Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Višenamjenski pisač za fotografije s 5 tinti odličnih radnih značajki s naprednim mogućnostima Wi-Fi povezivanja za izravan ispis s pametnih uređaja i iz oblaka. Profinjen, kompaktan i jednostavan za rukovanje, nudi ispis vrhunske kvalitete.

PIXMA MG6450

Prednosti

  • Vrhunski elegantni višenamjenski fotografski pisač s Wi-Fi značajkom za ispis, kopiranje i skeniranje
  • Ispis putem oblaka izravno sa zaslona pisača iz albuma na mreži, društvenih mreža i informatičkih oblaka
  • Jednostavan ispis i skeniranje s pametnih uređaja putem Wi-Fi mreže ili interneta
  • Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions za udaljeno upravljanje pisačem
  • Jednostavan ispis fotografija, zaslon u boji dijagonale 7,5 cm, čitač memorijskih kartica i bežični PictBridge

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG6450

Višenamjenski uređaj odličnih radnih značajki


Ovaj višenamjenski pisač odličnih radnih značajki oplemenjen profinjenom sjajnom završnom obradom odlikuju napredni sustav s 5 spremnika s tintom, brz i kvalitetan ispis, kopiranje i skeniranje te mogućnost pristupanja informatičkim oblacima. Dizajniran je za bežično korištenje i dijeljenje kod kuće i udaljeno korištenje putem mobilnih uređaja.

Prijatelj fotoaparata


Uz ugrađeni čitač memorijskih kartica i Pictbridge s bežičnim LAN-om, možete jednostavno ispisivati fotografije izravno s memorijskih kartica i kompatibilnih bežičnih fotoaparata. Osim toga, možete skenirati dokumente i fotografije na memorijsku karticu. Veliki zaslon dijagonale 7,5 cm olakšava pregled odabranih funkcija i slika.

Ispis iz informatičkog oblaka


Ispisujte izravno s Interneta uz poboljšanu značajku PIXMA Cloud Link. Ispisujte fotografije u roku od nekoliko sekundi s web-mjesta Facebook, Twitter ili albuma na mreži (npr. image.canon) te ispisujte dokumente iz usluga informatičkog oblaka (npr. Evernote i Dropbox) izravno s velikog zaslona pisača. Izrađujte kalendare, preuzimajte uredske materijale i druge predloške izravno iz usluge PIXMA Cloud.

Podrška za pametni telefon i tablet


Pisačem možete upravljati izravno s pametnog uređaja, čime vam se omogućava iznimna fleksibilnost. Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za ispisivanje i skeniranje pomoću malih uređaja ili putem usluga informatičkog oblaka. Putem ove aplikacije možete provjeriti i status pisača, korisnički priručnik ili razinu tinte. Uključena je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Vrhunski ispisi pomoću zasebnih spremnika s tintom


Uz sustav s 5 pojedinačnih spremnika s tintom trebat ćete zamijeniti samo onu boju koja se potroši - čime se postiže učinkovitiji ispis. Namjenske tinte (crna za dokumente i crna za fotografije) u kombinaciji s FINE tehnologijom tvrtke Canon i razlučivošću ispisa do 4800 dpi omogućavaju detaljnu reprodukciju izoštrenog teksta i slika s odličnom razinom detalja.

Brz ispis


Idealan uređaj za brz, kvalitetan ispis kod kuće nudi iznimnu brzinu ispisa A4 dokumenata od 15,0 ipm za crno bijeli ispis / 9,7 ipm u boji, uz ispis fotografije bez obruba dimenzija 10x15 cm u roku od oko 44 sekunde.

Uštedite novac na tinti i papiru


Opcijski XL spremnici s tintom omogućavaju ispis većeg broja stranica u usporedbi sa standardnim spremnicima, pa ih treba rjeđe mijenjati - čime vam omogućuju uštedu do 30% po stranici. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

Softver My Image Garden


Višenamjenski softver s rješenjima za organizaciju i ispis fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži. Napredne značajke poput one za prepoznavanje lica olakšavaju pretraživanje fotografija na računalu i pronalazak onih željenih.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG6450, njegovim značajkama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamijenite samo tintu koju potrošite

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Print directly from cloud

Ispis izravno iz oblaka

Built-in card reader

Ugrađeni čitač kartica

  • Višenamjenski pisač – PIXMA MG6450
  • Spremnici s tintom za postavljanje pisača
  • Kabel za napajanje
  • CD-ROM za postavljanje
  • Priručnici i drugi dokumenti