa ga je moguće smjestiti u maleni studio.

Za brže, učinkovitije ispisivanje

Odlične snimke nastaju u trenu, kao i odlični ispisi. PIXMA PRO-200 tvrtke Canon brz je i učinkovit. Za samo 90 sekundi 1 proizvodi ispise formata A3+ iznimne kvalitete pa imate više vremena za sljedeću odličnu snimku.

Postupak ispisivanja s Pixma Pro-200

Sustav tinte Chroma Life 100+

Novi sustav s osam tinti na bazi topivih bojila tvrtke Canon osigurava proširenu paletu boja za živopisne fotografije visoke kvalitete. S pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon također možete ostvariti dojam dublje crne te bolju reprodukciju crvene i plave. Siva i svijetlo siva tinta pomažu ostvariti i iznimne crno-bijele ispise te ubrzati postupak ispisivanja.

Sustav tinte Chroma Life 10+ – novi sustav s osam pigmentnih tinti na bazi topivih bojila tvrtke Canon

Registrirajte se odmah

Uhvatite inspiraciju, registrirajte se odmah

Ne propustite najnovije ponude od tvrtke Canon, savjete i vodiče, novosti i pozivnice za lokalne događaje.

Besplatni programski dodatak i softver Professional Print & Layout (PPL)

Programski dodatak PPL radi kao samostalni softver ili kao programski dodatak kroz softver za obradu slike Digital Photo Professional tvrtke Canon ili Adobe Photoshop i Lightroom.

Ispisivanje u boji pisačem Pixma Pro-200 putem besplatnog programskog dodatka i softvera Professional Print & Layout
Slika sadržaja pakiranja modela PIXMA Pro-200

Sadržaj pakiranja

Sve što trebate za kvalitetne A3+ ispise galerijske kvalitete na radnoj površini.

 • PIXMA PRO-200

 • Kabel napajanja za UK

 • Pan-europski kabel napajanja

 • Odlagač za ispis na CD

 • CD sa softverom za postavljanje i korisničkim priručnikom (CD je samo za sustav Windows)

 • Korisnički priručnik (e-priručnik)

 • Brošura A3 European Warranty System (EWS)

 • Jamstveni list za Rusiju

 • 8 pojedinačnih spremnika s tintom

Kvaliteta poput one u galeriji

Otkrijte papir za umjetničke reprodukcije drugih proizvođača izravno podržane u profilima pisača za točne i vjerne rezultate.
Otkrijte više

Fotopapir tvrtke Canon

Budući da je dostupan papir sa sjajnom, "lustre" i matiranom završnom obradom, lako je odabrati papir koji odgovara vašim kreativnim ambicijama.

 • Photo Paper Pro Platinum (PT-101)

  Profesionalni fotopapir studijske završne obrade koji pruža izvanrednu kvalitetu i otpornost na izbljeđivanje. Zahvaljujući reprodukciji širokog raspona boja ovaj sjajni, teški papir proširuje kreativne mogućnosti fotografa.

 • Fotopapir Pro Luster (LU-101)

  Postignite živopisne boje i zapanjujući monokromatski ispis fotografija uz fotopapir Pro Luster, lagani profesionalni fotopapir za izgled fotografija poput onih iz fotografskog laboratorija koji možete postići kod kuće.

 • Fotopapir Pro Premium Matte (PM-101)

  Idealan za crno-bijele fotografije i fotografije u boji te umjetničke reprodukcije, ovaj glatki papir toplih bijelih tonova savršen je za predivno izražajne ispise bez refleksijskog odbljeska.210gsm

 • Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Vrhunski papir grube strukture za reprodukciju umjetničkih djela s izraženom dubinom slike i dodanim dojmom trodimenzionalnosti.

 • Slični članci

 • ČLANAK

  6 načina na koji s novim pisačem PIXMA PRO-200 možete ostvariti bolje A3+ ispise

  Otkrijte kako novi vrhunski pisač PIXMA PRO A3+ olakšava pretvoriti digitalne slike u živopisna šarena umjetnička djela za samo 90 sekundi.

 • Povezani proizvodi

  Moglo bi vas zanimati i...

 • PIXMA PRO-200

  Jednostavno svestrano ispisivanje

  Ovo maleno, kompaktno rješenje donosi mogućnosti ispisivanja velikog formata s jednostavnim softverom te vam osigurava više stvarnog prostora – i onoga u glavi – za proširenje kreativnosti.

 • PIXMA PRO-200

  Vjerne boje, savršeno ispisane

  Zahvaljujući novom sustavu s osam tinti na bazi topivih bojila i iznimnoj reprodukciji pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon, ono što vidite kroz objektiv svaki put možete oživjeti na stranici.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – ispisivanje velikih formata bez obruba

  Iskusite ispisivanje fotografija bez obruba velikog formata s pisačem Canon PIXMA PRO-200. Doznajte o njegovim značajkama, primjerice panoramskom ispisivanju i radu s različitim medijima.

  1. Brzina ispisa fotografija temelji se na zadanoj postavci koja koristi ISO/JIS-SCID N2 na papiru Pro Platinum tvrtke Canon, A3+ s obrubom