Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Kvalitetan višenamjenski pisač s Wi-Fi značajkom za ispis, kopiranje i skeniranje kod kuće. Od značajki nudi 5 zasebnih spremnika s tintom, napredne mogućnosti povezivanja s pametnim telefonima i ispis izravno iz oblaka te opcijske XL spremnike s tintom.

PIXMA MG5550

Prednosti

 • Kvalitetan višenamjenski fotografski pisač s Wi-Fi značajkom za ispis, kopiranje i skeniranje
 • Ispis putem oblaka izravno sa zaslona pisača: ispisujte iz albuma na mreži, društvenih mreža i usluge informatičkih oblaka
 • Jednostavan ispis i skeniranje s pametnih uređaja putem Wi-Fi mreže ili interneta
 • Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions za udaljeno upravljanje pisačem
 • Podrška za Google Cloud Print i Apple AirPrint

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PIXMA MG5550

Izuzetno kvalitetan višenamjenski pisač


Uz napredno Wi-Fi povezivanje i sustav s 5 spremnika s tintom, ovaj višenamjenski pisač omogućava jednostavan, kvalitetan ispis, kopiranje i skeniranje te izravan pristup informatičkom oblaku. Dizajniran je za bežično korištenje i dijeljenje kod kuće i udaljeno korištenje putem mobilnih uređaja.

Ispis iz informatičkog oblaka


Uživajte u slobodi izravnog ispisa s Interneta uz poboljšanu značajku PIXMA Cloud Link. Ispisujte fotografije u roku od nekoliko sekundi s web-mjesta Facebook, Twitter ili albuma na mreži (npr. image.canon) te ispisujte dokumente iz usluga informatičkog oblaka (npr. Evernote i Dropbox) izravno sa zaslona pisača. Izrađujte kalendare, preuzimajte uredske materijale i druge predloške izravno iz usluge PIXMA Cloud.

Podrška za ispis s pametnog telefona i tableta


Pisačem možete upravljati izravno s pametnih uređaja, čime vam se omogućava iznimna fleksibilnost. Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za ispisivanje i skeniranje pomoću malih uređaja ili putem usluga informatičkog oblaka. Putem aplikacije možete provjeriti i status pisača, korisnički priručnik ili razinu tinte. Uključena je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Ekonomični, zasebni spremnici s tintom za vrhunski ispis


Kako bi se postigla veća ekonomičnost, ovaj višenamjenski uređaj ima 5 pojedinačnih tinti, tako da trebate zamijeniti samo onu boju koja se potroši, čime se postiže učinkovitiji ispis. Namjenske tinte (crna za dokumente i crna za fotografije) u kombinaciji s FINE tehnologijom tvrtke Canon i razlučivošću ispisa do 4800 dpi omogućavaju detaljnu reprodukciju izoštrenog teksta i slika s odličnom razinom detalja.

Brz ispis


Idealan uređaj za brz, kvalitetan ispis kod kuće nudi iznimnu ISO ESAT brzinu ispisa A4 dokumenata od 12,2 ipm za crno bijeli ispis / 8,7 ipm u boji, uz ispis fotografije bez obruba dimenzija 10x15 cm u roku od oko 44 sekunde.

Uštedite novac na tinti i papiru


Opcijski XL spremnici s tintom omogućavaju ispis većeg broja stranica u usporedbi sa standardnim spremnicima, pa ih treba rjeđe mijenjati - idealno ako mnogo ispisujete - čime vam omogućuju uštedu do 30% po stranici. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

Jednostavno upravljanje


Pregledan zaslon dijagonale 6,2 cm osigurava jednostavan prikaz odabranih funkcija ili upotrebu usluga informatičkih oblaka. Značajka automatskog uključivanja automatski će uključiti pisač kada započnete s ispisom s računala ili mobilnog uređaja iz iste mreže.

Softver My Image Garden


Višenamjenski softver s rješenjima za organizaciju i ispis fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži. Napredne značajke poput one za prepoznavanje lica olakšavaju pretraživanje svih fotografija na računalu i pronalazak onih željenih.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG5550, njegovim značajkama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamijenite samo tintu koju potrošite

Optional high yield inks

Opcionalne tinte visokog učinka

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Print directly from cloud

Ispis izravno iz oblaka

Turns on when you start printing

Uključuje se kad započnete s ispisom

 • Višenamjenski pisač – PIXMA MG5550
 • Malda
 • Spremnici s tintom za postavljanje pisača
 • Kabel za napajanje
 • CD-ROM za postavljanje
 • Priručnici i drugi dokumenti