Zamislite veliko, ispisujte veće

S pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon veličina me predstavlja prepreku. Iskusite ispisivanje na A3+ i ispisivanje bez obruba s kojima u potpunosti možete izraziti svoju kreativnost.

Jedno dosljedno iskustvo s tvrtkom Canon

"Od snimanja do ispisa, sve je Canon", rekla je fotografkinja hrane Natasha Alipour-Faridani iz Londona. Njen živopisan komercijalan rad u kojem snima zamamne, raskošne snimke hrane i pića neometano prelazi s fotoaparata tvrtke Canon na pisač, a potom na papir. A za studio odabrala je pisač PIXMA PRO-200 tvrtke Canon. Zahvaljujući svestranom upravljanju medijima pisača – uključujući sjajni papir i papir za umjetničke reprodukcije – i prilagodljivim formatima papira do A3+, na raspolaganju su joj, kao i svim drugim fotografima, brojne opcije za izražavanje neobuzdane kreativnosti.

Fotografkinja pregledava fotografiju u boji s pisača PIXMA PRO-200

Veliki ispisi bez obruba za izlaganje

Za fotografe, entuzijaste i profesionalce, vidjeti ispisani rad djeluje prosvjetljujuće. Kako je Alipour-Faridani rekla: "Ima nešto zaista posebno po izradi ispisa, poglavito kada je uokvirite i imate vremena postaviti je na zid i dobro promotriti". S pisačem PIXMA PRO-200 tvrtke Canon na A3+ možete ispisivati u načinu rada za panoramu, što vam daje potpunu kontrolu za pravilan prikaz fotografije. A zahvaljujući ispisivanju bez obruba naknadno ne morate gubiti vrijeme na obrezivanje slika. Odmah iz pisača spremne su za uokvirenje.

"Od snimke do ispisa, sve je Canon".

Fotografkinja uzima ispise i velike fotografije u boji bez obruba s pisača PIXMA PRO-200 prikazane na zidu

Slični članci

  • PIXMA PRO-200

    Jednostavno svestrano ispisivanje

    Ovo maleno, kompaktno rješenje donosi mogućnosti ispisivanja velikog formata s jednostavnim softverom te vam osigurava više stvarnog prostora – i onoga u glavi – za proširenje kreativnosti.

  • PIXMA PRO-200

    Vjerne boje, savršeno ispisane

    Zahvaljujući novom sustavu s osam tinti na bazi topivih bojila i iznimnoj reprodukciji pisača PIXMA PRO-200 tvrtke Canon, ono što vidite kroz objektiv svaki put možete oživjeti na stranici.